Chati testimine
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Kõik teretulnud!
Katsetame täna klientidele mõeldud chatiruumi:
Chat
Katsun ise olla ruumis kuni 23-ni
Probleemidest andke teada:
Graafiku e-post -
Jutukas 7 kasutajat praegu, lõbus
-
Millegipärast sain sellest lingilt ainult uue lingi "aknas" ette ja kui seda vajutada, siis tekib uus helekollane tyhi aken. Kasutan momendil "Netscape® Communicator 4.7".
Veiko -
Oota pisut, siis tuleb pilt ette. Mul ka 4.7 ja jõuan nii kaugele, et küsitakse nime ja parooli ja siis mudin nuppu sisse ja kaugemale ma ei saa. Miskipärast visatakse kohe välja.
-
mul sama jama, mis erichil
-
Te peate panem sama nime ja PW, mis teil LHVD kasutajana on, siis saab sisse.
-
Sama nime ja PW-d kasutangi. Sisse saab küll ja kohe paugust välja ka. Kusjuures seda sisse/välja nuppu ma kindlasti topelt ei mudi.
-
mind visatakse ka kohe välja
:( -
No, testi värk alles, küll kunagi sujuma saab.
-
Kas lihtsam ei oleks sellist, nagu "Instant Messenger" kasutada, nagu SI - Communicator on. See vaatab browseri järgi, kus parasjagu olen ja siis toob siis kõik momendil online kasutajad esile. Saan ka oma "buddies" listi teha, jne. Võtsin sealt "about" ette, ja leidsin sellise koha, nagu http://www.getir.com/
Veiko -
Srry,
proovige, aga uuesti...
kõik on lõpuks sisse saanud -
Nii, sorry
hetkel on ainult klientidele jutukas avatud -
To Graafik: Kas Sa tahad oelda, et kes LHV kaudu nende mõne kuu jooksul tehinguid ei ole teinud, jäävadki seda kollast ekraani vahtima...
Veiko -
Järgmine üritus teisipäev USA aktsiaturgude avanedes kell 16.30
-
Kunagi LHVD algusaegadel registreerisin enda kasutajanime meelega kujul. (muude nimede all lobiseda võib ju ka mujal ;) aga Chat arvab:
"Vigane kasutajanimi <...>, kasutajanimes ei tohi sisalduda sümboleid: ',.;:{} ! "
Ja üle 12 sümboli kasutajanimesid ei paista ta tunnistavat ... -
-
Siit, sealt on kuulda olnu, et raskused on chatti sisselogimisega.
Keegi võiks kirjeldada, mis jama täpselt on, leiaks arstirohtu. -
peale sisselogimist toimub automaatselt ka log-out
-
Kellel pole intuitsiooni järgi midagi efektiivsemat hetkel teha, võiks chatti tulla....