Miks mitte jalka?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Käisin mõni nädal tagasi klassivendadega jalkat mängimas. Ei olnd ammu mänginud. Kondid olid kanged tervelt kolm päeva. Ei tahaks, et enam sellist asja juhtuks. Kas siin foorumis veel jalka huvilisi on? Mängiks nädalavahetusel jalkat, vahetaks muljeid aktsiaturust, kuidas meeldib?
-
mina olen nõus. mängisin eile- ka kondid valutavad.
-
Kui kampa juurde tuleb, jääb veel üle täpsustada aeg ja koht.
Kas on teada mõni vaba plats? -
äkki saab lilleküla väljakule.......
kui 22 kokku ei saa, siis ehitusvennad on kindlasti nõus õllepausi ajal kaasa lööma -
Mulle sobiks näiteks see pühapäev.
-
Lillekülas on teoreetiliselt võimalik see kunstmuruga harjutusväljak rentida, peaks olema ca 1500. Kadrioru harjutusväljak on vist 1600. Soovitan proovida kas Maarjamäed või Viimsit, seal on OK muru.
-
Graafik, hea mõte. Count me in.
-
Meile LHV Directis sobiks paremini laupäev. Üks mõte on, et keegi broneeriks staadioni ja korjaks siis kõigilt väikse tasu. Ideid?
-
ja siis võiks Graafik jalka tulemuse siia üles riputada.......
...kas ikka pullid või karud??? 8) -
Krõlov võiks kirjutada valmi: pull ja karu:)
Rene2, tulemuse paneme loomulikult üles -
näen siin 7 vastukaja, kui kõik võtavad sõbrad kaasa saaks mängu käima panna.
kas tellin laupäevaks staadioni ära? -
oleks ka käsi...või jalg siis.
-
ma ei ole kyll ei karu ega pull,
kuid tahaks ka palli mängida.
selle nädalavahetusega on kyll natuke
keeruline aga yritada võib.
nii et count me in 30 / 70. -
minu poolt oleks 2 meest välja panna
(ei, ei ise ma ei ole 2 mehe eest ;-))
11 mängurit tuleks siis juba täis.
endale küll see laupäev ei sobi, aga kõik muud päevad on ok. -
Oleks kah jalg.
Fakt, et tuleks registreeruda, siis teaks ju kui paljudega saab arvestada. Ma arvan, et asi ei ole ühes mängus, nagu Graafiku jutust võis välja lugeda, vaid kogu suveks.
Alguses tuleb küsimusi palju: mis päeval, mis kell? Kui on rahvast 20 ümber siis peaks tõesti suur staadion (suured väravad!) olema. -
oleks ka põhimõtteliselt(olenevalt mängu toimumise ajast) üks mängija...
-
Kui juba, siis, I am in, just let me know.
-
kahjuks jääb see nädalavahetus minu poolt mängimata, kuna sõidan ära. muidex olen futis "kõva" sõna! Aga siiski loodaks inv. gurusid mängimas näha.
-
Suurel staadionil mängimine oleks ysna tappev, eriti kui 22 inimest ei jätku. Võiks olla vähemalt poole lyhem ikka:)
-
Fit:
olekski rohkem niisugune pikkade söötude mäng, mitte üksteise otsas rüselemine :)
Aga jah, kui vähem inimesi koguneb, siis tegelikult peab vist natuke väiksema väljaku valima küll -
Põhimõtteliselt on jalgpall sama lihtne, kui börs? Aga siiski oleks mul huvi näha teid ja kõiki LHV kasutajajid ja mitte kasut. näha- lihtsalt näha, mina õpiks, .?
Teeks LHV Klubi- käiks kokku, jooks, sööks-teeks, lihtsalt müügitõõd!
Saame kõik rikkaks!0? -
Põhimõtteliselt olen veel üks osaline.Kas aeg ja koht on juba olemas
-
Mängiks ka suurima heameelega. Nädal tagasi pidin Trigoni meestega minema, aga need vedasid alt. Aeg ei ole tähtis, jalgpalli nimel tuleb kõik muud tegevused katkestada!
-
Staadionitega on raskusi:
Maarjamäe staadioni rent maksab 4K
Kadrioru tagavaraväljak on kinni
Wismari staadion ei vasta
Kas on ideid?
Tahaks mängida laupäeva õhutl 6-7 paiku -
suur-ameerika ja vaike ameerika vahel on ka staadion.. rahal6hn juures ja puha
(yle aia).
pealegi saaks siis piiluda mis te teete :)
dunno kas see ka vaba on jne -
ETKVL staadion on paraja suurusega ja roheline ja puhas. Püüan hommikul sealt läbi astuda.
-
Minul on üks tagavaraplaan, suht norm väljak, võrkudega, ei ole täismõõtmed, sobib mängida ka 7-7, 11-11 on palju. A selleni jõuame siis, kui midagi muud üle ei jää.
-
riq, kui sa suur-väike-ameerika staadionit piilunud oled ;), siis peaksid teadma, kuidas seal väljaku hõivatuse määr on? Just kamraadi käest kuulsin, kes seal lähedal elab, et enamus aega (õhtuti) pidavat vaba olema. Päeval mängivad seal lapsed.
Üürist küll ei tea, et maksma kellelegi peaks. -
otsereportaaz suur-väike-ameerika platsilt, 14. juuni kell 21:00:
üks väljak on liivapõhjaga, seal on peale viimast vihmasadu mõned loigud, mis ei ole meeldivad
teine väljak on kummimattidel ja täiesti kuiv ja mängitav
mõlemad väljakud on mängijatest tühjad, maksta seal midagi tule, ainult kohale minna ja taguda.
ega kvaliteet "päris" jalgpalliväljakuga võrrelda ei kannata, sellest ka hind 0 krooni ;-)
samas lähedal, polüka taga on veel üks väljak, kuhu saab vajadusel suunduda, kui jutuks olev paik hõivatud on. -
niisuguseid mullaseid ja loikudega staadioneid tallinnas päris palju. Kummimattidel ka tsiba kehv mängida (kukkuda pole vist kõige toredam). Peaks vist ikka muruväljaku kuskilt leidma.
-
On veel koht, kus saab mängida tasuta, aga ilma muruta (saab mängida 11x11 või 13x13 või 7x7),Kalevi halli taga endine kom. staadioni harjutusväljak.
-
Mina arvan, et liiva sisse konte krõbistama ei lähe ja pvc-kattega väljak on ka ebasobiv.
-
ETKVL staadion. tel 6015 701, 050 23447 Muru on ilus. Võib-olla kuivavad homseks ka loigud ära.
Suur väljak 20 kr inimeselt,väike väljak 15 kr inimeselt.
Saab laupäeval näiteks alates 17.00 Sel laupäeval algab ruumides kell 18.00 pidu (on üüritud ruumid ja tenniseväljak)ja seetõttu sel laupäeval dushi alla ei saa.
Tuleb kohe ära maksta ja siis võib taguda pimedani ;-) -
Kus see ETKVL staadion asub?
-
Peaks olema Narva mnt. 65 (Kuku ja UUno raadio kõrval).
-
aga mängime siis laupäeval 18.00 ETKVL staadionil jalkat.
-
Kas kellelgi on ka palli?
Paluti helistada, et teataks.
Ma sain nagu aru, et kohal võiks olla nõksa enne kuute, sest töötajad lähevad kell 18 ära ja siis pole kedagi kes raha vastu võtaks. -
MSM,
konfirmeeritud -
:-( Ma ei tunne seda võõrsõna - pole kellega harjutada.
-
Algatus ka Äripäev onlines kajastamist leidnud. Ilmselt koguneb nüüd pealtvaatajaskonda...
12:18 - Investeerimisgurud mängivad laupäeval jalgpalli
Peeter Raidla
Sel teisipäeval LHV Directi foorumis alguse saanud mõte kutsuda investeerimisgurud jalgpalli mängima, saab ilmselt teoks sel laupäeval Narva maantee 65 asuval staadionil (otse KUKU raadio kõrval, endise nimega ETKVL staadion). Mõtte väljaütleja Margus Järv on määranud kohtumisajaks kell 18.
Pallilöömise vahepeal võib oodata vabas vormis vestlust aktsiaturust.
http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2&uud_id=96100&day=15&mon=06&year=2001&leht_id=1948 -
Tasasuse poolest on Narva mnt. väljak pisut... volatiilne.
-
Jah, me oleme kõik karmid investeerimisgurud, peaks tegema klubi ja siis hakkama klubi autoriteetsete arvamusavaldustega turgu mõjutama :)
-
FCGURU :-)
-
Tere.Käib karm Tallinna värk ,äkki viitsib keegi Pärnus jalkat mängida?Mina tean vähemalt 5-te kohalikku.Äkki on veel huvilisi?
-
Et siis 18:00 (ja natuke varem) ETKVL staadionil Narva mnt. 65. Ja kas siis oli nii, et pesemis- ja riietevahetamis võimalusi ei ole?
-
jep
-
Esimene pallimäng õnnestus hästi, kohal oli 14 vutihuvilist.
Järgmine mäng 2. nädala pärast pühapäeval kell kuus. -
Kas koht on sama?
-
Mäng oli lõbus ja usun, et ka staadion võiks sama olla, seal saab ka suurel platsil mängida juhul kui rohkem huvilisi tuleb.
Kohtumiseni siis ülejärgmisel pühapäeval (01.07). -
Minu poolt ka tänud Graafikule hästiõnnestunud ürituse eest.