Millised on LHVD vendade ja ydede poliitiline suundumus, vaated, oma partei nimi(political socialisation)? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Millised on LHVD vendade ja ydede poliitiline suundumus, vaated, oma partei nimi(political socialisation)?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ise olen konservatiivne demokraat vyi siis liberaalne vabariiklane. Tunnen ennast siiski rohkem liberaalina, sest austan inimesi. Pooldan tugevalt byrsi poliitikat ning arvan, et tulevikus peaks vyhemalt 40-60% EESTI elanikkonnast saama oma lisa sissetulekud,pensionid byrsilt. Byrsid peaks olema publicly held corporations, riik peaks teostama ainult tugevat jyrelvalvet. Samas arvan ma ka et mingiosa haigekassast ning maksuameti rahadest peaks suunama oma raha EESTI byrsile. See on riigi otsene ylesanne teha Byrs atraktiivsemaks ja turvaliseks nii vyikestele kui ka suurtele investoritele! TURVALISUS on investeerimise juures yks tyhtsamaid komponenete! Kyik see kokku vyimaldaks meil yhtlasi alandada makse ning luua uusi rikkaid ja tugevaid EESTI perekondi ja inimesi! EESTIS kahjuks ma pole omale vastavat parteid veel leidnud! Reformistid olid algul kui nad iseseisvad olid kyllaltki ligitymbavad oma ideedega kuid ma muutsin oma meelt kui nad ainult poliitilise vyitluse pyrast yhinesid sotsialistidega 3 liiduks?
    Seega kui keegi viitsib siis andke teada!

    VIVA LHVD ja FREEDOM of SPEECH!
  • JOKKERJOSS ja kas su parteil on plaanis ka võimule tulla? Milliste jõududega peaks koostööd tegema?
  • JOKKERJOSS, kas su erakond registreeritud juba ka on ja kas järgmistel valimistel oma hääle tema poolt saaks ka anda!
  • räägime 3 aastat peale järgmisi valimisi....
  • Miks nii hilja? Mis 3 aastat? ma tahan juba järgmistel valimistel hääletada, mitte mitu aastat oodata :-(
  • mis te arvate 10% tulumaksust 2007? mõtlesin ka, et võibolla suruks investeeringute tulumaksuvabastust(Eesti ettevõtetesse investeerimisel), kuid "nah" kod. Reiljan pistaks kiljuma kui rattal.mäletate seda rõsket ja tumedat aega kui ta üle päeva ÄPs artikli kirjutas?
    Aga miks mitte ei võiks olla AS Piirivalve börsil. Käive kena 371MEEK või AS Politsei(turnover amazing 790MEEK ). Idee AS UT(Tartu Ülikool)oleks aga ilmne ketserlus;-)
    Muideks, juba '98 pidi erastamiskava järgi börsile jõudma 30% EEst, mis 2004 tahab juba 500MEEK puhast teenida.
  • Hea point MISES! Muidugi peaks jytma ka midagi niinimetatud otseselt poliitikute otsustada. Mingid nonprofit organizationid vyiks ju jyyda nagu politsei ja piirivalve ja palgaarmee 1/4 praegustest armeest. Austan tyesti oma vendi ja ydesid kes on valmis kalasnikovi automaadiga raskerelvade vastu minema kuigi see on tyelik enesetapp kuid latva ei paista see eriti huvitavat. Lisaks hoitakse veel aasta otsa kinni noort kyrge arengu astmega businessi ja tyy inimesi. Kyigele lisaks vallandatakse liiga palju inimesi ning vastavalt sellele toodetakse kuritegevust ning tehakse ynnetuks palju eesti inimesi ja perekondi! Samuti ei saa neid organisatsioone mis nyiteks vylisinvestori investeeringute myjul vyivad kahjustada eesti vabariigi turvalisust lasta byrsile. Muidugi oleks see igaljuhul tyesti midagi uut ja seega vyib sellest areneda tyiuslik systeem. Pooldan tugevalt erakapitali ja investorite turvalisust! Maksu systeem tuleks ka efektiivsemaks muuta. Kyik peaks maksma midagi mitte et workingforce maksab omast taskust kyik kinni. Sinna kuulume ka meie.
    Vennad ja yed andke siis nyu kuidas teie sylmis systeem tyytaks tyuslikult! Arvatavasti loeb meie artikleid ka myni praegune poliitik ning laseb yhtteist kyiku. Sellest on meile kyigile kasu!
  • Õige, Jokkerjoss! Good point! Aga kuidas on ikka selle erakonna nimi, kes need probleemid ära lahendaks? Näe, mises, sunnik, kah parteitu, pole tast tühjast sedasi asja midagi!
    Mina küll ei taha 3 aastat oodata! Jokkerjoss, räägi lähemalt! Mina valin sinu poolt!
  • To JOKKERJOSS:

    Võib-olla oleks Sul mõistlik kõik tähed "y"-ga asendada, siis saaks igaüks Sinu sõnumist aru omamoodi. Ja Sinu ideede populaarsus muudkui kasvaks ja kasvaks...
  • To JOKKERJOSS:

    Kasuta numbreid:
    ä=2
    õ=6
    ö=8
    ü=y

  • Velikij:
    mitte kuulumine ei välista ideoloogilist mõjukust.10% on reaalne asi piisavalt mõjukatelt inimestelt
  • Mises, mul sellest 10% viisakalt väljendades ükskõik! Mind huvitab hoopis see, et on kusagil üks tõeline erakond, kes mõtleb oma valijatele ja väljendab just minu mõtteid ja seisukohti! Ja see on see, millest jokkerjoss kirjutas.

    Või on sul oma, 10% partei?
  • Politsei, piirivalve, sõjaväe ja munitsipaalmanagementi (kohalikud omavalitsused) saaks suurema vaevata outsourceda. Justiitsministeeriumi vanglate amet ka privada ja seadusloome advokaadibüroode vahel jagada. Majandusministeeriumi annaks McKinsey'le, Rahandusministeeriumi Arthur Andersenile ja Teede- ja Sideministeeriumi CapGeminile. Loomulikult läbi karmi ja õiglase tenderi. Küll teistele ka kosilasi leidub.

    Üks asi aga vaevab mind, Jokkerjoss. Kui sellele adekvaatse lahenduse annad, tulen toetajaliikmeks - kuidasmoodi ära de-reguleerida/privada/outsourceda kohtusüsteem? Kohtud-ringkonnakohtud-(riigikohus ja prokuratuur ju võiks jääda).

    PS Küsige seda mõne oma tuttava juristi käest ja ta kutsub kohe kohale kiirabi akuutsete vaimuhaigete käsitlemisele spetsialiseerunud eribrigaadi või vajab kohe ise analoogilist abi.

  • VELIKJI-le:Mida arvate teie mu 6ed ja vennad, mis peaks olema meie poliitilise kogukonna nimi, mis saavutab kokkuleppe rahva ja riigi nyudmiste ja vajaduste vahel mitte poliitilse kogukonna ja riigi vahel? Mida te pakute!
    JAHE-dale: Samuti on ka sinu arvamus meile vyga tyhtis ning oluline! Kahjuks ma ei tea mida tyhendab syna profaan? Selgita kui viitsid!
    MISES-ele: Mingi tulumaks peaks olema, sest
    see v6imaldab teha omakorda arvestusi majanduse
    kasvu vyi languse kohta. Pyhi r6hu suruks k2ibe v6i myygi maksule, kes midagi m66b peab midagi maksma.
    HOTJUG-ile: Politsei tuleks niipalju ymberjagada,ma ei mytle selle all kedagi vallandada vaid rohkem politseisid tynavale panna ning vastavalt avastatud kuritegevusele ja peatatud kuritegevusele peaks olema ka politseinike palk.Kes on aktiivsem yhiskonna eest vyitleja peab ka saama rohkem tasutud selle eest.
    S6jav2gi see 1/4 praegusest armeest tasustatud hysti vastavalt oma auastmele ning teenetele aitab yhiskonnal ja politseil vyidelda kuritegevusega ning valvab ka riigi siekorra eest. Samas saavad vyljayppe keskkooli ajal kyik EESTIMAA mehed ja naised nagu see oli nyukogude ajal.See vyimaldab meil hydaolukorra ajal tegutseda koos ning tyiuslikult sest ainult niimoodi on vyimalik vyiksel rahval vaenlase vastu.See peaks looma nii mynegi uue tyykoha.
    Samuti looks juurde rohkem vyikseid omavalitsusi, et laseks kohalikel inimestel rohkem otsustada oma saatuse ja elu yle, sest kohalikud inimesed on need kes valivad endi seast liidrid. Samuti tuleb vyikestel kohalikel omavalitsustele anda esmane yigus kasutada nende poolt makstud makse. Kas siis pyllumajanduse vyi mis on kyige olulisemad selles kohas. See ei ole nende privileeg vaid see on nende yigus! Kui inimesed teavd pyriselt keda valitakse on inimeste aktsioon palju suurem ning inimesed valivad neid kes nendest hoolivad!
    Vanglad ei tuleks mitte privatiseerida vaid nad tuleks teha t88laagriteks ja isemajandatavateks. Kinnipeetav saab vanglas vyrdset palka tavalise kodanikuga kuid maksab seal juures oma elamise tyelikult kinni. Samuti maksab ta ka kinni valvurite ja k6ik vangla juurde kuuluvad asjad.
    Samuti peab ta t88tama hommikul 5 6htu kella 5. Kes on sellega nyus vyib vabal ajal telekat vaadata, helistada v6i lugeda kuni kella 9-10 6htul mil on yyrahu. Samuti on tal vyimalik omandada seal vastav kaasaegne haridus, parasjagu vajaminevatele t88kohtadele.Muidugi selle k6ige eest peab ta maksma nagu kyik teised inimesed. Samuti on neil valik! Kes ei taha t88tada on lukutaga ilma telefoni, televiisori jne. ning tema tyytavad kaasvangid peavad ka tema elu seal kinnipidamis kohas tyelikult kinni maksma. P6hi
    point on selles et inimesed tuleb uuesti yhiskonda tagasi tuua, t6estada, et ausa t88ga saab palju paremini 2raelada kui kellegile liigateha ning kellegilt midagi niisama 2ra v6tta.
    Kohtu ststeemi ei saa samuti kahjuks privatiseerida vaid see tuleks teha inimestele palju vastuv6etavamaks,kiiremaks.Viid avalduse sisse, paari pyeva pyrast lyhed kohtusse. Samuti peaks inimestele vyimaldama advokaatide kindlustust mis v6imaldaks nende perel kasutada advokaadi teenuseid kui on vaja. Nagu auto kindlustus. Samast kindlustusest peaks palka saama ka teised kohtut88tajad. Samuti peaks olema
    enamv2hem samasugune systeem ka
    ka arstide ja ypetajate palkatega!
    Ministeeriumid reguleerivad kyike seda omaltpoolt.
    Nyiteks majandus ministeerium litsentseerib finants firmasid ja tyytajaid. Teede ministeerium omakorda jylle teede ehitust ning kes seda ehitab!
    See kyik on yldistav ning ainult jutt! Mu vennad ja yed ootan teie ideid ja arvamusi! Soovin ka ette sydamest kyigile vendadele ja ydedele MEIE EESTI RAHVA VABAKSSAAMISE AASTAPYEVA!
    Elagu LHVD ja VABADUS!

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon