Börsipäev 27.juuni - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 27.juuni

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Mis täna juhtub? Enamus päeva molutamist ja siis paar tundi meeletut kauplemist
  • Täna on Fedi intressiotsusena töös neli varianti:

    75bp, 50bp, 25bp ja isegi 0bp,
    kusjuures äärmised variandid nagu sõna isegi ütleb on äärmuslikud
  • mul on tunne et fed voib jatta karpimata!
    kuna senised karped on olnud lyhiajalise mojuga, ja turg on juba ara rikutud ala kyll fed kärbib, ja kärped mojuvad alles hiljem, ja on juba palju niigi kärbitud, voib olla voimalik et fedil saab siiber. ja kui turg vaga kukub, siis tehakse akiline kärbe hoopis regulaarse asemel (just on time kärbe). voi ei kai need asjad nii lihtsalt?

    keegi kunagi siin väitis et muutusi toovad ainult ootamatud kärped.. jama on nyyd selles et 0.25 pointsi on juba negatiivne s6num, seega ainus mis päästab on 0.5. koik on selle muutuse sisse arvutanud praegustesse kurssidesse?

    seega greenspanil on kysimus, et kas ta on andnud s6rme v6i käe.. sa v6id ju 6nnetust edasi lykata aga ilma kuupuhastuse voi suurema crashita (mis puhastab, babtism of fire eksole) vaevalt turg t6useb..

    seega minu estimation 0-0,25, rohkem 0 poole..
    seega peab myyma :( ok, uurin hiljem edasi..
  • Arvan teisiti,
    50punktine lõige ei jäta Fed-ile ruumi tulevikus tegutsemiseks ja võib tuua ainult lühiajalise ralli.
    25punktise kärpe korral jäädakse uusi kärpeid ootama, mis stabiliseeriks turgu rohkem.

    Tegelikult on süsteem maatriksikujuline, lisaks konkreetsele kärpele tuleks jälgida ka rahapoliitikat, mis võib olla intresse tõstev, langetav või neutraalne
  • Olen nõus Graafikuga. Poliitiliselt oleks loogiline 25 p. Börsil on jälle oma, tihtipeale arusaamatu loogika.
  • Graafik,

    Su viimase aja sõnavõttudest õhkub silmapaistvat optimismi:

    1) Head tarbijausaldus-, majade müügi, kestvuskaupade müügi tulemused jms. USA majandusnäitajad põhjustavad turu languse sest vähendavad võimalust et FED alandab intresse 50p võrra.

    2) FED-i 50p. intressikärbe põhjustavad pikemaajaliselt turu languse sest FED-ile ei jää enam tulevikus ruumi tegutsemiseks.

    :-)
  • teevad 50bp ja säilitavad outlooki edasisele langetamisele.

    kuigi jah, eilne makro oli vähemalt ootustega võrreldes päris tugev. raske uskuda siiski, et nad kolme numbri põhjal kõik muu ära unustavad...

    teretulnud alternatiiv ja üllatus oleks muidugi 0bp ja siis mõne aja pärast 50bp, aga ma ei usu seda eriti. See oleks selge manipuleerimine ja siis hakataks fedi nagu ecb-dki süüdistama väheses transparentsuses. seda neile praegu küll vaja pole.
  • PeaLik on rääkinud,
    mul on tõesti roosad prillid ees,

    naftahinnad tulevad alla, mis vähendavad majandamise kulusid
    dollar tuleb kergelt alla, mis lubab USA kompaniidel paremini müüa nii väljamaal kui kodus
    +riigipoolne maksudekärpimine
    +hästiarenenud võrgumajandus

    miinustest järgmises postis
  • Tik-tik-tik.

    Kellad siis tiksuma, 40 minutit otsuseni.

    Uudise leiate - http://www.federalreserve.gov/ (Breaking News alt).

  • ikka 1/4 berkman

    welcome red, stupid fed
  • nojah, fedil hakkas käsi värisema vist... paari näruse positiivse uudise peale. päh. aga no vähemalt on nüüd lootust, et saab usa aktsiaid mõned protsendid normaalsetele majanduslangusele sobilikele tasemetele lähemale.

    allamäge läheb alati hästi.
  • Nende FEDi tagamaade lugemine päris keeruline. Kuid üldise sentimendi järgi näeks ma homme (kui mitte veel täna) pigem suunda tõusule.
  • üldise sentimendi järgi? aga mille üle rõõmustatakse - hoiatuste üle, nigela makro (va viimased kolm uudist, mis aasta arvestuses siiski osalt suht nigel oli) üle või odavate aktsiate üle (millised need oleksid?)?

    äkki rõõmustavad tõesti teise poolaasta oletatava gdp kasvu üle, aga kust see tulema peaks - paljukiidetud eratarbimine on küll kasvanud kuu baasil, aga aasta baasil on asi suht kängu jäänud - ja küllap see juba ettevõtete tulemustest ka välja paistab.
  • Üldiselt arvatakse, et FEDi tõstmine/kärpimine jõuab majanduseni ca. 6 kuu pärast. Ja see 6 kuud esimesest langetusest täitub .... mõne päeva pärast. Loomulikult ei tule siis päevapealt suurepäraseid tulemusi, kuid 275 bp intressikärpe mõju jõuab tasapisi üha rohkem majanduseni.

    Seetõttu ootaks ka aasta lõpuks olukorra paranemist ja ei tasu ka unustada, et aktsiaturg vaatab ca. 4-6 kuud ette. Loomulikult pole hetkel veel mingeid garantiisid oluorra paranemiseks, kuid garantiid aktsiaturul ...

    Sentiment - pidasin selle all silmas, et turg käitus suhteliselt viletsa uudise peale üsna hästi ning eelmine kord pärast oodatust kehvemat FEDi otsust läks turg alles järgmine päev robinal tõusu.
  • Vaatamata rate-cuti järgsele volatiilsusele, on NASDAQi toetus- (2042) ja vastupanutasemed (2085) pidanud. Indeks nüüd üritab 2085 võtta.
  • Graafik lubas paar tundi meeletut kauplemist. Ei tea , kas ta pidas ennest silmas?
  • mina igastahes oma palmiga 6.7 kätte ei saanud..
    arvasin et tuleb 0 kärbet, mis oleks veelgi keffem olnud mulle.. pohhuism on ikka kahjulik siin bisnesis.. 0.5 oleks 6.7 v6tnud nigu niuhti.. kuradi alan :)
  • seda, et rate cut mõjub 6 kuu jooksul, võivad nad seal USAs rääkida mineviku põhjal - aga täna on täna, mitte eile.

    see rate cut võib majanduslanguse küll seisma panna, kuid mingit megakasvu (90ndad) küll sellele tingimata järgnema ei peaks (põhjuseks reaalne investeeringute mull, millest õhu välja laskmine peaks hulga rohkem aega võtma kui Nasdaqi finantsmullist). Selles valguses tundub enamik aktsiaid usas ikkagi jaburalt kallitena. Kui keegi siiski arvab, et USA (ja koos sellega maailma-) turud võiksid korralikult tõusta, siis tasuks ilmselt ringi vaadata ida-euroopas. odavamad hinnad, eurokonvergents jne
  • arvop,
    mis ma kostan...
    ...ka rikkis kell näitab päevas kaks korda õiget aega
  • klepik:
    * eelmine kord pärast oodatust kehvemat FEDi otsust läks turg alles järgmine päev robinal tõusu.
    * Indeks nüüd üritab 2085 võtta.

    nonii, 2125 olemas.

    sC

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon