Franco Modigliani and Robert M. Solow
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
...pajatamas USA laenuprobleemidest. Pikalt turu poolt vaikima sunnitud US - kas USD kollaps läheneb? Või on hoopis diplomitöö kohale murelikud pilved kogunemas? :-)
-
The Argentinian Minister for the Economy Domingo Cavallo says he would peg the peso to a EUR/USD basket as soon as the pair reached parity.
US, lähinädalatel tuleb Argentiinas vist kõvasti sebimist? -
Kas need kaks asja on omavahel seotud või otsid lihtsalt maailmalõpu ennustusi?
PS!Valisid väga auväärsed doktorid MIT-st 85- ja 87 aasta Nobeli preemia laureaadid. Muide MIT-is on töötanud 9 Nobeli preemia laureaati.Huvitav mida ülejäänud 7 asjast arvavad? -
Ilmselt on kuskile vaiksesse kohta paigutatud, et nad ei saaks rahvale mingit puru silma ajada. Aga US PPT (Plunge Protection Team) tegeleb praegu ka nende kahe üleannetu isoleerimisega :-)
-
Midagi taskaaluks:
Salomon tõstis semide reitingut:
INTEL ja AMD eelturul 8 protsenti üleval ja
Nasddaq-100 umbes 4% -
Graafikule MIT-ist. Sa võiksid oma kolleegidele, tarmole ja robertile mainida, et kui nad kooliteega niikaugele jõuavad, et tahaks doktorit teha, siis soovita neile seda MIT-i, selle asemel, et Harvardis või Purdues nime teha :-)
Robert M. Solow on "infotehnoloog" majandusinimeste seas. Modigliani ilmselt siinkandi iniestele tutvustamist ei vaja. -
Suured tänud raske valiku juures aitamast, aga vähemalt minu puhul on paraku nii, et kui ma oma kooliteega kunagi niikaugele jõuan, et tahaks doktorit teha, siis ei tee ma seda kindlasti mitte majanduse alal. Ja sellel alal, millel ma tõepoolest tahaks kraadi teha, ei ole Harvard (ja MIT ammugi mitte) mingi tegija :).
-
Täna avaldatakse veebruari väliskaubandusbilanss(14.30). Salomon ennustab viimase 6 kuu madalaimat näitu ja pakub, et kaupade ja teenuste import ületab ekspordi 30 miljardi USD-ga
-