Stock of the Day - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Stock of the Day

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Täna on taas Gilderi tehnoloogiaraporti ilmumispäev.

    Gilderi Suur Avastus on seekord storage valdkonnas - siiani private firma, Bluearc.
    Sellest hiljem.....

    Tänase päeva väledatele näppudele annab suurima tulu ilmselt teine leid - Mangosoft(MNGX), poole tunni jooksul peale nimekirjas ilmumist tõusnud siiani 170%.

    Pakub lihtsalt püstipandavaid VPN-e kui see kedagi huvitama peaks.
  • virtual private network?

    mina kui tehnoloogiavõõras inimene defineeriks seda kui virtuaalset (privaatset ja turvalist) tunnelit avalikus telekomivõrgus.
  • Jah. Täpsustaks ehk seda, et pigem koondab sõna _tunnel_ endas privaatsust ja turvalisust. Virtuaalsus tähendab hoopis seda, et tunnelitega ühendatud intranet ei ole teostatud mingite proxyde süsteemiga, mida peab iga teenuse jaoks ühe üles konfima ja siis ilgelt kükke tegema, et mingi konkreetne rakendus üle selle midagi tunneli teisest otsast kätte saada, vaid see nö. tunnel (tehniliselt on see lihtsalt krüptitud vestlus avalikus võrgus) maskeeritakse IP (Internet Protocol) taha peitu -- tunneli teises otsas olev intranet paistab, justkui oleks seesama intranet, kus sa isegi. Teostatakse see asi spetsiaalsete asjadega, mida võib krüptomüürideks (cryptowalls) kutsuda, aga mis IP najal töötavate intranetide tarvis maskeeruvad tavalisteks IP marsruuteriteks. Ei mingeid ebamugavusi mingite jalus tolknevatest tulemüüridest teenuse kaupa teenusespetsiifiliste proxyde püsti ajamisega.

    Vt. ka

    http://www.privador.com/products/vpn/
  • Ilus tehniline jutt. Armas lausa. Ent ainus mõttekas asi selle teema juures: MGNX oli money-maker. Kuigi mina ei saanud BB-aktsiat mängida, kuigi nägin Gilderit 10.28, asja sai 10.33ni odavalt osta, oli see triple. Jooksis 1 pealt 3 peale.

  • Fit, Sa pead ikka LHVD juures konto avama,
    siin MNGX täitsa kaubeldav

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon