Kuidas sünnivad "avalikud" ettevõtted... :) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Kuidas sünnivad "avalikud" ettevõtted... :)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • BNS 20. märts 2001 16:11

    BDG meelelahutuskontsern kavandab kontserni ettevõtteid juhtiva Peeter Rebase sõnul muutumist avalikuks ettevõtteks.
    [...]
    Täpsemaid kommentaare avalikuks muutmise küsimuses lubas Rebane anda lähitulevikus.
    [...]
    BDG ettevõtetest on suurima käibega BDG Meelelahutuse AS, mille netokäive oli Krediidiinfo andmeil 1999. aastal 19,6 miljonit krooni ja puhaskasum 726.000 krooni. BDG Film OÜ käive oli 1999. aastal 6,2 miljonit ning kahjum 151.000 krooni.
    [...]

    ==== *laks!* uudis delfi avalehele, mis edasi? ====

    Priit Rebane, 20.03.2001 16:48
    Ajakirjanikel on kalduvus interpreteerida yltusi neile sobival moel. Lahimas tulevikus BDG siiski avalikuks ettevotteks muutuda ei kavanda. Peeter Rebase kommentaar sel teemal raakis pohimottelisest kaugemast tulevikuvisioonist.

    ==== *viuh!* uudis avalehelt minema ====

    ühesõnaga, lausa lust on internetis reaalajas jälgida, kuidas tekib, levib ja haihtub majandusmull. ja seda kõike pea poole tunni jooksul... :)

    sC,
    vaatleja
  • Olen asjaosalisena lausa sunnitud sõna sekka ütlema, sest paraku juhtub sedalaadi asju avalikul suhtlemisel (loe: suhtlemisel ajakirjanikega) liigagi sageli. Ja süüdi ei ole mitte ajakirjanik, nagu sageli arvatakse, vaid ikka vastaja, kes ei saa aru ega jaga, et tema sõnu kasutatakse konkreetses kirjatükis(see polnud eravestlus).

    Kui ikka üks vend (Peeter)ütleb, et BDG hakkab avalikuks ja BNS korrektselt kirjutab, et kaugemas tulevikus, on teise venna (Priit) hilisemad ütlemised, et see pole nii, paranoia. Muide, ka tema mõtted said korrektselt uudisesse lisatud.

    Leppigu siis esmalt omavahel kokku või palgaku PR-firma, kui muud moodi adekvaatselt suhelda ei oska.

    Kokkuvõttes - mulli sünnitas oskamatus meediaga suhelda mitte skandaalihimuline meedia...

  • raamatutarkuse järgi on avalik ettevõte selline, kes emiteerib oma aktsiad börsisysteemis ja kes on kohustatud esitama oma aastaaruanded avalikkusele.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon