aktsiakasumi investeerimine - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

aktsiakasumi investeerimine

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Soov oleks panna osa aktsiakasumist kinnisvarasse, aga ei oska valida kinnisvara firmat või maaklerit. Kas keegi teab mõnda foorumit, kus saaks sel teemal nõu pidada, või oskab keegi oma kogemusest soovitada mõnda head kinnisvara firmat või maaklerit?

    tänud.
  • Lähiajal peaks üks Eesti kinnisvaraarendaja tulema välja junk bondiga. See võiks ju võimalus olla?
  • real estate funds vqiks üks vqimalus olla kui ei soovita ise kinnisvara haldamisega tegeleda... P.-Ameerikas peaks eelpoolmaintud fonde suhteliselt palju valida olema... kindlasti ka üle võrgu ostetavaid...
  • Tegelikult mõtlesin oma küsimuse all raha paigutamist otse kinnisvarasse kinnisvaramaaklerfirma vahendusel (osta maja/korter), mitte läbi fondide ega muude instrumentide. Küsimus oli suunatud konkreetselt Eestis olemasolevate maaklerfirmade ja maaklerite kohta- kelle teenust kasutada ja kes oleks usaldusväärne, ning pakuks samas soodsalt teenust?
  • lihtsalt arvamus.
    kinnisvarasse investeerimine on see kõige viimane koht,kuhu investor vaatama peaks.Eelviimane on hetkel kuld ning muud väärismetallid.

    miks on kinnisvara kehva investeering?Põhjuseid on küllaga.Number üks on halb likviidsus.Teiseks pole teada,kalliks kinnisvara haldamine ise kujuneb,jne...Kas on tahtmist üürnikega jamada või lootus kinnisvara hindade tõusule või...või?

    Kui nüüd on tõepoolest soov oma raha magama panna,ei tasuks unustada kolme põhiprintsiipi.Location,location,location-asukoht,asukoht,asukoht.

    PS.tänan võimaluse andmise eest siin targutada.:-)
  • Veel võiks targutada teemal:

    Kumb on riskantsem kas telekommunikatsiooni vara või kinnisvara.

    Nimelt on osad skeptikud võrrelnud paari aastakümne tagust kinnisvara mulli praeguse telekommunikatsioonisektori mulliga.

    Telekommunikatsioonisektorile on arutul hulgal antud laenu ja hiljuti on kahtlema hakatud, kas laenud ikka tagasi tulevad.

    Muideks forward P/E on AT&T 13 ja WCOMil 8
  • Kas mõni vastanuist oskaks muu jutu kõrvalt ka täpsemalt minu küsimusele vastata. Tahan ELUKOHTA soetada, sest kaua sa ikka kuuse all elad!!!!
  • vaata näiteks Kinnisvara Hindajate Ühingu lehte - www.ekhy.ee. Võibolla leiad sealt midagi?
  • heisenberg,
    kui su pöördumine oli mulle targutamiseks mõeldud,siis...siin see on.

    Telekommunikrrpttre...pthh..-sektori mulli nagu ka kogu interneti oma võrdleks ma eelkõige kunagise raadio ning televisiooni analoogiatega.Uus asi ikka huvitav.Kõigil kangastumas uued rahateenimise,reklaami-müümise viisid silme ees ja...Ühesõnaga kui huvi on,mis praeguse-aja uue asjaga juhtuma hakkab,tasuks üles otsida nood raadio ja tele-aktsiad kaugest ajast.

    Nüüd,tehke teie kõik siin,mis te tahate oma aktsia-kasumiga.Mul on enamus sellest tiksumas rahaturul,ootamas rahulikumaid aegu,et valmis olla uueks,järgmiseks mulliks,-geenimulliks.:-)

    Nublu,
    Üks meist on nüüd valele teadetetahvlile sattunud.:-)
  • to: teremere
    Sinu viimases lauses olen täiesti sinuga ühel nõul, aga äkki loeksid hoolikamalt minu esimest teadet.

    Ootan ikka rohkem asjalikku inffi.
  • Nublu, räägi parem, kuidas sa aktsiakasumi teenisisd.
  • Minu arvates ei maksaks küll ainult 1 firma või maakleriga siduda - omadest kogemustest - 2 maaklerit pakkus objekti, hinnavahe oli ca 40%!!
    www.kv.ee - tundub, et on parim andmebaas.
  • Nublu,
    asjalikku inffi kinnisvaramaaklerite osas?
    nohh,kuidas oleks telefoniraamatu poole pöördumisega?ja siis on veel olemas kõiksugu infotelefonid,mida ise kasutan kui kollaste lehekülgedega targast raamatust peaks väheks jääma.
    No ja edasi,enamus kinnisvarafirmasid ei varja pakutavat kaupa mitte sugugi.Tasub vaid klaasvitriini taga seisma jääda ning uurida pakutava hinna ning kvaliteedi suhet.
    Nüüd internetist info hankimisel tuleb esimesse ettejuhtuvasse otsimismootorisse siis taipida kas "kinnisvara" või midagi sinna poole.Nii et hirmu kuuse alla jäämise osas ei tohiks olla...

    Oma kogemustest kinnisvaramaaklerit soovitada ühe võõra firma teadetetahvlil ei pea ma aga sobilikuks.Võidakse tõlgendada promomise ja reklaamina.Nohh,rohkem asjalikku inffi antud teemal ei tule hetkel meelde...
  • Nublu,leidsin sulle midagi,kust võiksid alustada.
    http://www.neti.ee/cgi-bin/teema/ARI/Kinnisvara/ Kõige ülevaatlikum link,mis hetkel näppu juhtus.Head ringi-shoppamist.
  • Nublu,kui elamise leiad, anna teada. Eks meil ka kõigil mingi kogemus ole. Võiksime anda näiteks reitinguid: osta kohe, mõtle, ära osta - otsi veel.Oleme erapooletud, meie kvartalitulemusi sinu investeering ei mõjuta.
  • to arvop ja all:

    olen üht teist uurinud. mis arvate, kas Väike Ameerika kanti puumaja hinnaga 250 000, 2 tuba, on sobiv
    või on parem sama hinnaga Kadriorgu puumajja soetada?
    või unustada puumaja üldse ära?
  • mustamäele saab sellise hinnaga igasse kanti enam-vähem

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon