VoIP lähiaastate suuriminfotehnoloogia investeeringute sihtpunkt - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

VoIP lähiaastate suuriminfotehnoloogia investeeringute sihtpunkt

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Voice over IP on tehnoloogia, mis lubab heli striimi ülekannet mööda IP võrku (Internet). Selle tehnoloogia laialdane kasutuselevõtt saab alguse sellel aastal ja on arvatavasti üks kolmanda põlvkonna mobiiltelefonide ja tavatelefonide vahelise suhtluse põhikomponente.

    Peale selle saavad VoIPi kasutada ka need kes sooviksid firmasse rohkem telefoniliine. Piisava hulga arvutite olemasolu korral pannakse sisse piisava kiirusega Interneti ühendus (nt DSL) ja nüüdsest saab läbi interneti võtta kõnesid nii internetis (IP-IP) (tasuta?) kui ka läbi teenusepakkuja gateway võtta avalikku telefonivõrku (IP-PSTN, PSTN-IP). Selline täiendav konkurents peaks veelgi vähendama telefonikõnede hinda ja suurendama konkurentsi.

    Käibed peaksid tulema suured lähima paari aastag u. 400-600 mld $.
  • Noo nooh, mis see IP võrk on ja minu teada ikkagi on tegemist pakettkommutatsiooniga, mitte heli striimi ülekandega või olen jälle asjast valesti aru saanud?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon