Börsipäev 26.juuni - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 26.juuni

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • pooljuhtidetootja AMCC kasumihoiatus ja
    üllatuslik Merrill Lynchi(MER,-10%) kasumihoiatus on eelturul hinnad(QQQ -2.24%) sügavale vee alla viinud

    Salomon aktsiastrateegia:
    näevad homme 50bp intressikärbet
    ja esitavad küsimuse, mis juhtub kui intresse pole võimalik enam alandada, kuid kasuminumbrid ikkagi ei parane?
  • Mai kestvuskaupade tellimused olid üllatuslikult head - +2.9%. Oodati -0.4%. Siiski on vara ennustada trendimuutust, sest kuunumbrid on väga volatiilsed.
  • Veel eelseisvaid sündmusi:
    Kl.16.tarbijausaldusindeks,
    uute majade müük,
    õhtul PALMi tulemused,
    homme ORCL analüütikute istung ja
    Fedi intressiotsus
  • Tarbijausaldusindeks tuli juunis oodatust(114.5) parem(117.9) nagu ka uute majade müük mais (oodati 900 tuhat tuli 928tuhat)
  • matrox, mis ise arvad?
    mina arvan, et on hea kui fluktuatsiooniga ei ole tegemist
  • ma arvan kestvuskaupade kohta seda, et kuu/kuuga võib kasv olla hea, aga eelmise aastaga on see number ikkagi mingi 11% väiksem... pealekauba, eelmine kuu asi kahanes 5.5%, asi see siis nüüd 3% kasvada pole.

    tarbijausaldus on müstiline - selle kohta ei oskagi midagi arvata. äkki tuleb see liiga kaua kestnud majanduskasvust, et ei osata regeerida adekvaatselt tööpuuduse kasvule - lihtsalt ei mäletata, mida see tähendab. Vanaisa teadis, aga teda enam ei ole. tööturu komponent siiski halveneb, plaanid midagi suurt soetada vaibuvad...

    Majade müük... see on tugev, ilmselt üritatakse ära kasutada ajalooliselt väga madalaid intresse - 30-aastased hüpoteegiintressid on kogu selle aasta olnud väga madalad, mis märtsis olid isegi alla 7% (fixed rate). Kombinatsioonis suhteliselt kiire inflatsiooniga polegi see ju väga paha tase? Fedi intresside langetamine on allapoole toonud ka ujuvad määrad.
  • New Yorgis keelati mobiiltelefoniga sõiduajal rääkimine ilma hands-freeta
    Uudis peaks justkui avaldama reale aktsiatele mõju:

    positiivset hands-free süsteemide tootjatele
    IGOC
    PLT
    ja negatiivset mobiilioperaatoritele(Prudentiali analüütiku arvates)
    AWE
    PCS
    VZ
    VOD
  • kougin palmi 5.1 pealt.
    arvan et tulemused paremad kui arvati.
    ikkagi turuliider ning uued mudelid tulid vahepeal myyki.

    vaatab mis nädala jooksul juhtub..
  • Õige otsus oli. PALM 5.87 aftermarket
  • Palm lubab Q2 (november) kasumisse jõuda. Tulemused ilusad, kuigi PALM vist liialt väike, et kogu turgu tõsta.
  • Olen kindel et Citigroupi salomon smith barney poisid teavad isegi mis on jyrgmine vyi jyrgmised astmed mida valitsus ette vytavad. Esiteks on ju see arusaadav et kui ma tyna langetan vyi tystan intresse siis homme seda tulemust veel ju nyha pole! Viga intressidega on see et see ei vabasta kedagi ega midagi laenukohustusest! Laenukoorem on sul ikkagi ju veel ylgadel nuta vyi naera, aga niimoodi see on.Muidugi ostab fed tagasi valitsuse vyyrtpabereid paisates niimoodi rohkem raha turule kuid mis muidugi CPI-le ei myju kuigi hysti praeguses olukorras. Muidugi on veel expordi, energy, policyd, tax ja veelmyned polycid mille kaudu saab majandust koheselt myjutada. Arvan, et olukord praegu pole nii hull kui paistab, sest Naturaal gaas, heating oil ja crude oil langesid tyna jylle, mis on esimene myrk inflatsiooni kontrolli alla saamiseks. Nad vyivad seda seletada mida iganes kuid nii see on.
    Lisaks on minu arvates salomoni poisid yhed peamised tegijad sealsel finants turul kellest oleneb nii myndagi mis seal turul toimub! Ma pole enam kindel 0,50% vaid usun 0,25 %, sest selge on see et midagi peab alanema, Muidu tuleb kyva kysa! Well! Let's get ready for action!

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon