One Voice Technologies - ONEV - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

One Voice Technologies - ONEV

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tõin sealt Internet EXPO'lt yhe huvitava asja kaasa, mis kohapeal kohe meeldima hakkas. Tegemist on häälega juhitava tehisintellekt internet browseriga, kel hea huumor ka juurde panna on. Peategelase nimi on IVAN, kuid void muid tegelasi, nagu võlur MERLIN, ROBO, jne ise valida.
    Olen nyyd paar päeva temaga mänginud ja asi täitsa toimib. Muidugi vajab tänapäevast arvutit ja minu talupoja inglise keele aktsendiga ja oskusega ka moni aeg Temaga harjutamist. Lisaks häälele on Ta väga intelligente interneti otsingumootor ja oskab ka selliseid asju, nagu "What time is?", "What is my friend Priit home phonenumber", jne.
    Ivan'it saad ise proovida http://www.myivan.com.
    Firma on plaaninud jagada vähemalt 2,5 miljonit koopiat tasuta välja.
    Sellest voib tulla uus internet killer app. Siiani ei ole aru saanud, milline on ONEV'i revenue model, sest siiani on nende käive olnud $20 000.
    Igatahes on huvitav asi jälgida. Aktsia on pärast IPO $23 tasemelt $3 kukkunud.

    Veiko
  • Olen siin mitu nädalat selle IVAN'iga rääkinud ja tegelikult on taga fantastiline asi. Mida rohkem räägid, seda paremini Ta mind moistab. Raha arvatavasti saadakse praegu portaaliteenustest, sest iga ostu kysimusele oskab Ta mind oigesse kohta viia. Viimati ostsin oma tytrele joulukingid Tema soovituse järgi ära ja kindlasti sai see firma vahendusprotsendi.
    Lisaks, peale ComTrade yhenduse sissesaamist kasutan jällegi WWW.MP3.COM'i. Mulle meeldis, et viimaks myys Alanis Morrisette oma selle firma aktsiad maha. Temasuguseid lauljaid on seal väga palju ja mitmed neist paremad, kui Tema. Seepärast Ta vist solvus ja myys.
    Paar Eesti bändi kuskilt Rakverest on ka ennast sinna sisse saanud aga kunagine tippartist - David Bowie tegeleb praegu selle firmaga. David Bowie elab ise NY's ja korraldab seal aeg-ajalt klubides õhtuid oma registreeritud interneti kasutajatele, kus ise void Temaga koos laulda ja hiljem voib olla kuskil kuulsal plaadil olla...

    Veiko
  • Herne Veiko laulmas "Läänemere lainetel" - pagan, isegi ostaks :)

    Aga ONEV Ivan'i idee iseenesest hea.
  • To Thera, Olavis: Olen kunagi 14 aastasena laulnud, viimane minu hitt oli kuskil 80 aasta alguses sõnadega:
    Hommikul, kui ärkasin, leidsin WC'st krokodilli;
    Ta hammustas, hammustas mult tilli;
    Tirlilallalla, tirilallalla nyyd olen olen tillita...
    Millegipärast ei lastud tookord seda lugu Eesti Raadio kunstikommision tookord läbi.
    Moni aeg tagasi kohtusin oma tookordsete soprade muusikutega, kes arvasid, et 7 vaprasse sobiks see asi nyyd kyll.

    Veiko

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon