Börsipäev 16.aprill
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Täna on eesliinil taas pooljuhid:
Morgan Stanley kommentaarid olid Inteli ja hulga teiste pooljuhtidesektori aktsiate suhtes negatiivseid.
Dow aktsiad(C,BAC,LLY) näitasid analüütikute ootustest paremaid tulemusi
Biotehnoloogiasektor näib plussi liikuvat(IMNX,+4.6%)
Võib arvata, et Dow katsub liikuda 10300 punkti vastupanutaseme suunas. -
nasadq´i nõrk esinemine ei lase ka Dow´l hoogu sisse saada. hetkel aktsia vennad pressivad dow´d ülesse, kuid futuurikauplejad müüvad eelmise resistance´i ( 10 170/75) ees.
Nasdaq100 esimene korralikum tehniline support on alles 1605/07. Dow´l esimene korralik support on 9935/40. juhul kui sellest murtakse läbi, siis tehniliselt on double top paigas ja järgmine eesmärk allpool 9775. Kuid Dow langusest on veel vara rääkida, sest hetkel on turg suhteliselt tugev. Alles 10060st alla liikudes võiks ostuhuvi väheneda. Üleval on esimeseks eesmärgiks 10125/30 -
srry eesmärk üleval 10225 ja 10230 mitte 10125/30
-
viies
Tech-d kisuvad alla jah.
Ei oska hinnata kui suur võib INTC, MSFT, IBM, HWP, jne. mõju olla Dow-le....
Aga need võivad edasi langeda ja ka Dow tõusu pidurdada.
Muidugi, INTC, MSFT ja kogu selle rodu väikeses langusekeses pole midagi nii väga imelikku - peale suur hüpet vaja jõudu koguga...enne kui tõus jätkub.
Tundub et ka pangad/finants võivad hakata Dow-d alla kiskuma. C ja JPM graafikud on küll sellised kahtlased - kõõluvad enne võimalikku korrektsiooni.
Ja võib-olla Dow pingutab, pingutab ja päeva lõpuks vajub ka punaseks.
viies, Sul on huvitav seis, Dow võib liikuda nii ja naa - palju täna ülesse võib-olla mitte...
...aga kes teab kuipalju allagi -
MSFT on 60 peal juba väga kõva toetustase
-
Dow 10 100st alla on esimeseks märgiks, et tipp peaks paigas olema . 10 060 st alla on kinnitus olemas ja edasi on vaja ree peal istuda ning stop päeva high peal.
-
Tipp peaks nüüd paigas olema (Dow´l). Seni kuni tänane tipp (10185) peab on esimeseks eesmärgiks 9935.
-
Üsna tasase käibega päev, investorid pigem sulgevad positsioone enne selle nädala majandustulemusi, mida tuleb päris rohkesti. Tähtsamad ettevõtted:
Teisipäev - Enne börsipäeva CAT, EK, ENE, JNJ, PFE, MO. Pärast INTC, TXN, VRTS.
Kolmapäev - Enne AOL, KO, GM, G, JPM, MER. Pärast - AAPL, BRCM, IBM.
Neljapäev - Enne F, EMC, MCD. Pärast - EBAY, MSFT, PMCS, SUNW.
Reede - Enne ARBA, BA, ERICY, NOK. -
Kolmapäeval tuleb siis tõsine langus. Ma kujutan ette, et Inteli tulemused võtavad optimistid jalust maha.
-
US: sa unustasid ütlemata, et dollar kukkub euro suhtes 0.88 pealt 0.98 peale.
IRW -
Täna ei ole veel õigesti näkanud
AGRA 5.85 ... 6.05 on ainuke saak
Endiselt püüan XOXO täna olen sissevõtnud 3.33 juurest, müün 3.53, 3.13 võtan juurde -
kalamees
kuidas Sa seda kala (oops, vääriskala) õieti püüad?
Sul oli ka eelmisel börsipäeval 14.aprill küllaltki kõrgelt võetud XOXO positsioon.
Mis sellest on saanud?
Kas kandsid maha? -
XOXO on tõesti hea tradinguks (ja lisaks on ettevõte ka fundamentaalselt antud tasemel täiesti OK), mul võetud 3.36 ja 3.19 pealt täna.
Aga antud nädala suhtes pole väga roosilisi plaane mõtet teha, eelmise nädala ralli + selle nädala tulemused, ei pruugi ilus vastus võrduda. -
Börsipäev, börsipäev, aga mul on internetiühendus maailma juba ca tunnikene maas olnud. Kas keegi saab öelda PPRO kursi ?!
-
ET teatas äsja rõõmsalt, et see on neil nii üle eesti ja et ehk tunni aja pärast saab tagasi :)
-
mul ka ühendus välismaailmaga juba tükk aega maas. Ei saagi vaadata kuhu see XOXO omadega jõudnud on
-
Ehk kui tsiteerida siilikest Mürakarude koomiksist, siis kui karudel (ET-l) on halb tuju (liin maas) siis pole siin mingit elu (börsipäeva).
-
See ET side välismaailmaga on üks igane jura.
Minul läbi ADSL on peaaegu iga päev mingi aeg side väljamaaga kadunud.
Mis pull seal küll toimub?
kell 14:00 XOXO 3.34
PPRO 5.04
See on US turu aeg -
Mõni ET-st mittesõltuv kodanik võiks nt. viimase tunni kohta NAZ ja DOW liikumise kohta kasvõi veidi infot libistada, aitäh.
-
PPRO 1:57 PM 4.97 +0.5 +11.36% +0.57 +12.95%
ET puhul töötab Eesti sisene ühendus, Comtrade vaevaliselt pakub ka välisühendust. Nokk kinni, saba lahti.
Tracert näitas minu arvates, et Euroopa backbone'd on hoopis maas. -
mehed-mehed, muidu küll kõvad tegijad, aga totaalses sõltuvuses ET sob-st :)
kurat, ma ise ka üks teie seast -
Minule jääb arusaamatuks kuidas niimoodi Daytrading võimalik on?
Kui vahepeal sidet ei ole siis...teed mida? -
Kasutades ET teenuseid saab teha vaid väga pikaajalisi investeeringuid.
Kunagi ei tea millal jälle avaneb võimalus portfellis muudatusi teha.
:) -
Tuleb luua ETst sõltumatu väljund.Daytraderid, pange rull kokku ja tehke ära.
-
20:18 Dow 10134, NAZ 1927. Indeksid käisid vahepeal ka kõrgemal.
Ja WAP ka ei tööta :) -
uninetil on väga harva probleeme adsl iga
ja kui see on juhtumisi maas, saab
ju modemi abi kasutada -
Kui ei ole kodus daytradinguga - orjenteeru sellisele strateegiale nagu seda on SwingTrading.
-
Spets kas Eestis tagasi? Olen kuulnud, et uninet imeb ka ikka koledasti aeg-ajalt. Ja modem ei aita ju, kui välisyhendus maas :)))
-
SPETS, kas sul tõesti praegu välisühendus olemas?
-
hetkel ET on maas uninet mitte,
seega kui üks on maas aitab tavaliselt teine
pakkuja ikka, varu väljund on DTs vajalik -
SPETS
küsimus ei ole otseselt ADSL-s.
ADSL ühendus ise toimib, kohalik ühendus on kõik ok.
Kasvõi praegu on kõik *.ee saadaval.
Aga mida pole on ühendus välismaaga.
Mulle just ET tehiniliselt toest öeldi et kõik pidi maas olema. Ja kohe mitu tundi.
Ning ka teistel, sealhulgas Uninet.
Kas Unineti kaudu ka ei ole siis ühendust välismaaga?
Teab keegi öelda? -
kui meenutada Küprose ühendust mil
RTd tuli päevas keskmiselt 20 korda restartida on siin kõik väga
viimase peal -
SPETS
jõudsid just vastata.
seega ET tehniline tugi valetas..... -
ma pean silmas uninetti mitte adsl ühendust mida ta pakub,
erinevad pakkujad erinevad probleemid -
SPETS
sa oled kõva treeningu saanud...
eks traderid ongi nagu palgasõdurid...
oluline on igal juhul ellu jääda...ükskõik mis juhtub...
:) -
SPETS
no seal ei tohiks vahet olla...
ADSL ühendus on ju vaid Sinu ja keskjaama vahel...
...edasi on ikka samad torud...
ükskõik millega sa sinna toru külge oled ühendatud - kas ADSL või modemi või ISDN läbi. -
Ühendus pole veel kordagi kadunud olnud.
Dow ja nasdaq panid vahe peal pidu. Keda huvitab, siis Nasdaq100 tegi 18:30 paiku madalamks 1666/70. sealt liikus üles 1700ni. kella 20:00st hakati müüma ning praeguseks on jõutud 1660/64ni
Dow tõusis 10080 pealt 10160ni. kella 20:00st saadi on müüdud ja hetkel on 10105.
lihtsalt infoks kõigile -
Aimar
Tervitus, lõpuks ometi ka midagi muud.
Muidu siin foorumites aina räägitakse et on olemas pikaajalised investorid (põhiliselt 20+ aastat) ja daytraderid.
Kes ei ole ühte tüüpi, see on teist tüüpi.
Ja muid variante ei ole.
:)
Heameel et keegi ka Swingiga tõsiselt tegeleb. -
milles siis problem
minu toru näitab nas 100 allpool 1660 -
kes võtab omaks 2001S ?
-
ET yhendus tagasi!
-
Sander - Jah Swing on tänu tänapäeva andmete kiirusele üks parimaid strateegiaid investorile, loomulikult nende investorite hulgas, kes viitsivad hilistel õhtutundidel graafikuid joonistada ning uudiseid analüüsida. See kõik onindividuaalne. Kui ETL-i seisukohalt võtta, siis eks tõeline Swingtrader on siit juba omad järeldused teinud ning lähtuvalt nendest ka positsioonid.
-
Sander kui suured on keskm optsiooni preemiad
(mitu prossa aktsia hinnast) kui osta või müüa hetke parima bid/askiga 1 kuu, 1 nädal, 1 päev -
SPETS - lõpuks kui butooni jõudsin pressida, siis oli nasdaq100 juba allpool. Hetkel 1652/56 ja Dow 10 091/96. Tundub, et mõemad lähevad päeva madalamaid testima.
-
Uued päeva low´d nii nasdaq100´l kui dow´l. Here we go...
-
Viies, kelle välisühendust kasutad?
-
viies
mille kaudu Sul see internet on?
Või oled ise kuskil lähemal? -
SPETS
ma ei saanud päris hästi küsimusest aru.
Olen tänaseks ilmselt juba nürjameelseks muutumas.
Küsi vähe lihtsamalt. -
ei tea. arvan, et tele2 või uninet. kaldun arvama, et tele2, sest ininetiga olid mingid jamad ning tõenäoliselt vahetati asi välja. Täna ei saa enam kuskilt uurida kah.
nasdaq100 järgmine support on alles 1605/10 peal. -
viies
Sa oled tõeline börsihai.
Et keskendud rahale ja kust kaudu traadid jooksevad - no see pole ju tähtis.
:)