Kas keegi oskab öelda, millised aktsiad tõusevad selle nädala lõpuks kõige rohkem?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Kas näiteks Norma ja Telekom võivad need olla?
-
Ma motlen eesti aktsiad ainult!
-
Kindlasti ei ole need Norma ja Telekom.Ma voin öelda, et homme tõuseb Kaubamaja üle 10 protsendi
ülespoole. Samuti jälgi Klementi ja Külmhoone hindu, momendil tasub osta. -
adirect, kas sina ostsid teisipäeval kaubamaja 1 aktsia 74,4-ga? Igatahes ennustuse suutsid sellega täita, aga miks sa seda tegid?
-
Tere Andres,
Ausõna mina see ostja ei olnud.Kindlasti tegi selle tehingu mõni investeerimismängu mängija, et sulgemishind üles viia.Ega ma hinnatõusu umbropsu ka ei pakkunud, Sa oled ehk isegi tähele pannud selliseid hinnaliikumisi TVB nimekirjas olevate aktsiate puhul.Vaata ka FARMA,KYLM,KLE,RLK. -
Homme läheb Kaubamaja tagasi 65,5 peale.
-
ei oska
-
Kui pühendad oma tähelepanu TSE aktsiatele, siis loe sind huvitavate aktisiate foorumiteemasid. No analüüsi, kui sa arvutada ei oska - analüüsi infot, mis turgudel liigub. Arvan, et infoga spekuleerides võid mõningaid tulemusi lõigata. Loe Äripäeva, LHV Directi foorumeid ja kuula õhtul AK äriuudiseid. Info maksab!!! Kõik sõltub ka muidugi sellest, mis on Sinu investeerimise strateegia. Siisi - jälgi likviidsemaid aktsiaid ja prognoosi investeerimisotsuseid. Kui Sa jälgisid eelmise nädala aktsia ülevaateid, prognoose, eeldusi jms, siis see nädal on tulemused juba näha.