"The Bull" - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

"The Bull"

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kui kellelgi on lindis MTV3 näidatava sarja "The Bull", eesti keelde tõlgituna "Wall Streeti börsihaid" esimesed osad, mis eelmistel pühapäevadel tulid, siis äkki oleks neid võimalik laenata? :)

    Fit
  • KAS SA "BOILER ROOM"-I OLED VAADANUD? SEE ON FILM NOORTEST BROKERITE ASSISTANTIDEST KES PANNAKSE MYYMA YLESPUHUTUD FIRMADE IPO-SID(ESMESI AKTSIAEMISSIONNE)TEGEVUS TOIMUB NEW YORGIS "JP MARVINI" FIRMAS JA POISID TEENISID PYRIS KORRALIKULT SELLEPEALT. MUIDUGI LYPUKS SAI SECURITIES EXCHANGE COMISSION(OSAKOND KES TEGELEB VYYRTPABERITE JYRELVALVEGA USA-S) NEILE JYLILE NING NABIS NAD KINNI.PYRIS KURI FILM! FILM ON KAASAJAST JA TASUB VAADATA!
  • KULE TÕESTI VÄ? JA TEENISIDKI NII PALJU PAPPI?
    KAS ISE EI SAAKS MINGIT SAMASUGUST VÄRKI TEHA, AH?
    KUI SEE ESTI NASDAQ TÖÖLE HAKKAB, MÜÜME SEAL ÜLESPUHUTUD VALDADE IPOSID MAHA, MIS ARVAD?
    MILJONÖRIKS JU ÄKKKI SAAAB NIIMOODI, AH?
  • VIIMATSE PYYL MÖTE, FIT! MUIDUGI TEEME ÄRA! MINA OLEN KA PARTNER (SEE KES PÄRAST PAPPI JAGAVAD OMAVAHEL)!
  • kus te selle aja votate et filme ja telekast midagi peale CNBC ja CNNFN'i vaadata?
  • ESITEKS FIT ON SUL PYRIS HEA INGLISE KEEL JA SA OLED TARK INIMENE! INGLISE KEELES ON SELLE KOHTA YKS HEA YTLUS! " YOY DON'T HAVE TO SUCK FOR SOMEBODY TO GET THINGS WHATEVER YOU WANT TO GET!" SEDA MA SELLE FILMIGA YELDA TAHTSINGI, ET KUI SA TEGELED MINGI JAMAGA SIIS ON SEE AINULT SHORTTERM INVESTMENT. EESTI KEELNE VANASYNA YTLEB ET "VALEL ON LYHIIKESED JALAD" JA, "MIS KERGELT TULEB SEE VEEL KERGEMALT LYHEB"! KUI ASJALE VAADATA, AGA LONGTERM INVESTMENTI SEISUKOHA PEALT KUI SA KYIGIST LUGU PEAD JA LASED TEISTEL KA ELADA NING OMA ARVAMUSI AVALDADES NEID KRITISEERID, AGA MITTE NENDE KALLAL NORIDES OLED SA LYPP TULEMUSENA VYITJA! AKTSEPTEERIDES NEID LIHTSAID TINGIMUSI MITMEKORDISTUB SU NET INCOME, MIS OMAKORDA LUBAB SUL MAKSTA SUUREMAID DIVIDENDE NING LOOMULIKULT SUURENEVAD KA RETAINED EARNINGS, MIS LUBAB SUL LYPUKS LAIENDADA OMA YRI! KUI VAADATA SEDA CASHFLOW SEISUKOHALT, SIIS ISEGI NYED ET OPERATING ACTIVITIES ON MITMEKORDISTUNUD,LISAKS KA INVESTING ACTIVITIES, FINANCING ACTIVITIES NING LYPUKS KA CASH, MIS MUIDUGI POLE ASJA JUURES KYIGE OLULISEM! MINU JAOKS POLE OLULINE MILJONYRIKS SAAMINE VAID SAADA:FINANTSILISELT SYLTUMATUKS (FINANCIALLY INDEPENDENT) NING 40 AASTASELT TAHAKSIN MA PENSIONILE JYYDA VYI TEGELEDA TYYGA, MIS MULLE TYSISELT HUVIPAKUKS. ISEASI ON SEE KUI PALJU SEDA RAHA OLEMA PEAKS! MUIDUGI SAAVUTAD SA ELUS KYIK KUI SA SEDA TYESTI VYGA TAHAD NING OMA EESMYRKIDE KALLAL KYVASTI TYYD TEED! OLEN OMAL NAHAL SEDA TUNDA SAANUD! VALDADE POISSE SA EI PEA YLES PUHUMA- NEMAD OTSUSTAVAD ISE MIDA JA KUIDAS PEAB TEGEMA! LISAKS KYIGELE TEEN MA NIIPALJU VIGU OMA ARVAMUSTES JA KIRJUTISTES KUID "EESTI" MA KIRJUTAN ALATI YIETI VYLJA. MUIDUGI AVALDAME ME SIIN OMA MYTTEID JA ARVAMUSI EGA OLE GRAMMATIKA TUNNIS! HEA IKKA KYLL, ET SELLINE WEBSITE NAGU "LHV DIRECT" OLEMAS ON! ARVAN, ET "LHV DIRECT" ON KOHE KINDLASTI YKS PARIMATEST TEGIJATEST SKANDINAAVIAS! AH JAA NING EESTI VYIKESTE- KESKMISTE FIRMADE, INDEKSITE, PYLLUMAJANDUSTOODETE, RAHA JA METALLIDE BYRSIST SAAKS MILJARDITE SUPPLIER! MILJONID JYYKS ALUSTUSEKS! VYRDLUSEKS TOOKS MA USA "CITIGROUP" KELLE FINANCIAL ASSETS SECTION ON JUBA $900 BILLIONIT NING TA AINULT "EXPANDS ALL OVER THE WORLD!"
  • Seda, et JOKKERJOSS, su kirjutist on pagana raske lugeda kui see on caps locki all. Silme ees hakkab virvendama. Seda esiteks.
    Teiseks toksivad siin oma mõtteid suht nagu vanad kalad ( sa ei pea lisama sulgudesse midagi, me saame ilma selleta ka aru).
    Kolmandaks veel, et mis keeles sa oma mõtteid siiski väljendad? See ei ole ei inglise ega ka eesti keel.
  • JOKKERJOSS, netiketi järgi võrdub SUURTE TÄHTEDE kasutamine karjumisega. Ja pidev karjumine on ebaviisakas.

    Lisaks bänneripimedusele on veebi kasutavatel inimestel ka karjumise-pimedus, s.t. Sinu tekstist paljud lihtsalt vaatavad üle. Ja kui oled huvitatud, et Su teksti loetaks (seda oled Sa kindlasti, isegi juhul kui teed mingitsorti naljandit), siis ole viisakas, eksole.
  • Kas ka kunagi varem läbi jooksnud võimalus mõnd kasutajat ignore'da on juba olemas (otsisin küll, aga ei leidnud), või äkki tegemisel?
    Senine lhvdirecti meeldiv omadus - räägivad proffid ning räägivad huvitavat juttu (vs. näiteks delfi kommentaarid..) - hakkab kahjuks kaduma seoses kasutajabaasi laienemisega ning taoline ignore võimalus oleks vääga abiks. (vihje korraldajatele..)
  • less sober people usually get banned. (tuli meelde ühest meerikamaa foorumi reeglistikust)
  • nagu kristajan on juba korduvalt öelnud oleks lhv personalile väga tänulik päästva ignore nupu eest.
  • aa ja veel see, et Fit´i algatatud teema oli hea, jälgin ise ka huviga sama sarja, ja iga pyhapäeva järel oleks uut kõneainet.
  • Oleks tõesti huvitav teada, mis mees on jokkerjoss. Natuke inglise keelt oskab ja mõnda investeerimisterminit teab, järelikult nagu päris jõmm ei ole. Aga samas nii masendavat nalja teha..., mitte ei saa aru.
  • jokkerjossi puhul pakun kahte võimalust:
    a) tegu on mingi "kassikooli" esimese kursuse majandustudengiga, kes on hoolikalt pool aastat loengus käinud ja nüüd otsustanud oma teadmisi kaaskodanikega jagada;
    b) tegu on mingi eriti rafineeritud humoristiga, kes meie kommentaare ja ohkimist lugedes kodus pihku itsitab.
    Mõlemal juhul ei ole ma paraku eriti huvitatud tema kommentaaride lugemisest siinsetes foorumites.
  • Mulle oli "The Bull" tegelikult pettumus, osutus rohkem nagu mingiks juristisarjaks ja nalja ka piisavalt ei saanud. Börsiga oli suhteliselt vahe pistmist, kogu aeg käis mingi kohtu- ja petmisevärk.
    Samas, ma polnud eelmiseid osasid näinud ka, nii et see häiris mõnevõrra. Kui keegi viitsib seal senitoimunust lühikese kokkuvõtte teha, oleks lahe.

  • varasemad seeriad kokkuvõtvalt

    http://tnt.turner.com/series/bull/static/frame_main_exclude.html
  • to kmartin: c) keegi lhvdirecti´ga konkureeriva firma palgatud(palgal olev) tegelinski, kes soovib reostada meie konstruktiivseid arutelusid.

    to Fit: esimeses osas olid kõik happy famili merryweather firmas, kuni peaosalistest kamp otsustas lahkuda firmast ja alustada oma firmaga. alguses lahkus 4 tegelast ja siis veel 2. teises osas kaotas yks tegelane jds tech aktsiatega 6300$ (ma ei mäleta selle tegelase nime). kolmandas osas läksid yks vana kala ja noor säga mingisse väikelinna paberitehasele greenmailingut tegema, mis ka õnnestus(autasu $5M). yks uue firma algatajahingi oli kellegile 100K võlga ja maksis selle ära. raha sai ta hobuste võiduajamiselt. viimast osa oled sa näinud, kus see 5M$ kylmutati ja meestel on plaanis uus 1Mrd$ ettevõtmine.
    rené

  • Arvestades yldsuse arvamust olen sunnitud kyigepealt Caps Locki maha vytma kuigi see teeb mu kirjutamise palju raskemaks. Proovin oma mytteid avaldada vyimalikult lihtsas keeles kuid paljudele tyhendustele pole lihtsalt EESTI keelset tyhendust. Seega teen seda Inglise ja EESTI keelse seguna. Kui midagi lyheb valesti vyi jyyb tyielikult arusaamatuks, siis sybrad parandage mu vead ja andke mulle teada. Lisaks kyigele pole ma enam mitu aastat korralikku EESTI keelset teksti kirjutanud. Seega on tekstis palju vigu. Ma ei ole huvitatud sybrad et te mu teksti loete vaid olen huvitatud teie arvamustest ning kriitikast!- Ehk EESTI aktiivsema FINANTS KOGUKONNA kriitikast ja arvamustest. Loodan et kuulun ise ka selle kogukonna hulka muidugi kui teie mu sybrad seda aksepteerite! Oma naljade kohta ytleks ma, et ma ei myelnud mitte midagi halvasti ning samuti polnud see suunatud mitte kellegile personaalselt. Yldse tuleks vyimalikult vyhe asju vytta personaalselt. See on vyga kasulik! Kyigele lisaks mulle ei meeldigi personaalsed naljad! Mu sybrad! Te ei peaks mind ignoreerima vaid kritiseerima minu ja teiste arvamusi ning lisama ka oma arvamuse sinna juurde. Loomulikult oli FIT-i poolt algatatud teema hea ning sellepyrast ma esitasingi oma arvamuse investeerimis teemalistest filmidest (Boiler Room). Olen tyesti tavaline EESTI inimene nagu me kyik oleme. Olen ainult Investeerinud 3 aastat ypingutesse segamini igast asjast natuke. Poliitilist teadust, PC Fundamentals ja Trouble Shooting, Macro-Micro Ekonoomika, Financial Acccounting, Inglise keel ja myningad asjad veel. Olen seda teinud kyike omal kyel ning ainult yldistavalt. Minu pyhimyte on, et teada igast asjast natuke on palju parem ja kasulikum kui teada yhest asjast kyike! Muidugi kui palju see natuke olema peab? Lugedes teiste inimeste mytteid ja arvamusi ei itsita ma kunagi nende yle vaid esitan oma poolse arvamuse.Igal inimesel on om aarvamus ning ta nyeb sed aoma nurga alt mida teised sageli ei nye! See jyyb juba teie mu syprade otsustada kas minu arvamus on yige vyi vale! Teiste inimeste mytteid ja arvamusi on alati hea lugeda ning kritiseerida! Vahet pole kas nad on profid vyi algaja(fresh blood) mytted! seega rohkem kriitikat ja arvamusi! Lypuks ytleksin, et finants tegelased vyiks ka palju aktiivsemalt osaleda EESTI poliitikas! See tooks yhiskonnale tohutult kasu! Poliitilisest otsustest oleneb kahjuks liiga palju! Riigi rahakott on kyige suurem rahakott riigis, aga kui seda niisama kulutad siis myjub see hyvitavalt kogu rahvale! Seega mu vennad ja yed pead pysti, seljad sirgeks ja rohkem mytteid, arvamusi ja tegevust!
  • Kui sa nyd nytuke ka yigekirya ka meelde tuletyaksid , siis vyib yelda, et myskit hakkab yaru syaama.
    Vyaevyalt sya goolisy nyy kyrytaksid....
  • Avastasin, et pühapäeva õhtul tuleb TV 1-st mingi Poola järjefilm börsispekulantidest.
    Eile oli see peale Otti intervjuud presidendikandidaadiga. Oli III osa 16-st. Vist oli filmi nimi Esimene miljon.
    Tegevus toimub vist Poola börsi algusaastatel, enne krahhi, enne rahareformi, kui internetti veel eriti ei tuntud ja tehingukäsklusi telefoni teel kah ei antud, aga inside infot üritati juba kasutada :-)
    Filmi mõte on selles, et esimene miljon tuleb varastada, edasi...

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon