Tallinna väärtpaberibörsi 10-s sünnipäev. - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Tallinna väärtpaberibörsi 10-s sünnipäev.

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tänases Äripäevas oli väike artikkel,teemal umbes a-la 10-s sünnipäev.Kui tõenäoliseks peab keegi sellist tsenaariumi.Artiklis improviseeriti,et osta aga Eesti aktsiaid ning siis jää rahulikult EU-ga liitumist ootama.Küll siis hinnad lakke kargavad.
  • Eesti arvamine liitujate esimesse ringi oli ka 1997 aasta suvel.......

  • Samas kui oleks ostnud 97,ning oleks hoidnud praeguseni ,siis ega pankrotis just ei oleks.
  • Kuulasin tyna webist neljapyevast Aktuaalset Kaamerat kus ka esines vend TIIVAS. Ma ei saa aru sellisest myttekyigust ega jutust! "Jumal tynatud, et Soomlased lypuks meie byrsi yra ostsid et nyyd kyik muutub ja lyheb mitu korda paremaks." Ainuke asi millest tuleks arusaada on lihtne vana tyde,et kui sa ise ei tee siis ega keegi sinu eest seda tegema ei hakka. Teine asi et EESTIS pole piisavalt oma kapitali ajas mul lyplikult s.... keema meil on oma rahva arvu kohta rohkem rikkaid kui kuskil mujal endistes sots vabariikides! On veel keegi peale minu tydineneud vyliskapitali lobast? MEIL ON OLEMAS OMA KAPITAL, MIS TULEB PANNA TYYLE OMA EESTI RIIGIS KOGUMA INTRESSE VYLISKAPITALI KYRVAL! MITTE SAVINGUD EI TEE RIIKI RIKKAKS VAID INTRESS. OMA KAPITALI INTRESS!!!!
  • Kodumaise kapitali hind on liiga kõrge.

    Mis puudutab börsi arengut, siis pigem lähevad turuosaliste tehingukulud suuremaks ja usun, et ka reaalajas hinnainfo muutub tasuliseks.
  • Mis see tyhendab et kodumaise kapitali hind on liiga kyrge? Kuidas saab kodumaise kapitali hind olla kyrgem kui vyliskapitali hind! Ma ei saa sellesst ytelusest pyris typselt aru. Isegi kui see hind tuleb mingil myyral natuke kyrgem siis tuleviku investeeringu puhul ehk yri kyivitamiseks tuleb lihtsalt kulutada natuke rohkem. Selleks on ju olemas mitmeid vyimalusi. Kui business tulleb byrsile siis tuleb ta siduda sellega ning loomulikult peab tal olema ka myningaid benefitse mitte byrsil noteeritud businessite ees. Kyid samas loob see palju tyykohti, mis omakorda alandab makse ja tyhustab kontrolli businessi yle.
    Vahest tuleb kulutada rohkem kui sellest syltub inimeste ja riigi heaolu!
  • Loen, et kõik maailma börsid pikendavad lahtioleku aegasid, Tallinn mitte.

    Polegi vaja!

    Meie oleme kavalamad!

    Olen kuulnud, et Gert plaanib TVB lahtiolekuajad viia kella 10-14 asemel 18-22-ni

    Massiinvestorid saavad puhkehetkel kaubelda ja maakleritel tööjõukokkuhoid kõva - saab ju siis korraga jälgida nii USA kui Eesti turgu
  • Cool! Vyhemalt midagigi teistmooodi! Miks mitte hoida byrs lahti 24 tundi nydala tyypyevadel! Lisaks kyigele aitab juba tyyjyu kokkuhoidmisest seda peaks minuarvates massiliselt kulutama hakkama, loomulikult efektiivselt ning raha eest. Arvan et kyigepealt peaks reguleerima efektiivse vyikefirmade publicly held tegemise mis on minu arvates kyige olulisem praegu. Muidugi on consumptionil oluline osa turu tegevuses kuid samas annavad corporatsioonid byrsile peamise sissetuleku. Samuti ei peaks olema ainult OTC byrs vaid vyiks igas EESTI linnas olla ka open outcry byrs mis tegutseb koos elektroonilise byrsiga. See aitab reguleerida vyyrtpaberite hindasid ning tyhustada kontrolli finants vyyrtuste yle! Ma lyhen marru kui nyen kuidas EESTI PERED, EESTI MAJANDUSETTEVYTTED ja EESTI KODANIKUD kaotavad kellegi vyi millegi tahtliku vea tyttu kyik vyi peaaegu kyik oma syystud!
    Igatahes vend TIIVAS- keep it going! Iga muutus on teretulnud!
  • Ma ei ole eriline foorumi külastaja, aga see mis Jokkerjoss räägib ei aja isegi naerma. (igas Eesti linnas outcry börs???)
  • mind ka ei aja naerma ja ka mitte nutma, sest kui ta ei viitsi puuduvaid tähti erinevalt tähistada, siis miks peaks keegi viitsima tema üllitist läbi lugeda
  • I'm sucked! Kirjutasin pika artikli ning lyksin vale nupu pihta mis kustutas kyik yra. Nyrvid on lybi!
  • Mul on see juba vyhemalt kolmas kord kui kyik mu kirjutatud tekst nypuvea pyrast yra kustus. The first my brother MARKET MOVER kui ma mytlesin igas eesti linnas siis ma mytlesin selle all peamiselt 4 EESTI linna. Pyrnu, Tallinn, Tartu, Narva. Iga byrs myyb oma maakonna firmade aktsiaid ja nende optsioone ning samuti ka igale linnale spetsiifilisi futures contracte ning nende optsioone. nyiteks Narva myyb EESTI-VENE import-export indeksit, Pyrnu myyb EESTI-SKANDINAAVIA import export indeksit, Tallinn myyb NAFTA transiidi indeksit jne. Tyypyevadel toimub vyyrtpaberitega kauplemine kella 8-17 ning alates 17.30-7.30 toimub kauplemine ainult elektrooniliselt kuid kyib siiski lybi byrsside. muidugi on byrsid aktsiaseltsidena erakytes. Aktsionyrid on finants firmad ja eratraderid. Riigikogu, finantsjyrelvalve ja byrsside Finants crime vastane komisjon reguleerivad seadustega byrsside tyyd.

    Mida uut see loob? Esiteks loob see uusi tyykohti mitte bluecollari vaid enamjaolt kyrgklassi whitecollari seas. Teiseks loob ta meie oma monetary policy, kolmandaks toob ta sisse poliitikasse finantsmehi, sest ilma nendeta lihtsalt enam lybiei saa, lisaks kyigele lyhub ta yra pankade monopoli kohaliku businessi yle jne. Vend TALSE me pole EMAKEELE tunnis ning selliste tyhiste asjade kallal pole mytet norida. Ah jaa! Kas yllitis on hellitus vyi norimis syna?
  • jokkerpoiss, eest(imaa)lased on vaesed.
    eriti narva kandis. ja meie majandus pole
    eriti liikuv ka, seega labikukkumisele moeldud..
  • jokkerjoss,
    usun, et Sinu "vend" Talse mureks ei ole mitte see, et me OLEKS PRAEGU emakeeletunnis, vaid see, et siinkirjutajad võiksid OLLA seal KÄINUD. alghariduse raames või nii.

    ja Talse ei ole selles mures üksi.
  • minu mureks pole isegi mitte see, et kirjutajad peaks olema käinud koolis. ja ka mitte see, et ma tahaks jokkerjossi jutte hirmsasti lugeda. see oli lihtasalt vihje sellele, et jokkerjoss näeb hirmsasti vaeva, kirjutab jutte, aga leidub inimesi kes nähes tema ülikeerukat kirjaviisi lihtsalt ei viitsi juttu edasi lugeda ja jokkerjossi vaev on maha visatud, seda enam et selgub et ma pole üksi selline laisk lugeja. saan aru et ilmselt on tegu mitteestikeelse klaviatuuriga, aga nii palju võiks ju tuhandete lugejate nimel pingutada, et asendada õö o-ga ja ä a-ga. kui ei taha pole ju vaja nii teha, aga mina nii palju pingutada ei viitsi et praegust kirjaviisi viitsiks desifreerida. ma ei loe sellist teksti. internetis on palju lihtsamat lugemist ja mitte vähe.
  • Mu vend RIQ! Selle taha me ei saa pugeda, et oleme vaesed! Muidugi pole me nii rikkad kui meie yed ja vennad Skandinaavlased vyi Lyyne Eurooplased kuid meid lahutab sellest ka 50 aastat sucking kommunismi ning lisaks veel nende compounded old money. Teiseks peaksime kysima enestelt miks me oleme vaesed ning miks me majandus pole liikuv? Lahendades need kysimused peaksime vytma kasutusele kyik vahendid ning tegutsema koheselt! Kolmandaks EESTI majandus lyheb paremaks iga tunni ja pyevaga ning ei kuku mitte iialgi Lybi! Lisaks kyigele vend RIQ vyiksid ennast hyylestada ennast rohkem positiivselt! TOO much negative influence! Comon bro!
    He-he vend SCANDAL! Sinu arvates pole ma siis isegi kyinud algkoolis? Vyin yelda, et olen kyll! ma olen inimene kes ei pea ennast teistest paremaks millegi poolest. Samuti ma ei noki mingite tyhjade vigade kallal ning mul on suva kas sa oled lypetanud Harvardi vyi TPI! Kui sa tahad yppida, siis seda sa vyid teha igalpool ning igalajal! Lypetuseks ma olen kyinud algkoolis! He-he.
    Vend TALSE ma vannun Jumala nimel, et proovin kirjutada vyimalikult lihtsalt ja arusaadavalt! Minu probleem on selles et ma pole ammu EESTI KEELES kirjutanud mis teeb selle asja veel raskemaks! Teiseks pole finants keel arusaadav paljudele lihtsatele inimestele(LHV foorumlasi ma silmas ei pea)Nyiteks kui ma ytlen, et ma olen futures ja options businessis, siis paljud vaatavad mind kui vygistajat kes kisub viimased savingud tyytavalt perelt! Siin on ainult 3 tyhte mille vahel tuleb vahet teha! Comon bro! See pole nii raske! Ja mu vennad ja yed aidake mind hydast vylja kui on mingid vead sees! Me peame yksteist aitama!
  • JOKKERJOSS, kaua sa juba läänes oled? Võib-olla oled sa üks väheseid lääne foorumlasi ja see teadmine aitaks sind mõista.
  • Hei JOKKERJOSS tundub, et elad kuskil aasias, vaadates kellaaegasid, millal sa sõna võtad(juhul, kui sa turvamees ei ole).
  • Veel tse-st. Kui vanasti kaubeldi ainult tse-el, oli 1000 väikeinvestorit (50 000kr.) päris suur jõud, et turgu üles alla liigutada, tänapäeval on allesjäänud kodustest muudele turgudele kadunud,
    arvan, et lõpp on lähedal väikestele, isegi õppimiseks pole ruumi jäetud.!
  • Vend UPSER! 1000 investorit ja ainult 50000 EEK? 50 krooni nygu? I don't think so!

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon