Comtrade - gaas, Eesti Telefon - pidur. Või vastupidi - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Comtrade - gaas, Eesti Telefon - pidur. Või vastupidi

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Soovisin endale ET ADSL-i ühendust. Teades et ET-l võtab iga asi natuke rohkem aega kui teistel, võtsin nendega ühendust juba nädal aega enne oktoobri algust. No helistasidki oktoobri alguses tagasi ja lubasid kuu aja jooksul tegelema hakata.
    Head mehed, kes lubavadki.

    Sõber rääkis kuidas tema sai Comtrade-i ühenduse: ühel päeval esitas tellimuse ja järgmisel päeval pandi kaabelmodem paika.

    PS! Ei kirjutanud seda lugu Comtrade'i tellimusel
  • Comtrade on ju kuradi vähestes kohtades. Ja kui ela suures majas saja korteriga, ei taheta sulle seda panna. Mina näiteks elan kümne korteriga majas STV kablaga...ei usu et Comtrade kunagi sinna midagi sättima hakkab. Lubavad, et kunagi tulevikus.

  • Lasin endale Comtrade ühenduse paigaldada ja siiani kõik väga ilus. ET ADSL-i kohta olen enamuses koledaid sõnu kuulnud. Monopolist ei paista suutvat avaneva turu puhul käituda.

    Comtrade probleemiks vaid leviala, seega need kellel ühendus majas - consider yourself lucky.
  • Comtrade suurim viga on hoopis see, et nad ei viitsi endale reklaami teha. Usun, et kodukasutajaid oleks murdu. Ilmselt ei taha nad raha saada!
  • No ju siis on tahtjaid murdu. Ka mina tellisin 1. oktoobril ET-lt ADSL-i ning lubati 3 päeva pärast ühendust vótta. Arvasin, et siis on 18 sendi maksmine minuti eest läbi. Aga praegu tundub, et tahetakse tarbijalt vótta mis vótta annab - 18 senti minuti eest ning alles pärast seda liitumistasu ja igakuine maks. 1. jaanuaril 2001 kui ilmselt ADSL paigaltatud saab, langeb kóneminuti hind endistele tasemetele tagasi - müts pähe tómmatud aga internetita ei ela.
  • to Velikij: nii palju kui aru sain oli ka Comtrade järjekord üsnagi pikk, kuid reageeriti väga efektiivselt.

    Seega milleks reklaamida kui saba taga. Samuti pole Comtrade puhul ilmselt kasutada sellist raha reklaamile, nagu on seda monopoolsete aastate jooksul rahvalt nöörinud ET-l.

    Aga kui juba suhteliselt väikese ADSL projekti puhul ET nii abitult reageerib, siis jään mõnuga ootama konkurentsi kõne-turul.

    ETL stock sügisel 2001 @ 45 eek??
  • kas see peab nüüd nägemus õigest hinnast olema või?...siis sooviks mudelit näha ka kuidas see täpselt tuleb...või on selline puhtemotsionaalne target rohkem?

  • Elan kesklinnas ja oman STV kaablit, kuid ikkagi ei ulatu Comtrade'i haare minuni. Kahju. Pean vist paraku ET ADSLi hankimise kadalipu läbima.
  • No mida me räägime püsiühendusest?????
    Kolisin, mõtlesin ok! Võtan ISDN-i. Tegelikkuses oli aga hoopis nii, et selle õnnetu ISDNi sain ainult tänu sellele, et tunnen ET kodanikke-juhatajaid.
    Seega - tahad miskit ETelefonist peavad sul seal tuttavad olema! Nii, et ei ole midagi eriti muutunud viimase paarikümne aasta jooksul.
  • To TNT: Minule tuli kuskil kolm-neli aastat tagasi lasnamaele koju ET ISDN'i reklaam. Motlesin, et tore ja läksin siis ISDN'i kysima. ET aga vastas, et ISDN'i saab ainult kesklinna (Endla tn.) piirkonnas ja käskis korteri ära vahetada. Ei tea, millise kinnisvaramaakleriga nad kokku mängisid :)
    Kui keegi ytleb, kuidas saab ET kaugekõnede minutihindu ette teada? See paistab nende suurim saladus olevat, sest mottelaad tundub selline olevat, et ennem helistad ja kyll me pärast sinu arvele vaatame, mis summa kirjutame.

    Veiko
  • huvitav - mina tahtsin pysiyhendust kesklinna, telemaja vastas asuvasse majja. kysisin siit ja sealt, comtradest ja ETst.
    Lõpuks valisin ET ADSL plus-paketi ning nagu lubvatud - kahe nädalaga oli yhendus yleval. praegu - kuu-poolteist hiljem toimib kõik suurepäraselt ning ma ei näe põhjust ET sarjata.
    väga hea teenus on.
  • Elan Ida-Virumaal ja siin pole kumbagi. Comtrade vaevalt siia jõuab - nii et täielik pidur (Tallinnas võibolla mitte aga mujal küll) ET vähemalt lubab midagi, kuigi sedagi alles aasta lõpuks (ADSL). Nii et ei saa öelda et ET pidurdaks kuigi natuke kiiremini võiks see asjaajamine küll sel firmas käia.
    A jah ISDN saamiseks läks aega terve aasta avalduse esitamise kuupäevast.
  • www.cindi.ee/pidur.jpg

    pildi "autor" on minu abikaasa :))
  • Jep , ei jõua see Comtrade Nõmmelegi. ET läbi suure rabelemise jõudis.
  • Teemaasetus peaks olema:
    Wire - pidur; wireless - gaas

    Asi ei lahene enne, kuni tuleb kiire wireless andmeside. Kes neid traate igale poole jõuab vedada.
    Seal kus mina elan, pole isegi paari aasta jooksul ET traate oodata.
  • Kallele:

    Kas elekter on?

    Kui on, oota abi Eesti Energialt. Lähematel aastatel jõuab internet kodutarbijateni ka mööda elektrijuhtmeid.
  • Graafik:
    Elekter tänu Hrustsovi programmidele on.

    Kuna tegemist on aga vahelduvpingega selle sõna kõige otsesemas tähenduses, siis ma jään äärmiselt suure huviga ootama, milline saab olema sama kanalit pidi pakutav internetiühendus. Võibolla peaks tööstusvoolu kaablit kasutama??
  • Kalle: Wireless side tahab teatavasti raadiokanaleid, kiire wireless side tahab rohkem raadiokanaleid. Raadiokanalid on aga piiratud loodusressurss. Niisiis wireless ei aita seda mure lahendada.
  • Andmeedastusmahtude suurendamiseks on kaks põhimõtteliselt erinevat meetodit -- kas lisada kanaleid või tõsta kanalite efektiivsust. Wired maailma sidekiiruste tõus 10 aasta taguselt 2400 baudilt tänaste megabittideni sekundis ei ole sugugi saavutatud ainult suurema hulga juhtmetega :-).
  • Telekommunikatsiooniteoorias kehtib Shannoni seadus, mille järgi kanali läbilaskvuse suurendamisel on piir ees, millest edasi minna pole võimalik.
  • Kuidas on lood internetiga satelliidi kaudu?
  • Kui ma nüüd õieti aru olen saanud siis on see väga kallis (riistvara) üritus. Maha laadimine peaks olema odav (kuumaks+mingi kaart) ehk (200kr+5000kr).
    Helista Mergesse! Pakuvad täiesti seda teenust vist.
  • vaatasin eile mtv3 pealt uudiseid, seal näitas kolmanda polvkonna yhendust. päris tore oli vaadata tamperest-->helsingisse saadetud cladiator filmi otseesitust.
  • Tänases Päevalehes kinnitab T.Grünberg EMT sattumist piduri osasse, komenteerides GPRS hinnapoliitikat: "Pidev online neelab teataval määral operaatori võrguressurssi ja seega tuleb võibolla maksustada hästi madala minutimaksuga ka online aeg" ... ****t jne ..., EMT'l pole momendil ühtegi kuumaksuta paketti, mille eest seda kuumaksu siis võetakse kui mitte potensiaalse võrguressursi kasutamise eest.
  • Täiendame loetelu:

    Helmes - turbo, Comtrade - gaas, Eesti Telefon - pidur

    Tänane uudis:
    Arvutifirma Helmes soovib kogu Tallinna katta traadita arvutivõrguga, mis oleks tulevikus alternatiiviks kaabelvõrgu ehitamisele kontoritesse. Kuumakse ca 500 EEK. Kiirus 11 Mb sekundis.

  • WTF?
    11 mb? See siis ainult Tallinna sees ma eeldan? Välisühendus piiratakse ikka 64 või 128Kga?

    Tegelt kõva asi, kui see realiseetub.
  • Teema, mille yle tegelt motlema peaks: Kaabeltelevisioon ja internet. Eelised: valmis vork - pysiyhendus, kiire - vahemalt 12 Mb, keegi ei paku veel sellist teenust (minu teada). Moni provider peaks asjast kinni haarama ja uue toote turule tooma.
  • Tahtsin Teid teavitada asjade kulgemisest,

    nüüd olen saanud ET-st teate, et 16.jaanuaril tuleb liinielektrik...

    ei läind aastatki, aint natuke üle 3 kuu,

    ö
  • Rääkisin minagi ET ja Comtrade'ga. ET-st helistati 3 nädala jooksul, öeldi et saan küll, kui väga tahan. Comtrade oli selleks ajaks juba kõik ilusti püsti pannud. Comtrade eelis oli korrektne kliendihaldus (enne kui nad Starman internetiks said). Paar viga on ka - ülepäeviti on mingid Comtrade seadmetel mingid pahad päevad - link läheb aeg-ajalt mõneks..mõnekümneks minutiks katki, eile näiteks iga poole tunni tagant :(. Kui jälgid just Medved Trackerit, siis käib närvidele. Starman on ka kliendilt nõu küsimata *.ee paketi kiirust lahjendanud, nii et starmani suhtes on okas hinges. ET on ilgelt uimane oma asja-ajamises, mul on kahel sõbral asi juba kuu aega ET-s ootel (ei tule vastustki), aga kui lõpuks veab, tehakse vist norm kvaliteediga ühendus. Paar päeva tagasi leidsin postkastist ka mingi raadiovõrgureklaami, kesklinnas saavat ka seda juba paar kuud mõistliku hinna eest (provider oli tundmatu).
  • Graafik- mul on täpselt vastupidine kogemus. Sinu loo ilmumisest sain julgustust helistada Comtrade´i. See oli oktoobri alguses nagu ma mäletan. Uuriti asja ja vastati, et püsiühendust saab panna aga võtab aega, sest majas pole mingit karpi ja selle paigaldamisega läheb natuke aega. Ootasin kuu ja helistasin uuesti. Comtrade´st öeldi, et ei maksa närveerida nad pole mind unustatud. nädala või kahe pärast ilmus teade, et Starman ostab Comtrade kliendibaasi ära. Ok, mis siis ikka. Asi läheb tehnikat tundvate meeste kätte, väga hea.
    Ootasin veel paar nädalat aga ei midagist. Helistasin täna, et uurida kaugel asjad on. Startmanist vastati mulle, et ma ei saa püsiühendust niipea kuna majas ei ole mingit eelpool nimetatud karpi. Küsisin, siis kuidas nii? vastati, et vot nii!

    Seega olen oodanud umbes 2 kuud, kolmas on jooksmas. Kuu arved on keskmiselt 1000 ringis. Küsiksin, kas comtrade korvab mulle 1200 eek´i. 1000 - 395 (oli vist esialgne pakkumine) = 605 kr. nüüd 2 kuud 605´ga * 2 = 1210 krooni. Aga see on mu oma viga, et uskusin. Või mis?
  • Mõne kuu eest sai ka see tee läbi käidud. ET vastas paari tunniga ja nädala pärast oli püsiühendus ilusti paigas ja töötab siiani. Comtrade pole veel mu soovile vastanud. Tundub, et siin võib Comtrade/Starmani piduriks nimetada.
  • Tahtsin kunagi ET ISDN liini paigaldada. Sai tehtud avaldus ja kõik muu aga vastust ei kusagil.
    Umbes kuu aja pärast võtsin ühendust Comtradega ja asi pandi üles umbes nädala või paariga. Ka see sama võimenduskast, millest üleval pool juba juttu oli, installiti. Ja seda vaid ühe kasutaja pärast. Siis läks veel paar kuud ja juba helistatigi ET'st et teil oli see avaldus ISDN'i kohta esitatud...

    Ainuke tõrvatilk Starmani meepotis on katkendlik ühendus. Paistab et iga paari tunni tagant on mingisugune paari minutiline paus mis ajab julmalt närvi, eriti kui veel Internetipangas olla. Ja muidugi ka see et vanalinna või Piritale ei tule kaabelühendust paari aasta jooksul veel kindlasti.
    Starmani kohta oleks õigem öelda sidur - selline vahepealne, sest õige gaas on turule veel tulemata.
  • Tahtsin kunagi ET ISDN liini paigaldada. Sai tehtud avaldus ja kõik muu aga vastust ei kusagil.
    Umbes kuu aja pärast võtsin ühendust Comtradega ja asi pandi üles umbes nädala või paariga. Ka see sama võimenduskast, millest üleval pool juba juttu oli, installiti. Ja seda vaid ühe kasutaja pärast. Siis läks veel paar kuud ja juba helistatigi ET'st et teil oli see avaldus ISDN'i kohta esitatud...

    Ainuke tõrvatilk Starmani meepotis on katkendlik ühendus. Paistab et iga paari tunni tagant on mingisugune paari minutiline paus mis ajab julmalt närvi, eriti kui veel Internetipangas olla. Ja muidugi ka see et vanalinna või Piritale ei tule kaabelühendust paari aasta jooksul veel kindlasti.
    Starmani kohta oleks õigem öelda sidur - selline vahepealne, sest õige gaas on turule veel tulemata.
  • Hax, kes seda raadiolinki pakub? äkki viitsid nende kontaktid siia üles vistata või mulle saata 95485@usa.net
  • Minul on kuskil paar kuud nyydseks olnud kodus Comtrade yhendus ja see on olnud toeline peavalu.
    Esiteks on neil yldse tööl yks "support" inimene - Margus Kanter. Temale saadetud e-mailidele vastust ei saa ja ka telefoni teel tabada on võimatu. Kui lopuks kätte saab, siis lubatud vastust niikuinii ei tule. Kasutan STV kaablivõrku, mõningad probleemid võivad ka sellest tingitud olla. Siiski olen alates 1994 harjunud EsData teenustega ja võib-olla olen lihtsalt ylekohtune nende algajate suhtes.
    Probleemid:
    1. Väga tihti yhendus ei toimi, kusjuures mingit eelnevat teadet selle kohta ei ole olnud. Vähemalt EsData saadab alati paar päeva ennem kasutajatele e-maili, kui katkestust oodata on ja täpse katkestuse ajavahemiku. ComTrade puhul proovi iga natukese aja pärast, kas ja mis toimib. Lõpuks vihastad, võtad takso ja sõidad Kyberneetika'sse, kust oma oodatud e-mailid kätte saad.
    2. HTTP protokolli liiklus toimib ainult läbi werewolf.stv.ee cache serveri. Kuna antud server on ylekoormatud, siis seetõttu WWW lehekylgede ettesaamine võtab ikka kymneid minuteid, kui mitte rohkem. Lisaks dynaamiliste lehekylgede või secure connection korral tekib täielik seisak. Ka ei saa sellisel juhul teine pool aru kasutaja IP aadressist (teatavate tasuliste serveri puhul on see oluline). Millegipärast ei tunnista yhendus ka seda paroolmoodust oma web'i serveri aadressi andmiseks (korruta aadressi väljad läbi ja liida kokku).
    3. Lepingus oli ette nähtud ka 10MB interneti serveri pinda ja e-maili aadressid. Siiani ei ole vastust saanud, kuidas ma seda kasutada saan. Tahtsin yhe registreeritud .COM nime sellele pinnale saata ja siis mainiti mingit 1500 EEK lisakuutasu. Kuna internetis on servereid, mis tasuta .COM nime kuhugi soovitud URL'ile saadavad, siis loomulikult keeldusin ja tahtsin siis nagu lepingus ette nähtud. Sellepärast arvatavasti ei taha see firma oma sõlmitud lepingut täita.
    Hea uudis on aga see, et ikkagi 256 yhenduse puhul tuleb 128 kiirusele tehtud MP3 fail ameerikast online läbi ja ka 100 KB videoid saab ööseti vaadata. Minu 28/33 modemiga see ET liinide kaudu ei onnestunud. Seega, yhendust on aga konfiguratsioonid ja teadmised on valed. Kuna minu õe lapsed on ET ADSL taga, siis nende probleemid on ka rohkem kiiruse probleemid ameerika yhenduse puhul. Ehk, Eestist kyll saad oma kiire yhenduse aga Ameerika toimib, nagu oleks kymme aastat vana 2400B modem.

    Veiko
  • Pole küll tihti Veikoga ühel meelel olnud aga selles Comtrade värgis peab vägisi nõustuma. Hakkasin minagi püsiühenduse võimalusi otsima, kui sissehelistamise arved üle pea hakkasid kasvama. Kuna tundus, et ET ADSL-i võib kuudeks ootama jääda, siis tellisin Comtrade ühenduse. Töö kiire ja korralik - ühendus oli paigas paari päevaga. Lisaks sain ka telekasignaali paremaks, enne oli see tiba udune.

    Nüüd aga käib mingi kamm peaaegu iga päev. Kord pole ühendust üldse, kord ei pääse väljamaa serveritesse, siis jälle ei saa POP3-ga oma mailidele ligi...

    Helistad klienditoele - mis teil seal toimub, miks ühendust pole. Neiu vastab kiiresti - meil on siin kõik korras... Jään siis mõtlema, et olen siis mina loll või...

    Nojah, ja klienditoele saab helistada vaid tööajal. Muul juhul on võimalik "suhelda" automaatvastajaga - no tänan, ei...

    Kogemus on Uninetiga, kuhu võid helistada ka kell 3 öösel ja probleem lahendadakse... mis siis, et see sepp seal oli pisut unesegane... kuid asi sai korda.

    Mina igatahes kaalun tõsiselt ET ADSL-ile üleminekut, kui probleemid jätkuvad. Äkki kellelgi siin foorumis on siseinfot, kas, millal ja kuidas võiksid Comtrade/Starmanis asjad hakata paremuse poole liikuma?
  • Tuleb kahjuks nentida et ET ADSL ühendus välismaailmaga on NIGEL, AEGLANE ja KATKEB tihti.
    Eestis on kiirus normaalne (alati võiks muidugi parem olla) aga kui toru piiri äärde jõuab....
    siis KURAT TEAB MILLEST NAD SEDA LÄBI TOPIVAD.

    Häbiasi, ET kohta ikka naeruväärselt vilets...
    Ja kui uurida et milles asi - siis hakatakse sulle mingit jama ajama.
    Et neil kõik korras ja mis arvuti sul on ja mis op. süsteem, jne...
    Justkui ise oled loll.

    Ning vahel on perioode kus mõned minutid ei ole üldse mingit ühendust. Kui ma ei eksi siis paar korda üle 10min ei olnud ühendust.
    Ja jällegi väljamaaga - Eestisisene ühendus toimis ilusti.

    Olin alguses vihane, nüüd aga olen käega löönud.
    Ei ole mõtet saamatu firma peale vihastada.
    Ning mõne üksiku kisa neid vaevalt kõigutab.
    Ehk suudavad paari aasta pärast normaalset ühendust pakkuda.
    Ka kõige lollim suudab pika aja jooksul midagi selgeks saada....
  • Lohutan ennast vahel mõttega et esimesed autod olid kunagi ka ikka päris algelised.
    Ja eks neil oli palju puudusi ja tihti sõita ei saanud.

    Ja küllap ka elekter oli alguses selline katkendlik.

    Ning võib-olla kunagi leidub firma mis suudab ka juba rahuldavat internetiühendust pakkuda.
    Lugedes siin kommentaare ei ole see aeg veel lähedal.
    Aga kui keegi leiab kuskilt sellise firma - siis andke teada.
  • Katkestustest teadaandmisega on sihuke lugu, et täna tuli ET-st kõne mulle moblale ja vabandati, et öösel on paar tundi juhe maas. Ma olin suisa või sees, sihukese teenusega pole harjunud. Aga kiirusega jah on küll sageli nirusti. Eks ilmselt asi ka selles, et väljamaale minevad torud ei jõua liikluse kasvule oma läbilaskevõimelt järele.
  • To Sander: Lugesin Su mure just läbi ja oskaks ainult nõu anda selles, et nendel, kes turul olnud juba ammu (nagu Esdata, Uninet) ei ole neid väikseid probleeme aga hinnad kallid. Need, kes nyyd tyrule trygivad on hinnad odavad ja probleemid.

    Veiko
  • Nii, nüüd on mul peaaegu kuu aega ET ADSLi ühendus olnud ja töötab LAITMATULT.
  • Mul on siin mõlemad.

    Tundub nii, et ADSL klientide sideprobleemid enamaltjaolt koos montööri tulekuga lõpevad, kuid Comtrade klientide probleemid algavad ("montööri tulek" on siin lauses väga oluline fraas).

    ET-l on peamiselt administratiivseid probleeme, krdid on ikka väga laisad oma töömehi kohale saatma, viga detectima jne. Näiteks soovin tõsta adsl-i ühe numbri pealt teise peale ja selle peale üksba nädala keskel ET serveriga enam ühendust ei saanud. Helpdeski näpunäidete järgi ma võtsin oma arvuti koost lahti ja panin kokku tagasi, kulutasin terve päeva, miski ei aidanud. Reedese päeva õhtul tuli kõva pressingu peale kohale montöör, vaatas arvutit ja modemit, ütles "stranno, otshen stranno" ja et viga on obshaja sistemas, läheb tund aega ja kadus (mingeid seadmeid tal signaali tugevuse mõõtmiseks või minu arvuti korrasoleku hindamiseks muideks ei olnud). Nädalavahetus oli ilma ADSLta, esmaspäeva lõunaks oli ühendus jälle püsti ja on sellest ajast alates jälle stabiilne olnud.

    Muidu on ADSL ennast heast küljest näidanud. Kui ET-ga tundub olevat nii, et kui lõpuks on sul montöör ära käinud ja oled oma ühenduse sisse saanud ja edaspidi piirduvad mured peamiselt arvete maksmisega, siis Comtrade sellist stabiilsust ei paku (läbi stv võrgu vähemasti tundub see nii olevat, starmani kaudu olijatest ei tea rääkida), ette tuleb igasugust tehnilist laadi teenusepakkujast põhjustatud probleeme. Peaaegu iga päev on hetki, mil ühendus kukub sigaaeglaseks või kaob mingiks ajaks, eestisisesel pingimisel tuleb ette 50-100% pakettide kadu jne. Pikapeale muutub selline teenus tüütuks.

    Comtrade reaalseks eeliseks on minuarust see, et klienditeeninduses on noored tütarlapsed ET rikete telefoni tädide asemel ;)

    Kuivõrd ühenduse kiirus sõltub teatavasti aeglaseimast lülist siis minu hinnangul ADSL selleks pudelikaelaks 95% juhtudest ei ole. Kuskil karu p....s asuvast, nimeserveritele suht tundmatust ja ülekooramtud serverist ei saa mitte keegi mitte mingi valemiga infot kiiremini kätte, kui dial-upiga, niiet "aeglast välisühendust" ei saa alati teenusepakkuja süüks ajada. Eestisisene ühendus on ADSL-l võrreldes Comtradega ilma cacheta.

    Veel ja veel. ADSL on "ametlikult" lubatud jagada nii mitme arvuti vahel, kui klient soovib. Comtradel käivad asjad kuidagi kummaliselt, ametlikult on lubatud vist "ühendus per arvuti". Seega tegeletakse tuuleveskitega võitlemisega, comtrade on pistnud pea liiva alla ja seda, mis vajadused võivad ühe või teise ukse taga olla tegelikult- linux, hubid, mitme võrgukaardiga ja jumal_ise_teab_mis_funktsioonides masinad...ise ka ei tea mida siin "arvutiks" pidada- nad ei arvesta üldse.
  • Endal sai lõpuks ka suure ootamise peale ADSL veebruarist sisse. Tellimuse esitasin juba eelmise aasta detsembri alguses. Suur osa ootamisest oli muidugi tingitud sellest, et alguses väideti mulle, et firma raha eest koju (ehk siis teise kliendi tel. numbri peale) ADSLi ei saa. Hiljem tuli välja, et siiski saab ka selle puhul maksukilpi kasutada ning siis sai veidi peale oodata.

    Lõppkokkuvõttes olen asjaga igati rahul. Eriti tore oli muidugi see, et see Nokia ADSL bridge omab ka 4-port HUBi funktsionaalsust. Nii sai lihtsalt kodus kaks arvutit taha lükata - ei mingeid kahte võrgukaarti ega midagi. Muidugi üks arvuti on võrgus läbi teise Sygate softi kasutades. Aga asi töötab probleemideta ja kiirusega olen ka igati rahul.

    Ja tegelikult poleks mul ka eriti alternatiivi, sest Tartus ju Comtrade üldse ei tegutsegi.

  • Loom kirjutab
    ...ET-ga tundub olevat nii, et kui lõpuks on sul montöör ära käinud ja oled oma ühenduse sisse saanud ja edaspidi piirduvad mured peamiselt arvete maksmisega

    Vastab 100% tõele,

    sain esimese arve ja pidin pikali kukkuma (olin justkui 60tundi jaanuaris kõnesid võtnud), aga praegu rohkem öelda ei saa, sest ET vastab pretensioonidele 1 kuu jooksul
  • Tänane ÄP Püsiühenduste buumist

    Noppisin mõned numbrid välja:

    Praegu:
    Eesti Telefon (ET) praegu 4000(1600 eraklienti) ADSL-klienti(koos järjekorras olevatega).
    Uninetil 500 püsiühenduse klienti (250 ADSL)
    Comtrade 500-1000 kaabelühendust

    Aasta lõpuks:
    ET 12 000 ADSL-ühendust
    Tele2 5000 püsiühenduse klienti(aasta lõpuks).
    Uninet 1000 ADSL klienti
    Starman Internet 3000 kaabliühendust

    Avalehel on küsitlus: "Millist Internetiühendust Sa kasutad kodus?"
  • Väheke statistikat:

    Märtsi lõpu seisuga on Eesti Telefonil:
    79% püsiühenduste turust ja
    53,4% interneti sissehelistamisteenuse turust

    Märtsi lõpuks oli Eesti Telefonil üle 6800 ADSL-püsiühenduse kasutaja ja
    Eesti Telefoni interneti sissehelistamisteenust
    kasutas üle 50 000 inimese.

    ET tänasest pressikast
  • 6.juuni ET 10000 ADSL ühendust olemas.

    Praegu paistab ET-l olevat ADSL paigaldamise tempo ca. 1500 ühendust kuus,
    tundub, et ET üksi saab aasta lõpuks 20tuhat ADSL klienti.
  • Comtrade ühendus on inimesele, kes teenib oma raha läbi Interneti(eriti reaalajas) laostav. Jääb vaid oodata esimest kohtupretsedenti...:)
  • Väike kokkuvõte broadbandi arengust:
    ET 13800(ADSL)
    Starman 1800(kaabel)
    Microlink 800(püsiühendust)
    Uninet(400) ADSL
    TELE2 ?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon