Kõige odavam aktsia TVB-l - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Kõige odavam aktsia TVB-l

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kasumi suhtes odavaim on endiselt Farmaatsiatehas. Liiati suurendas mullu käivet 36% võrra. Omakapital kasvas 88% võrra. Neljandas kvartalis vähendas kasumit dollari nõrgenemine ca. 2 mln võrra ja tööjõukulude kasv. Varade kasutamise efektiivsus on samuti tõusuteel. Kuigi laskmata karu nahka ei maksa jagada, siis edu korral 2001. aastaks ootaks käivet 125 mln, ja kasumit 17 mln. (omakapitali kasv 77%).

    Kogu maailmas kasvas farmaatsiaturg mullu informatsioonifirma IMS Health andmeil 9%. IMS Health on noteeritud NYSEl sümboli RX all.

    Kahjuks puudub info selle kohta kui kaugele on Farma jõudnud GMP suunal. Ja mis saab 1. juulil 2001 ning 2002? Kas GMP nõue tähendab sertifikaadi olemasolu või üldisemat laadi nõuete täitmist, ei ole selge.

    Väikese likviidsusega kohalikud aktsiad võivad reageerida nüüd põhjapoolsete investorite mängu lülitumisele. Piltlikult piisab ühest rahakast optimistist.
  • Mis p6hjapoolseid seni tagasi hoidis? Suured teenustasud? Regulatsiooni puudulikkus?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon