Tasuta Nasdaq Level II - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Tasuta Nasdaq Level II

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kas ka juba kusagil pakutakse tasuta Level II-te? Ilmselt see järgmine teenus mida tasuta pakkuma hakatakse.

    Kui veel mõni aeg tagasi oli tasuta real-time quotes (RTQ) utoopia, siis nüüdseks laialdaselt kättesaadav teenus. Usun, et tehnoloogia areng toob samasuguse leviku ka Level II-le. Aga kas preagusel hetkel saab tasuta?
  • www.stocktalklive.com on üks koht, kust saab tasuta NASDAQ Level II, loodetavasti on selliseid kohti veel. Stocktalklive ei taha mõnes kohas turvalisuse tõttu hästi tööle minna. Kas keegi teab, äkki on mõnel online-brokeril oma klientidele tasuta Level II?
  • stocktalklive.com on üsna bugine, kuid tasuta teenuse puhul ei saa ka erilisi nõudmisi esitada. Seega soovitan proovida küll.
  • ...ainult juhul kui ise kliendiks hakkad.
  • Kas kellelgi Level II Stocktalklive-s töötab?
    Minul viskab selle peal mingi errori, muu toimib.
  • Küla peal räägiti, et kellelgi ikka töötab ka:-).
  • Level II stocktalklve's hetkel tõesti ei tööta.

    Ja AB Watley link .... kui Level II jaoks nõutakse 10000 USD-ga konto avamist, siis see nüüd päris tasuta küll ei ole.
  • tasuta Level II on saadaval:

    http://www.3dstockcharts.com/

    http://newgritch.isld.com/FILE/BookTest.htm
  • Need viimased näitavad Islandi booki.

    "The BookViewer only contains information concerning Island's best bid or offer, Island's last match price, or any other information that is specific to Island's system. The BookViewer does not necessarily represent the best bid, best offer, or last sale price on Nasdaq or any other market or exchange. BookViewer quotes are not guaranteed to be timely or accurate."
  • Level II praktiliseks väärtuseks on selge pilt nii ülal potentsiaalsete ostjate kui allpool müüjate ülevaates ehk turu sügavuse nägemises.Milline müür on suurem,alumine või ülemine.Mõlemad eelnevad lingid pakuvad limit orderite nägemist.Mitte aga"best bid, best offer, or last sale price",mille saab tasuta kätte ka näiteks dateki streamerilt.

    3dstockcharts pakub peale Islandi ülevaadet ka Instinetist ja ARCA ECN-ist.

    Loomulikult on tasuta asjadega nagu on.ja pahandada,et need täiuslikud ei ole,vast ei maksaks.Pealegi promob 3dstockcharts end "This information has previously been available only to institutional and professional traders."
    Prohvidele ei soovita keegi siin tasuta teenuseid.Need eelnevad lingid olid neile,kes vaid maitset suhu tahaksid saada.
    :-)
  • Dateki Streamer võimaldab samuti Islandi tellimusraamtut vaadata. Nende kodulehel on ka Javal põhinev Bookviewer, mis näitab Islandi noteeringuid reaalajas, kuid ka seal ei ole NASDAQ-i Level II - te.
    Selline lehekülg nagu www.quotezart.com on ka päris asjalik - huvitav on see, et quotezart võimaldab aktsia nõudmise - pakkumise kõvera joonistada, mis annab võib-olla natuke ülevaatlikuma pildi kui noteeringute vaatamine. Veel üks asi quotezarti puhul, mida ma mujal pole kohanud on musical quotes. St. on võimalik peale panna alarme kõiksugu turuliikumiste puhuks, näiteks müügi- või ostuorderite arvu suurenemine jne jne.
  • No misasi see "Islandi noteeringuid reaalajas" siis on muud kui NASDAQ-i Level II,kuigi jahh, mitte täielik ülevaade.Instinet ja ARCA on 3dstockcharts juures olemas,nii et seda peaks rohkem kui küll olema tasuta teenuselt tahtmiseks.Kel soovi detailidesse süüvida,näha kõiki konkreetseid bide ja aske koos MM-ide nimedega,nohh makske see 10$ lisaks siis ära mõnele realajas börsi-infot pakkuvale firmale.Ainult et sellel poleks mõtet,sest detailsema NASDAQ Level II puhul oleks vaja ka mõnda muskliga analüüsi-programmi,et kiirelt käsi kuskile vahele saada.
    :-)
    huhh,läks vist liialt tänitamiseks,sry.

    Ahh jaa.Too www.quotezart.com näitab samuti vaid islandit.
  • Kas näiteks ei http://www.money.net/ ei sobi. Eriti kui teda kasutada koos Medved Quote Tracker'ga.
  • Medved Quote Tracker võimaldab Level II jälgida kahelt serverilt, Islandilt või Archipelagolt(ARCA).

    Tasuta Archipelago book on eraldi saadaval:
    http://www.tradearca.com/automm/arca_book.asp
  • see pole küll teine level, aga siit saab jälgida alates kella 15.00-st kuidas avaneb tehnoloogiasektor(Nasdaq 100)

    http://dynamic.nasdaq.com/dynamic/nasdaq100_indicator.htm

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon