10-Q's - moving markets - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

10-Q's - moving markets

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • USAs oktoobris kehtima hakanud Regulation FD tõttu, mis nõuab, et info peab jõudma kõigi investoriteni võrdselt, on toonud kaasa positiivse nähtuse, et firmad ei vihja enam analüütikutele oma ärikliimat ja kasumiprognoose, vaid panevad info oma kvartaliaruannetesse (10-q), kust võib leida väärtuslikku infot enne, kui see jõuab meediakanalitesse ja aktsiahind seetõttu muutuma hakkab.

    Parimad näited on ehk viimasest ajast JNIC, RBAK, FTU. Kõigil oli negatiivne info väljas eelmise päeva õhtul 10-Q aruandes, aga aktsiate hinnad hakkasid selle mõjul kukkuma alles järgmise peva keskel. 10-40 % teenida väikese uurimistöö eest ühe päeva jooksul pole üldse paha.

    Samas 10-q'sid on palju ja see nõuab kõva tööd, aga tundub, et asi on teinekord seda väärt, eriti kui kasutada kiireks läbivaatamaiseks kindlaid märksõnu, mis vihjavad probleemidele.

    Ma muidugi imetlen inimesi, kes suudavad turul raha teha vähese researchiga, kas siis chartide või kuuseisu järgi, aga kõigile teistele on 10-q'de uurimine huvitav võimalus.
  • hei Fit,
    viimane lõik su jutus tuli mulle kuidagi tuttav ette,ainult et,...et sa oled vist millestki väga valesti aru saanud.Või tead sa kedagi,kes suudab turul raha teha nn.vähese researchiga?
    :-)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon