maailm läbi investori silmade - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

maailm läbi investori silmade

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • vau. ma ei uskunud, et miski suudab mul veel maailmavaadet muutma panna. kuigi ma veel pole gx-i kätte saanud hakkasin juba instinktiivselt vaatama, et mis on teiste stockide tootlus 5a perspektiivis, kuhu vaikselt oma 10% palgast iga kuu sisse panna.
    Samamoodi vaatan nüüd, et jemm küll, tahaks panna pisut raha Tallinna haljastusega tegelevasse ASi, sest kõik on nii ropp ja rõve üle linna(eriti kui lumi sulab) või mingisse erakliiniku stocki, sest tõeliselt- riigihaigla sux.

    Alles nüüd tulevad mul tõelised pisarad silmadele kui mõtlen enda sotsiaalmaksule. Alles nüüd näen kuidas mu raha kaob minu käest samal ajal kui telekom on alahinnatud. Alles nüüd näen kui palju oleks väikeinvestoritele ruumi. Alles nüüd näen kui mõttekas on uue pintsaku ja lapaka asemel osta kasvõi pisut compaqi või kodust hansat. oeh, maailmavalu oma lõputa sügavuses
  • ojaaa... see sotsiaalmaks on küll pinnuks silmas, eks? Kuna ma saan aru, et sulle riik, kui selline, eriti ei meeldi(jaotab ümber rikkust, ebaefektiivne jne), siis võiksid ju sotsmaksu maksmise asemel ennast offshore-ettevõtjaks teha. Saaksid tööandjale esitada arveid ning iga kuu 10% lisaks (20+13)% + veel 26% aktsiatesse suunata. portfell kasvaks, mis' mühiseks.

    Igal juhul on Tallinna tänavad koledad küll... Mis siis teha? No keegi nende puhastamist ilmselt omast taskust finantseerima ei hakka - avalik kaup ikkagi. Ilmselt pole teist vabatahtlikku, kui RIIK. Küll riik puhastab, koristab ja paneb mõned uued istikudki kevadel kasvama, kui rahakott lubab. Selleks peaks aga rahakotis midagi olema.
    Mina maksan küll makse, sest ma loodan, et see, mida mina ühiskonnale annan - selle annab ühiskond mulle tagasi ka ja vastupidi.
    Oh.. olen ikka naiivne küll...
  • Robert!

    Asjatu lootus - järgmises elus võib olla.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon