Wall Streeti uue aasta lemmikväljend: halb nähtavus - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Wall Streeti uue aasta lemmikväljend: halb nähtavus

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Mis, on halb nähtavus?

    Paljud firmad on pärast makronäitajate järsku halvenemist kaotanud võime näha majandustulemusi ette.

    Halb nähtavus on nagu udus sõit, loodetakse, et udu hajub juba lähema 6 kuu jooksul.

    Paraku on nähtavus ja aktsiate väärtus omavahel otseselt seotud, eriti kõrgelthinnatud(,et mitte öelda ülehinnatud) tehnoloogiasektoris.
  • No kuidas see nähtavus siis nüüd järsku nii kehvaks on läinud,kui kõik on olnud selge eelmise aasta märtsist alates...saades topelt kinnituse 2000 aasta septembri alguses?

    Krt.kui midagi udune on,tuleks lahti teha nasdaqi 10-ne aasta graafik ja sealt peaks ju kõik näha olema?Kas siis tõesti on sellest raske aru saada,et inimkond on olnud tunnistajaks tehnoloogiabuumile Usas,mis selleks korraks läbi on...

    buum=tõusuperiood,kõrgkonjunktuur...
    läbi=otsas,möödas,unustatud...

    PS.kui nasdaq peaks praegustelt tasemetelt lähiajal allapoole vajuma,on oodata lähiajal madalamaid madalamaid.Kui nasdaq ei vaju läbi hetke kriitilistelt tasemetelt,võib oodata kõrgemat kõrgemat kui viimane 2800 tase.

    Pikaajalises perspektiivis on aga nasdaqi buum läbi,möödas ,unustatud,nagu kunagi oli seda talse buum.Kunagi tulevikus tulevad uued buumid,millal,
    seda keegi ei tea.See on jahh udune...


    Hetkeline selloff on muidu väga positiivne nähtus,ja kui siit palju allapoole asi ei vaju,võib lühiajaliselt julgemini pikaks minna.sest üks korralik karuturu ralli on ju olemata olnud veel.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon