Börsipäev 12.aprill
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Mis täna?
Vastu pühasid näeme hõredamat kauplemist, seega volatiilsemat kauplemist
Microsoftile antakse lühiajaliselt tehnilist laadi ostusoovitus 60 usdi pealt
GE tulemused vastasid ootustele EPS 0.30USD -
Yahoo eelturul 6% plussis ja Cisco 3%
Dow katsub pärast eilset kasumivõtmist üles rallida -
Dow on kaotamas oma jõudu. Seni kuni suudab püsida kõrgemal eilsest low´st on uptrend jätkuvalt jõus. Veel on võimalik, et minnakse testima eilseid high´sid. Esmalt 10175 ning futuuride high´d 10235t. Ei tahaks eriti uskuda, et praeguse tõusulainega jõutakse 10300st kõrgemale.
Kui 9950 on murtud peaks alustama müügi operatsioonidega. Languse eesmärk oleks vähemalt 9550. Esimene kõvem toetustase oleks 9700 juures.
will see...
hetkel on Dow futuurid +10 punni -
Värsked märtsi jaekaubandusnäitajad, mis indikeerivad tarbimise langust, jahutasid investorite ostuhuvi
CSCO +1%
YHOO +2%
teisest küljest, aga toetavad avaldatud näitajad arvamust, et Fed kärbib lähemal ajal taas intresse -
Dow´lt uus low 9934 ja seega märk, et karud uuesti kunnid.
esimene tänane eesmärk oleks 9850. karud püsivad sadulas kuni eilne tipp on võtmata. -
Enne pühasid on kauplemine üsna tasane - Nasdaqi käive esimese tunniga ca. 400 mln aktsiat.
Tänase liikumine tehnoloogiasektoris toimub suures osas ilmselt SOX (semiconductor index) ja Juniperi (JNPR) järgi. -
Viies, nii lihtne ongi pappi teha? high'de ja low'de järgi? :)
Muide, Bear Stearns ütles üllatavalt räigelt JNPR kohta: Juniper Networks-JNPR 'the co lied stock is a short to 20.00' @ BEST (44.60+1.8)
(theflyonthewall.com 04/12 09:49:35) -
Fit - lihtne jah, mida siis mina räägin
Dow võiks tõusta veel korra tänaste high´de juurde või isegi 10125 juurde, kuid see peaks olema ka kõik.
edasi on juba pessimistidel lõbu laialt -
viies - mis positsioonid siis on või niisama mõtiskled turuliikumiste üle?
-
ma tean, et see ei ole minust aus aga olen lühikeses ja tahaks juurde müüa aga pole leidnud seda õiget momenti veel. praegu on order müüa 10055 pealt juurde.
-
viies
miks aus ei ole? -
Mina short poolel täna olla ei julge.
See peaks siis olema väga lühiajaline ja kiire....
Long poolele minemiseks aga pole hetkel jälle midagi sobiva hinnaga...
Nii et pass...vahin niisama...
Fit , Kus Sul on mingeid positsioone ka või mida jahid? -
eile sai allveepüüki tehtud, mõned positsioonid jäidki vee alla, nüüd kurat hakkavad vee peale tulema
-
sander, olen samamoodi suuresti rahas. Vaid paar suht lühiajalist tehingut, arvan et järgmise nädala suund on tehniliselt allapoole.
-
Sander - sellepärast ei ole aus, et ma olen kõvasti kõrgemalt lühike ja nii ei ole ilus oma positsioonidest rääkima hakata (a´la tulin nägin võitsin)
Lühikeses olla ma küll eriti ei karda. Tehniliselt on kõik enam vähem ready suuremaks kukkumiseks ning tänased makro näitajad olid kah väga S... poolsed. Selge on see, et kui tänaste tasemete pealt lühikesse minna, siis stoploss peaks olema tänaste high´de peal. vahet pole, kus ta selle siis teeb.
Praegu ootan Dow´d 10100 alla, et siis suurendada oma lühikest positsiooni. -
QQQ lantijatele
ma ei välista, et minnakse katsuma taset 43.55 -
ja tahtsin kõik ööõnged nädalavahetuseks välja võtta, kuid vist ei õnnestu, sest hetk tagasi rabasin XOXO 3.50 pealt
-
tohin ma küsida, mis asi on xoxo
-
kalamees
see viimane samm oli võib-olla liiga julge...
mis hinnaga mõtlesid sulgeda?
viies
XOXO - on mingi aktsia...
:) isegi ei tea millega firma tegeleb...
:)
kas kalamees teab millega XOXO tegeleb?
ja mis seisus firma ka on... -
Aga XOXO graafik näitab minu jaoks lühiajalist langustrendi mis ei ole mitte lõppenud.
-
viies, Xo Communications'ist (XOXO) on räägitud ka päris hoolega GX-i foorumi all.
ja sander, kuna siis on üks langustrend lõppenud? Kui XOXO on 0? -
ma tean, aga ei ytle
igaks juhux panin veel orderi 3.25 juurde sisse - kui juhtumisi sinna peaks langema -
ma tegelen AINULT vääriskaladega :)
-
just, alla 0 vist ei saa?
Tegelikult ei olnud mina täpne.
Aga kalamehe jutt oli ka nagu kalamehe jutt.
Sest kui kalamees plaaniks hoida 1-10 aastat,
siis ilmselt oleks languse lõpp või mitte lõpp ühe tähendusega.
Kui aga vaid 1-2päeva, siis teise tähendusega.
Hetkel lihtsalt arvasin et XOXO võib lühiajaliselt (mõned tunnid või vähe rohkem veel langeda).
Kuna esineb kõikumisi ülesse/alla pidevalt siis sellepärast küsisingi et mida püüad - milline on Profit target? Ja milline siis see periood on mida taga ajad? -
näiteks hetkel on XOXO 3.56 , kas sellest piisab?
-
ei
-
Ütled 3.25, jah sinna võib XOXO veel täna või esmaspäeval vajuda küll...
Või 3.1 ...? -
Okey, mis ma ikka norin...
Sul oma süsteem ja tead ise miks nii teed. -
viies
Sul läheb kõik plaanipäraselt?
Dow-l hakkab tänaseks toss välja minema.
Ka suurendad Short positsiooni? -
kuna xoxo sipleb kõvasti,
ja kukub ilma erilise käibeta(käive keskmisest väiksem s.t ei MÜÜA alla),
siis võtan langedes rahulikult sisse, kuskilt tekib nagunii ostuhuvi -
ahaa, sa oled siis külma kõhuga kalamees.
Ega nõrganärvilised jah kaua kalapüügil vastu ei pea.
:) -
kalamees
Seega oled Sa valmis ootama kui näiteks XOXO peaks langema 1-2 või 3 päeva ja näiteks 3.0 peale.
Ja Sa oled valmis edasi ootama et tõuseks ikka uuesti ja näiteks 3.8 juurde?
Ja hoiad kokku XOXO positsiooni kasvõi 10 päeva? -
stop loss ei huvita?
-
XOXO on vääriskala või? Üks võlgades vaevlev ja ribalaiuse ülepakkumise käes vaevlev telekom pigem, aga treidimiseks ilmselt kõlbab.
-
Sanderile: ei hoia midagi, vaatan niisama turgu. Igav on. Rapsida ka ei viitsi.
-
Fit
maitse üle ei vaielda.
:)
Ja tegelikult, kas lühiajalisel kauplemisel on see üldse nii oluline?
Muidugi, parem firma vähendab languse riski kuigipalju.
Aga Fit, mida ise püüad täna?
Või on pensionimõtted kogu aja neelanud? -
Fit
Jõudsid just vastuse saata.
Seega viimane küsimus on tühistatud.
Just minu mõte, ei taha rapsida.
Täna on kuidagi minnalaskmise meeleolud.
Homme püha ja pole õiget hoogu. -
srry Sander, et ei ole jõudnud vastata. hakkan kohe juurde müüma. Tahaks minut enne closei müüa. eks teavitan siis....
-
no nii, müüsin 10111 pealt juurde
-
viies
Julge oled...
Ei tea, ei meeldi mulle see.
Kuidagi tugevaks läks see Dow lõpus.
Endiselt olen arvamusel et Dow on keskmise pikkusega tõusutrendis mis võib kesta 1-2 nädalat.
Ja hetkel veel võib langusekene mitte läbi olla. (tähendab siis nüüd juba esmaspäeval).
Aga vabalt võib ka langusekene juba läbi olla ja tõus hoopis jätkub. Selliselt juhul hakkab Dow püüdma 10300-10400 tasemeid.
Okey, ma ei tunneks ennast short positsioonis kindalt. Mis aga ei tähenda et mul õigus oleks.
Aga kui ma ei tunne ennast kindlalt siis ma ei tee.
Muidu ei tule ikka välja. -
Sander - tundub, et sai liiga vara sisse mindud jah. Dow futuurid panid peale aktsiaturgude sulgemist viimase 15 minutiga (mis nad kauem avatud on) ligi 50 punni üles. Kuigi hetkel näitavad Dow futuurid -32 punni on nad ikka veel neljapäevse sulgemisega tiba plussis. Eks paistab, millised on arengud turgude avamiseks aga tundub, et tuleb vist kahjum koju tuua ja natuke hiljem uuesti sisse minna...
-
XOXO on vääriskala või? Üks võlgades vaevlev ja ribalaiuse ülepakkumise käes vaevlev telekom pigem, aga treidimiseks ilmselt kõlbab.
Kuna XOXO on juhtumisi LHVD jälgimisnimekirjas, siis on tema kohta ka tutvustus üleval:
https://www.lhvdirect.com/news/index.cfm?id=432981XOXO-l võivad arvestades krediidituru situatsiooni tekkida finantseerimisraskused, kuid vaevalt. Praegust cashi jätkub (ka halvima stsenaariumi puhul) 2002.a. II kvartali lõpuni. Erinevalt teistest telekommidest lubab XOXO tugev tiim, varade struktuur ja kiire käibekasv kapitali kaasata ka läbi aktsiakapitali laiendamise.