Where are the customers yachts? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Where are the customers yachts?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Mailbox'is oli jutt, kuidas 30 aastase perioodi jooksul aktsiatesse investeerides elab inimene paremini kui võlakirjadesse investeerides. Tore.

    Tuli meelde kasiinojutt, kus arvati, et kasiinode peamiseks sissetuleku allikaks on klientide halb strateegia. Võtame näituseks black-jacki, kus võidu tõenäosus on mängija poolel (eeldusel, et kliendil on hea mälu ning õige taktika). Ikkagi kaotab suur osa ka hea mäluga ning õige taktikaga mängijatest raha. Miks? Enamik mängijaid lõpetab mängu kui raha saab otsa, mis taandub strateegiale, et juhul kui üksiku võidu tõenäosus on 99%, kuid sa pead topeldama lõpmatuseni, siis on seda mängu raske võita vaatamata suurepärasele tõenäosusele. Kui võtta arvesse, et aktsiad pole nullsummamäng, võib ikkagi tõmmata huvitavaid paralleele?

    Teiseks tuli keelele küsimus, et kui ajaloolisest equity premium'ist 6% võtta maha teenustasud, edukusetasud ja maksud, palju sellest alles jääb? Kuidas planeeritakse katta valuutariski ja mis see aastas maksab? Kas konkreetsel fondil ja ajaloolisel premium'il üldse on mingit tõsisemat korrelatsiooni? Kas ajalooline bondide ja equity tootluse vahe ei või kahaneda? Üldkokkuvõttes: where are the customers yachts?





Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon