Börsipäev 8.mai - Morgan Stanley tõstis Cisco reitingut
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
viies:
Cisco poiss upgrade´ti ning kohe on ka futuurid Globexil plussis. hetk tagasi oli limit up. praegu kaubeldakse nasdaq100 +40 punni ehk siis 1943. seega open võiks praeguste noteeringute järgi olla kuskil 1934. -
Dow 11000 peaks lihtsalt ära tulema: DOW tehnoloogiakomponendid(MSFT;INTC,MOT,IBM) kõik plussis eelturul lisaks MERCK farmaatsiasektorist
Finantssektor(näiteks American Express on miinuses) alustab surve all pärast Prudentiali poolset JP Morgan Chase-le(JPM) müügisoovituse andmist(laenuportfelli kvaliteet langemas) -
AXP downgraded by MSCO
-
Äsja tulid produktiivsust(tööviljakust) iseloomustavad andmed, mis olid negatiivsed ja tõid eelturule väheke skeptilist meeleolu
-
Chat algas 15.45. Don't miss it!
-
Huvitaval kombel ei võetud seekordseid negatiivseid majandusnäitajaid, kui õudsalt toredaid numbreid (pean silmas 1Q produktiivsust). Oleks oodanud, et pullid ahmivad endasse kõike negatiivset, sest "FED tuleb ja aitab" ja kihutavad ilma pikema jututa pilvedesse, kuid ...
Dow support 10 890 on kõva surve all. Kui mutrtakse võib nasdaq100 ka tulema hakata. -
viies
No nüüd olen Sinu kõrval ka Put positsiooniga.
Ja omakasupüüdlik nagu ma olen - pullid minge ära....
Karude aeg võiks alata.
:) -
anna, siis teada, kui lahkud meie väärikast seltskonnast.
Tõenäoliselt oled enne close´i juba lännu? ikkagi Cisco numbrid? -
viies
ma olen ikka karumeelt.
Sõltumata sellest millal ma Put positsiooni võtan või sulgen.
Ma ei ole daytrader ja seega ei ürita enne close iga hinna eest sulgeda.
Lihtsalt optsioonide hinnad kõiguvad.
Ja ma ei tea kunagi milla jälle hea moment tuleb.
Seega kui on hea hind siis olen sees.
Ja kui on hea hind müügiks siis olen väljas.
Samas turu ja/või sümbolite langus võib veel jätkuda....
Kui ma kasutaksin CFD-sid või futuure, siis ma nii palju ei tõmbleks. Võiksin rahulikumalt rohkem oodata.... -
millise optsiooni võtsid, mul siin kah tiksuvad vaikselt ees. saaksin kaasa elada. kui saladus pole milline on optsiooni komisjonitasu?
-
Üldiselt ma olen täheldanud et kui ma konkreetseks lähen siis veab viltu.
Võileivaseadus - kui kukub siis ikka või allapoole.
:)
Okey, GE Put
Komisjonitasu on 1.75 taala lepingult.
10 lepingut seega 17.5 taala. -
CSCO numbrid mind tegelikult ei loksuta.
Ma oleks meelsasti võtnud ka CSCO Put-i kuid peale avanemist vajus ära.
Ma ei tea millised need CSCO numbrid tulevad.
Aga see ei muuda asja - CSCO P/E on umbes 50.
Laovarud ja muud jamad.
See et keegi näed helgeid momente - see ei loe.
Homme keegi näeb jälle mustades värvides.
CSCO on juba tõusnud küll viimase kuuga.
Ja graafik viitab sellele et edaspidi rohkem langeb kui tõuseb. -
ma mõtlesin, et sa paned otse nybot´l dow optsioone ning oleks strike tahtnud teada ja huvitusin roundturn´i suurusest. GE´st ei tea ma midagi.
-
Dow hourly close üle 10 900 paneb pullid jalgadele tagasi. Loodame siiski, et nii ei lähe
-
viies
eeiii....
GE on aktsia - tavaline aktsiaoptsioon.
Ja tavalised indeksite optsioonid.
Mitte futuuride optsioonid.
Ma ei tunne futuuride optsioone nii hästi.
Ja olen mõelnud et futuuridel on ju niigi võimendus ja risk.
Milleks veel nende optsioonidega seda suurendada?
Aga võib-olla ma saan asjast valesti aru.... -
Oskab keegi öelda, mis selle Scottrade ActiveStreameriga täna lahti on või ma teen ise midagi valesti ... ?
-
mingi crap on toimunud selle Scottrade ActiveStreameriga päev läbi, aga Amos thanks for asking, just nüüd läks korda :)
-
Krt, mul see Scottrade ActiveStreameriga ikka ei funka. Kas Teisstel kasutajatel on OK?
-
Ei ole OK!
-
sander, miks arvad, et CSCO graafik langust näitab? Kui ta nüüd 19.5 ülespoole jääb, peaks ta päris kõva olema - viimane low ja high kõrgemal kui eelmised? 50 MA ületatud ja RSI alla 60. Ainult Bollinger näitab, et vähemalt lühemas perspektiivis mingit olulist tõusu ette pole näha, kuid vast peale väikest konsolideerumist on taas lootust.
-
mõned minutid tagasi hakati Dow futuure põrandal kauplema ning koheselt läks ka nasdaq100 limit down ehk -42 punni. cash indeks võiks seega olla kuskil 1891/92.
-
GorillaG
Mul on selline programm.
See põhineb kaks sajandit tagasi vene talupoegade poolt tehtud revolutsioonilistel meetoditel.
Sellel ajal nende elu oli raske ja börs andis võimaluse lisateenistuseks.
1995 aastal tuntud vene teadlased tegid selle põhjal arvutiprogrammi.
Kadaka turul on müügil. 2 CD-d ja maksab 215 USD
Nimeks on Russian Wawe 2000
Soovitan soojalt.
Vot see näitabki langust.
Ja Sa peaksid ka stohhastilist- ja kvant-analüüsi tegema.
Siis näed ise ka.