olen maailma siteim borsispekulant - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

olen maailma siteim borsispekulant

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • motelesin et tunnen ennast vahe aega sama rikka mehena kui mois, lohmus jt. u kuu aega tagasi tegin virtuaal portfelli maksumusega 100milj eeki. tanaseks naitab kasum -6milj eeki loe MIINUS 6 MILJONIT KROONI. portfolios on coca coolat, suitsu, internetti, autusid, koik kukuvad. motlen et ikke tore, et endal nii palju peris raha ei pole.
  • Sa, Madispoiss, oled isegi edukas. minul on virtuaalportfellist, 1 millist, yle poole läind.
  • 1 kuu pole veel ju mingi näitaja, mina tegin nädal tagasi $10 000 virtuaalportfelli ja praegu olen küll veel plussis. 6% langus kuu jooksul ei anna põhjust veel meeleheiteks.
  • kui 6 prossa on 6 milli, oleks reaalsest rahast kahju kyll, aga virtuaalraha meeleheiteks toesti pohjust ei anna. point on selles, et kui siukest pappi omad void nadalaga korraliku lamborgini kaotada, samas void ka voita. bill gates kaotas poole oma varandusest, kuid tal on ikka 50 miljardit. ei ole hullu yhtigi.
  • Me kyik oleme sinuga vend MADISPOISS yheltasemel. It' s just the game kuid peale seda myngu oleme me vyimelised juba enamvyhem yigeid otsuseid tegema! Tegelikult sa pole kaotanud ju mitte midagi ja seega anna ainult tuld. Mina olen kusjuures palju halvem marketmaker kui sina!
  • madispoiss, kun see ei olnud sul pärisraha, ega sa siis vist eriti ei pingutanud kah, et see raha säiliks.Palju sa viitsisid internetist nende firmade kohta infi otsida või panid rohkem tunde järgi?
  • to msm: 99,99% on laane aktsiad ja sealt 99,99% on vanamajanduse aktsiad. koikide ettevotete fundamentaalnaitajad/kasumiprognoosid jne on vaga head. ei saagi nagu aru, miks hinnad kukuvad.
  • eiei.
    mina mangin 50 000-100 000 portfellidega,
    sest see on summa mida voiks moelda investeerimiseks. see annab rohkem reaalsustaju kui mitmesajamiljonilised. pidagem meeles tehingutasusid.

    lisaks, mang on alati mang. tegeliku raha kaotus/voit on ikka omaette emotsioon kui virtuaal.. aga see mida virtuaaliga proovida voib, on teooriate testimine, oma "mangustiili" harjutamine.

    siiski manitseks ettevaatlikkusele et kui virtuaalpapiga laheb hasti, siis kohe parispapp koik alla panna! ahnus saab karistada ja liivakastis on lihtsam kui tegelikus elus!

    enda tulemused virtuaalportfellidega:
    50 000 -> 43 500
    120 000 -> 105 000
    100 000 -> 91 600
    aga noores pensionaris 20 000 plussi!

    erinev on olnud strateegia,
    virtuaalportud on pikaajalised olnud,
    noorpensionar on puht spekulatiivne.
    tegelikus elus ma kyll nii kylmalt
    spekut ei paneks! pennystocks undstuff..
    pealegi, pensiokas pole tehingutasusid..

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon