Uus kujundus - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Uus kujundus

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • LHV Direct on muutnud oma kujundust - eesmärgiks loomulikult muutuda kasutajale mugavamaks.

    Kõik Teie kommentaarid ja arvamused on teretulnud, nende abil saame muutuda veelgi paremaks.

  • Poolteist aastat tagasi vahetas logo Hansapank. Siis räägiti, et "oi-oi-oi, kas ikka tasus, kliendid vana logoga harjunud jas usaldavad seda" jne. Tegelikult tundub, et Hansa logovahetus õigustas ennast.

    Ühesõnaga, mulle meeldib, on suursugusem ja konkreetsem kui vana ning vaheldus kulub täitsa ära.
  • Mulle meeldis vana rohkem!
    Aga Hansapanga uus meeldib rohkem kui nende vana!
  • Mis asi kasutajale mugavamaks läks (pidi minema), lubage küsida.
  • Aga mul on täitsa ükstakama! Sisu ruulib, vorm tavaliselt vaid segab. Kui uus kujundus, siis uus kujundus, mis seal's ikka. Olulisem on see, et seda jälle muutma ei hakataks!
  • Kindlasti kasutatakse silmale mugavamat keskkonda meelsamini. Velikij, vaevalt et Sulle meeldiks lugeda roosal taustal pruuni fondiga foorumit :)

    Kuid nõus sellega, et sisu on primaarne ja LHV Direct'i meeskond üritab Teile kõigile võimalikult huvitavat sisu e. content'i pakkuda.
  • Logo idee on hea, mõtlen seda kiirkerimisnuppu.
    Kui vähegi võimalik, võiks tulevikus tulevikus rakendada meetmeid, mis LHV lehel foorumist foorumisse või ühest menüüst teise liikudes kiirust tõstaks. Tänasel päeval on paljudel interneti koduskasutajatel (mina sealhulgas) tarvitada keskmiselt kiirused 2 kuni 3 kbit/sec( kui just ISDN eest maksta ei taha). Seejuures võib inime ära sureda enne kui lehelt lehele saab.
    Edusoovid.
  • Täpsustus:
    LHV mõistagi andmeside kiirust mõjutada ei saa, küll aga andmete mahtu, ma loodan.
  • Pitsat, milliste menüüde vahel liikumine võiks olla kiirem?

    Olen ise ka vahel kasutanud testimise mõttes dial-up'i ja ei saa öelda, et lhvdirect.com teistest saitidest aeglasem oleks. Või on kellegil teistsuguseid tulemusi?
  • Terekest, iga uus asi tahab harjumist. LHVD uuest näost ära ei ütle. See vaid annab kinnitust, et LHVD on ikka aktiivselt rügamas.

    Pisuke küsimus, kaugele see portaali maksumus juba läinud on, kas 10M piir on ületatud (see summa on kusagilt Haaveli intervjuust välja nopitud) :-)
  • Kristjan Lepik:
    OK, kirjeldan omapoolset LHV kasutust ja näitan, kuhu põhiosa ajast näib kuluvat. Pakun algatuseks ühe idee, kusjuures rõhutan:idee, mille teostatavust pole mul võimalik hinnata.
    Avan foorumite lehe. Netscape, mida kasutan, näitab enne lehe kuvamist, et on alla laadinud 57k andmeid. Leian, et mulle huvi pakkuvas 7 eri foorumis on uusi kirjutisi.
    Klikkan esimest. Kogu foorumi tekst tõmmatakse minu arvutisse, loen need läbi ( uusi kirjutisi oli 3 tk. 30-st). Tahan järgmist lugeda, selleks lähen "Back"-ga foorumite lehele tagasi, uuesti tõmmatakse 57k alla. Järgmine juhtub olema Inteli foorum. Laetakse kogu tekst ca 150k, saan 2 uut kirjutist kätte, lähen jälle tagasi 57k. Sel kombel läbin 7 ringi. Pannes ette rakendada aja säästmise meetmeid, pidasin silmas midagi sellist:

    a)foorumite lehel on iga teema kõrval üks lisanupp, mille kasutamise korral klient saab ainult tema poolt seni lugemata kirjutised. Tal on võimalus valida, kas kõik või ainult viimased.
    b)foorumi tekstide kuvamisel on sisujuhi asemel ekraani vasakus servas foorumite teemad oma nuppudega, misläbi kasutajal on võimalik liikuda ühest foorumist teise otse ilma 57 kilose ringita.

    Vahest õnnestub läbi traatide vähem tekste/andmeid ajada?

    Lugupidamised.
  • Pitsat, aitäh tagasiside eest.

    Kiire lahendus sellele probleemile oleks mitte tagasiminek esilehele, vaid Foorumite klikkimine ülevalt menüüst, veelgi lühem tee oleks "Päevateemade" klikkimine, mis peaks kiirendama foorumite lugemist.

    Lisaks oleme muutmas esilehte kiiremaks ja kompaktsemaks.

    Kuid kaalume ka Pitsati ettepanekut Foorumite lehe täiendamiseks.
  • Oige mote. Onneks on mul voimalik kasutada vaga kiiret yhendust, aga maletan, millist 'piina' see edasi-tagasi kaimine tekitas.

    Lisaks veel yks mottetera: kui mones threadis on liiga palju kommentaare, muutub laadimine ilgelt aeglaseks. Voiks teha mingi max threadi suuruse, kui yletab => tekitatakse samanimeline thread v.2, keda eelnev huvitab, voiks panna korvale lingi eelmistele.

    wizard
  • Jah, valides päevateema, tuleb 57K asmel 20K, seega 3x kiirem.
  • MInd teeb juba hulk aega nõutuks, miks selline haip selle uue kujunduse ümber. Tegelikult pole ju midagi erilist muutunud. Muudeti logo... Mis see siis nüüd nii erilist on, et peab lausa mailiga teavitama? Ja üleüldse, mis sellel eelmisel logol viga oli? Ma pole küll kujundusspets, kuid see praegune logo tundub mulle suisa kööbakas. Jääb mulje, et selle on kujundanud mees metsast. See logo on nagu purjus. LHV püstkirjas ja DIRECT italicus...no milleks? Kas tahetakse jätta muljet, et LHV kavatseb DIRECTi pikali lükata? Kujundaja on ilmselt arvanud, et on hirmus vinge leid, kui V parempoolne post ja D post on paralleelsed... Mage.
  • foorumit lugedes on vasak äär täitsa tyhi, voiks kasutada delfi meetodit, et uudiste pealkirjad on äärte peal, ei peaks minema foorumite pealehele.
  • Kordan veelkord oma seisukohta, et ruulib sisu, mitte kujundus. Mida harvem muutub kujundus, seda parem ta on. Iga uus kujundus on halb, sest ta on uus, sest ta on teistmoodi, sest temaga harjumine vajab energiat, mida võib ka kasulikemate asjade peale kulutada.
    Uue kujunduse loojad, ärge solvuge! Teie õnneks enamus inimesi maailmas ei ole nii konservatiivsed nagu mina. Ja minu meelest on LHVD uus kujundus kõigist uutest kujundustest parim!
  • Äkki oli see uus logo tingitud lihtsalt sellest, et vana logo (see rõnga moodi) on ühe teise firma poolt juba varem kasutusel. Ma tõesti ei mäleta enam selle firma nime, tõenäoliselt oli see midagi USA'st.
  • Ahjaa, kui iriseda, siis juba lõpuni! Nimelt ei oska ma uue kujunduse seest üles leida kihlveokontorit. Olen varsti kihlvedu kaotamas beastile, aga ei mäleta enam, mille peale kokku leppisime :-(
  • Kihlvedu on nüüd väga lihtne foorumitest üles otsida täistekstiotsinguga

  • Graafik:

    Mis mõttes lihtne? Sisestasin "kihlvedu" ja näen, et ma pean miski 400 sõnumit läbi lugema, et need mõned "kihlveod" välja noppida.

    Ok, ma võin iga foorumi siseselt veel täiendavalt kasutada "find" nuppu aga kas kuidagi nii ei saaks, et kargaksid kohe need sõnumid ette, kus "kihlvedu" sees on?
  • Uue kujundusega kaasneb ka häid asju - nimelt on foorumitest otsimine võimalik ka täisotsingu järgi. Sisestad sõna "kihlveokontor" ja märgid täisotsing ning voila - link siin.

    Aga Internetis on raske midagi uut välja mõelda, näiteks vaata "need rõnga moodi".
  • bomull,

    See on II etapiline otsing
    I täistekstiotsinguga saad kätte teemad
    II teemade sees Cntrl-F otsides sama sõnaga saad kätte vajaliku asja

    Läheb ruttu
  • Oi kui hea, Graafik. Mul läks kohe palju kergemaks. Surmahirm oli peal, et asi on 2500, aga oli 2100. Noh, sinnani on veel aega :-)))
  • Sellin idee veel.
    Kuskil võiksid olla ka erinevate aktsiate graafikud. Aastate lõikes ja siis edasi kuude ja päevad lõikes. ET siis saaks graafikul klikkida ja vaadata kuidas ta on liikunud. Suurendamise- vähendamise nupp oleks olemas.
  • to argov:

    Aktsiate graafikuid on hetkel LHV Directist otse võimalik vaadata kui sisestada Otsi hindu: aknasse aktsiasümbol, mis tekitab uue akna Stockpointi vastava aktsia hinnanoteeringule.
    Allpool vasakul tulbas on lingid Quick Chart ja Interactive Chart. Neile klikkides on võimalik saada erinevaid ajalisi graafikuid, teha võrdlusi jne.

    Oma korraliku graafikasüsteemi väljaarendamine on tänu aktsiate tohutule arvule(ligi 10 000) ja pidevalt kogunevatele hindadele küllaltki komplitseeritud ja ei juhtu lähiajal.
  • Pooldan seda, et foorumi teemad võiksid foorumi tekstide kõrval olla ära mahutatud. Mugavam kasutada, ei pea võtma pidevalt backi või avama teemasid uues aknas.
    Sisselogimiskast võiks olla kohe esilehel saadaval, ei saa aru, mismõttega see on eraldi lehele viidud.
    Aga sellest ma küll aru ei saa, et mille krdi pärast submititakse minu kasutajanimi ja parool üle mitteturvalise ühenduse (kui ma pole just kohe browserisse aadressiks ette andnud https://.. ) ja alles siis suunatakse ümber https peale? Võiks ju olla sisselogimiskasti actioniks https://www.lhvdirect.com/personal/login2.cfm.
    Esilehel võiks pealkirjad lingid olla teema juurde, olen harjunud klikkima pealkirjal, mitte ei otsi kõrvalt linki "veel".
  • See vana logo (rõnga moodi) on mitte ainult USA-s vaid ka eestis juba ammu kasutusel. Vaadake ise kui ei usu Atlas. Pealegi veel samade värvidega.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon