HANSA
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
kas on kellegil kommentaare, millal hansapanga tõus peatub ja mis selle taga on?
-
Ma pakun et aasta lõpuks veab 180 küll välja.Toetun puhtalt sisetundele.
-
Pakun välja, et Hansa tipud käisid mõnda aega tagasi väljamaal roadshowd tegemas ja said investori(d) taha.
-
Hansa peaks nüüd natukese seal 160 allpool kükitma...
-
Tundub, et Hansas on ostuorder sees. Hansapank neelab juba teist päeva kõik vapralt 159 pealt alla.
-
Nojah, siis peavad nad vähem cashi mängu panema, kui Hansa privateks peaks minema
-
Viimaste aastate kogemuse järgi peaks HP ikka enam tõusma. Varem on tõus protsendiliselt ikka suurem olnud, kui üldse on tõusnud.
-
Ma müüsin oma hansa 159 pealt maha, lootuses, et ta natu alla tuleb et siis uuesti osta. Graafik tekitas nüüd selle languse osas muidugi pessimismi :(
Sisetunne pani riskima, et ehk tuleb hansa enne järgmisi kvartalitulemusi 150 peale, et siis uute tulemuste najal 170 lähedale sõita.
Palju lootust annate ? -
Ei saa aru, miks hansa peaks tõusma, kas ainult spekulatsioonide najal, et äkki müüakse hansa maha....ja siis kolinal 120 peale tagasi
-
Minu üks teooria on, et Hansa pandi 159 peal seisma, et jätta mulje tõusu peatumisest. Ja siis kõik krabistaja sugused müüvad. Ja müüdud on viimastel päevadel tugevalt, HP enda brokerid neelavad 159 pealt isuga - seega neil on mingi order sees ja seda saavad nad täita ilma hinna tõusmata.
Upser - miks Hansa tõusma peaks ~130 eek juures rääkisin kõva ja selge häälega HP fundamentaalsest atraktiivsusest. Ja kuigi 160 juurde minek seda veidi vähendab, ostaks ma endiselt HP võrreldes teiste ida-bloki finantsasutustega. -
beast - correct me kui ma saan valesti aru ...
Pandi 159 peal tõus seisma = hakati 159 pealt müüma samas koguses kui "teised" juurde ostsid ?
Nüüd, kui "teised" tõusu peatumisel müüma hakkasid, ostetakse samapalju tagasi ja ikka seisab 159 peal ?
Mis point on ? Kes kasu saab ? Kuidas saab ? -
Ostjad saavad oma koguse kätte ilma, et hind seejuures käest läheks.
-
Aga kes see on,kes tahab hansat 160 osta enne suve, 10% tõusu on 176, 20 % on 192.
-
Need oleksid nagu rootslaste kombed, aga miks nii kallilt?
-
ma arvan et keegi ostab kokku et siis hiljem maha myya suurema kasuga? rooclaste komme on ju omada koiki aktsiaid? tegu voib olla ka raha kantimisega?
-
Olukorras, kus firma toodab suht stabiilselt progresseeruvalt kasvavalt kasumit, on loogiline eeldada aktsia hinna kasvu. Kasumid kasvavad ja v6etakse ka m6istlikke uusi riske (Leedu). Minu arust on tegemist balanseeritud riski/tulu suhtega. Pluss veel v6imalus, et v2ikeaktsion2ridelt ostetakse aktsiad v2lja.
Keegi v6iks pakkuda v2lja hoopis v6imalikke halbu stsenaariume.. -
näedsa siis, 159 poldki kõige paham hind müümiseks ... :) või mis "beast" ? krabistaja suguse jaoks :)
Kõhutunde esimene pool, et hansa 150 peale kukub on kah õigeks osutunud.
nüüd siis tuleks vist jälle osta, lootuses, et kõhutunde teine pool ka täitub ja hansa poolaasta tulemustele tuginedes 170 lähedale tõuseb ...
või näeb keegi selles midagi väga ebatõenäolist ? -
Mind hämmastab, kuidas suudeti hansa ülesse promoda vastu suve.
Viimased tipud tehti väikeinvestorite toel, nagu kommentaaridest sai lugeda. vanasti öeldi, et kui aktsiatest hakkavad kõik rääkima- isegi ostma, tuleb turult pageda. -
Täna on aktiivselt kaubeldud Hansapanga aktsiat.
Sellega seoses soovitaks kõigil huvilistel hinnakirja vaadata.Mis selgub?
LHVDirectis on Hansapanga aktsiatega kauplemisel tehingutasud poole väiksemad kui teiste maaklerite juures.
-
Rumal küsimus Graafik, kuid kui kuni 01.09 on LHVD's tehingud tasuta, kas keegi teeb neid "pooltasuta"?
-
Nojah, ma pidasin silmas pikemat perspektiivi, s.t. et tehingutasud on tunduvalt soodsamad ka pärast 1.septembrit.
-
Kas kuskil on siseinfot, millised on teenustasud teistes kauplemismajades (tore eestikeelne väljend) pärast 01.09?
-
Cresco Väärtpaberid 0,3 – 0,5% tehingu mahust, min 200 EEK
Eesti Krediidipank 0,25%, min 50 EEK
Eesti Ühispank tehing pangasaalis 0,4%, min 75 EEK
tehing U-Netis 0,25%, min 25 EEK
Hansapank tehing pangasaalis 0,4%, min 125 EEK
tehing kauplemiskontol 60 EEK + 0,1%
tehing hanza.netis 0,25%, min 85 EEK
tehing hanza.netis, alates piirkogusest või väljaspool kauplemisaega 0,35%, min 85 EEK
tehing hanza.netis, limiitorder 0,35%, min 85 EEK
Preatoni Pank 20 EEK + kuni 0,35%
Sampo Pank 0,4%, min 100 EEK
Suprema Securities kuni 200 000 EEK 0,5% tehingute mahust päevas, min 100 EEK/tehing
200 000 kuni 1 milj. EEK 0,4% tehingute mahust päevas
1 milj. kuni 5 milj. EEK 0,35% tehingute mahust päevas
üle 5 milj. EEK hind kokkuleppel
Trigon Securities 0,3 – 0,5%, min 200 EEK -
Hommikust!
Ostu- ja müügihinnad ja vahed HP aktsial eile:
Hansa 156/156.50; vahe 0.50 kr
Supre 155.75/157.50; 1.75 kr
Yhis 153.75/156.75; 3 kr
Trig 152/156.75; 4.75 kr
Lhv 150/158; 8 kr
Preat 149.75/160.50; 10.75 kr -
gertraja - see, millised on konkreetsed aktsiahindade ostu-müügi vahed (spreadid) mingi maakleri juures ei oma mingit tähtsust. Iga klient saab aktsiaid osta (kuni noteeritud koguseni) parima müüginoteeringuga ja müüa parima ostunoteeringuga.
Kui maaklerite spreadist üldse mingeid järeldusi teha saab, siis vahest seda, et kellel ja kuipalju klientide ordereid on. -
robert- ega ma nüüd paha pärast. Minu jaoks omab tähstust see, et ma võimalikult väikeste kuludega kaubelda saaksin.
-
gertraja - peace... toon tuli tiba terav jah.
mu mõte oli tegelt' selles, et yksiku maakleri noteeringutest ei saa börsi sügavust (ega ka kulude taset) kokku arvutada.
Ilmselt on ka nii, et Hansa, Telko ja võibolla ka Norma spreadiga võib laias laastus rahule jääda. Teised aktsiad - jah.. kulud lähevad suureks. -
Mind huvitab gertraja näite põhjal järgmine probleem: Näiteks olen Preat klient ja tahan müüa alla maaklerkoguse 156.5 -ga, siis see mul ei õnnestu (kui minu pärast ei alandata müüginoteeringut)?
-
Parandus eelmises tekstis: 156.5 asemel peab olema 156 (Hansa ostaks ära)
...või saab Preat maakler need aktsiad ise ära osta 156-ga oma porfelli? -
Kiire lahendus oleks see, et sa saaksid 156-ga lahti nendest ja see oleks ka igati börsireeglitega kooskõlas. Kui sa ikka tahad saada 156,5-te, siis peaks su maakler panema välja madalaima müüginoteeringu 156,5 pealt ning edasi ootama, et äkki keegi nokib need ära.
-
Kauplemiskontoga on Hansas küll odavam kui 85 EEK. 60+0.1% oli vist.
-
See on minu eelmises postituses 6. rida.
-
2001-10-12 11:59 HANDELSBANKEN: UBS WARBURG LOWERS TARGET PRICE TO SEK 155
2001-10-12 11:43 SEB: UBS WARBURG LOWERS TARGET PRICE TO SEK 85
2001-10-12 11:41 NORDEA: UBS WARBURG LOWERS TARGET PRICE TO SEK 70 -
Tundub, et Hansa on tugevas liikumises. TSE "level 2" n2itab, et ostu22rel on 19 tegijat ja myygi22rel 6 tegijat. S.t. investorid lisaks turutegijatele aind ostmas..
-
Swedbank on otsustanud vähendada Hansapanga töötajate arvu 10% võrra(Reuters)
-
Leedus lastakse vast ca 1000 töötajat lahti (kulud ca 40 mio EEK?) - see peaks isegi rohkem olema, kui 10%?
-
ju siis mujale võetakse juurde
-
Kunagi rääkis Neivelt, et Leedus katsutakse rahvast mitte lahti lasta vaid põhitegevusse mittepuutuvad osad (turvamehed, koristajad) müüakse lihtsalt vastavaile teenustepakkujaile.