Börsipäev 11. aprill - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 11. aprill

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tehnoloogiasektor on tugevas plussis eelturul - eelkõige selle taga Salomon Smith Barney positiivsed kommentaarid pooljuhtide sektori suhtes.

    Nasdaq peaks ca. 4% kõrgemal avanema, isegi eile järelturul allamüüdud Motorola on plussis. (12,2 USD -> 13,8 USD).
  • Kuid kas turg jõuab seda tõusu hoida (NAZ viimase 1,5 börsipäevaga parktiliselt +250 p. ehk 15%)? Samas on enamus lühikeseks müüjaid ajutiselt üsna ära ehmatatud ja nemad on uuesti shortides kindlasti väga ettevaatlikud

    Paljud aktsiad on lühiajaliselt lähenemas üleostetusele.
  • Briefingc.com annab mõista, et toetustaseme 1905/1910 mittepidamisel on sirgjoon 1850ni.
  • Hommikul said mõned eilsed aktsiad realiseeritud(ARBA 6.23)

    Võtsin AGRAt(6.12) ,aga liiga vara
    järelikult tuleb alt juurde võtta

  • Mõnikord on kasulikum enne alla jõudmist maha müüa, kui sealt juurde osta.
    Väga kergelt võib muidu praeguse turu juures mingi -50% lohk tekkida.
  • red, tõesti. Võtsin turu avanedes XOXO ja AMTD, et juhul kui eelmiste päevade jõudu leiab üles minemiseks, kuid jõudu polnud ja panin nulli lähedal kinni. Liiga neurootiline turg hetkel.
  • Ma võtsin üks päev XOXO 8,0625, ja siis võtsin 7,125 pealt veel juurde.
    Seda mis edasi sai, ma ei räägi.
  • Red, paljud ütleks et stop-loss oleks aidanud. Kuid ma ei usun väga vähe stop-lossidesse. Näiteks XOXO puhul kuhu oleks tulnud liiva sisse tõmmata joon? 6 USD? 5 USD? 4 USD? See rohkem tõesti enesepett, kui ei näe tõusu, müü lihtsalt ära.

    no positions
  • Dow on päris pöörane. esmalt 10225ni välja ja siis kohe 10025ni tagasi. Hetkel on hea support 10 025/30ne peal. järgmine väike mügarik on 9980/85. Viimane tase peaks suutma tänase päeva liikumisi ohjata. Kui tõesti liigutakse madalamale, siis järgmised olulised tasemed on alles 9870ne lähedal. Sulgemine alla seda taset paneb pullid jälle suure surve alla ning tõenäoliselt algavad uued liikumised 9500 ja 9200 poole. 9700st alla liikumine oleks karudele stardipauguks.
    Üleval on veel ruumi, kuid mida aeg edasi seda vähemaks jääb jõudu. Tänased eesmärgid on tõenäoliselt juba täidetud. Praegusel hetkel tundub, et homsest algab karude tants taas...
  • Dow liikumine on pöörane jah, eriti kui ainult vaadata numbrit -110 ja sede et oli päeva alguses korralikult plussis ka veel....
    Samas graafiku järgi pole hetkel langus midagi väga hullu. Kui niipalju ülesse kimas, siis peab ikka tagasi ka vajuma...enne ei hakata eriti ostma.
    Kui 1-2 päeva jooksul vajub 9700 juurde siis ei ole veel tõusutrend läbi. Kui aga vajub ka 9600 lähedale, siis vist mingit suuremat Dow tõusu enam seekord ei tule.
    Võimalik et liigubki umbes 9700-9800 ja siis kimab jälle ülesse.
    Aga olgu selle ennustamisega kuda on...enne Long poolele minna ei saa kui langusekene on seisma jäänud ja mitte allpool siis neid olulisi tasemeid.
  • vahepeal võtsin XOXOd 5 ja 4.75 ga ja ARBAt 5.75
    täna ööseks midagi üles ei jäta
  • Kas see on pühade eelne tõus? Kas ka homme tõuseb (ma mõtlen indekseid)? Kes ennustab õigesti?
  • MSM, kuigi me kõik tahaks näha tõusu, kardan et viimaste päevade ralli on rohkem tehniline ja vähem fundamentaalne, seega arvan homme (hiljemalt esmaspäeval) sulguvad nii Nasdaq (praegu 1893) kui ka DOW (9985) madalamal.
  • Muuseas, päris huvitav on tänane analüütikute vaheline maadlus pooljuhtide teemal. Salomon Smith Barney analüütik Jonathan Joseph avaldas väga positiivseid kommentaare pooljuhide sektori kohta, First Boston ja Goldman Sachs vastasid hiljem negatiivsete kommentaaridega.

    Salomoni Joseph'i sõnadele lisab usutavust see, et 2000 a. suvel downgrade's ta sektorit (siis valitses veel väga lai optimism teiste hulgas). Kuid kas tal on jälle õigus? ...
  • Viimaste päevade tõus on aktiviseerinud ka LHV Directi kliendid.

    Eilse päeva kauplemisaktiivsust võiks võrrelda jaanuariga.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon