Ühispanga näidisportfell - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Ühispanga näidisportfell

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ühispanga analyytiqte näidisportfelli vaadates tekkis mul kysimus, et kas see ongi pigem selline ilus virtuaalne kannu või saax selle järgi ka reaalseid investeerimisocuseid langetada? Segadust tekitas eelkõige Taupomasise positsioon. Antud panga võimalik myyk Hansapangale valab kahtlemata õli tulle väikeakcionäride ostupakqmise teemale, kuid tervikpilti arvestades tundub on kysimärke piisavalt. Praeguses seisus pole Taupomasis ei läbipaistev ega ammugi likviidne. 20000 akcia ost reaalsetes turutingimustes olex hinna ikka ysna ulmelistele tasemetele ajanud. Ilmselt leiax Ühispanga analyytiqte poolt jälgitavatelt turgudelt piisavalt muid huvitavaid ettevõtteid, milledesse reaalses elus oleks tõesti võimalik raha paigutada.
  • üks vabandus Taupomasise ostuks on ilmselt neil et portfelli investeerimispõhimõtetes ei ole mingeid minimaalseid piiranguid likviidsuse ja läbipaistvuse suhtes seatud ega isegi lihtsalt sõnadega kuidagi rõhutatud, et need kriteeriumid võiksid ka olulised olla aktsiate valikul. Stoki käibest on näha, et ÜP kliendid väga leilis ei ole investeerimisideest ka veel.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon