Illimar!
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Rääkisid ühes foorumis Datekist. Kuidas sa oma investeerimiskontot seal rahastasid?
Aitüma. -
Väga lihtsalt kandsin HP kontolt dollarid Datek'i kontole. Endalegi üllatuseks oli raha juba 3 päeva pärast kohal, kuigi kasutasin tavalist maksekorraldust.
-
dateki konto avamiseks on vist $2000 saata? Mida tähendab dateki $500 min balance?
-
Nii see küll ei ole. Tõsi mul on mahud seal veidi suuremad aga nii nagu mina olen aru saanud tähendab $500 min balance seda, et sul peab portfelli väärtus olema vähemalt 500 USD, et kasutada streamer'it. 2000 USD on summa mis peab vähemalt olema, et teha margin'eid.
Samas tehingute tegemiseks mingeid piiranguid ei ole, võid ka 20 USD'ga mängida. -
$500 tavaline konto
$2000 margin account -
illimar,
on sul kogemusi, kui kiiresti seal order täidetakse, reklaam on, et alla 60 sekundi? -
60 sec printsiip kehtib täiesti. Senini on keskmine tehing tehtud kuskil 20 kuni 30 sec'iga ära. Ühe optsiooniga tehti aga tehing ära ca 3 sekundiga. Mega!
Kuigi ega LHV kohta ei saa ka midagi halvasti öelda. Ma arvan, et siin on keskmine kuskil 1 kuni 1.5 minutit. -
kas keegi võiks õelda mis see margin on? mis vahe on tavalisel accoundil ja marginil? kas kui on 500, siis saad ainult streamerit kasutada? või saab ka mingeid tehinguid teha?
-
500 saad ka tehinguid teha, ka 50 saab.
Tavalise accountiga saad osta aktsiaid ja kui tahad siis ka aktsia optsioone. Ehk aktsiaid omades mängid turu tõusule, optsioonide puhul võid aga ka kaotusele mängida.
Margin account tähendab aga seda, et sul on võimalus teha nn short-selle ehk laenata brokeri käest aktsiaid ja need maha müüa. Nüüd kui hind langeb, ostad sina turult sama koguse aktsiaid odavamalt tagasi, sinu maakler võtab need ära aga aktsiate ostu- ja müügi hinna vahe jätad sina endale. -
Illimar,
kuidas see arve avamine(raha ülekandmine/kättesaamine) datekis täpsemalt käib? -
Nad seal USA-maal näikse kangesti ikka tshekke armastavat. Oli ka omal ajal kavatsus Datek'is konto avada. Saatsid siis mehed mulle mail'i, et kui tsheki saadad, saada ikka USD'ides. Mina vastu, et teatage parem konto number, teeks ülekande (lootsin kiiremini saada). Sinnapaika see asi jäigi.