Börsipäev 19.juuli
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Initial Claims: 414K (ootused:430K )
Väliskaubandusbilanss: -28.3B (ootused -$32.0B)
Täna ootab aktsiaturgu kombinatsioon IBM ja Nokia tulemustest.
Eelturul on IBM(+0.5%) ja Nokia (+15%)
Negatiivsetest reaktsioonidest tuleks märkida tarkvarasektorist Siebel SEBL-7%, mida kompenseerib SAP hea tulemus
Pärast Broadcom'i tulemusi on ühtlaselt tõusnud pooljuhtidesektor -
Vaadates insider tradingut arvan, et selle aktsiaga võib kuu aja jooksul korralikult teenida. Võtsin xoxot 1.76 pealt.
http://biz.yahoo.com/t/x/xoxo.html -
no nii, dow lühike on 10658 taas koos. eks õhta poole vaata uuesti
-
palju on "korralikult"?
-
Huvitav tähelepanek, Berkman.
Kui õieti mäletan, siis olen lugenud summary-t akadeemilisest uurimusest, et insiderite ostud võivad olla signaal hindade tõusuks.
Insiderite müükide ja hinnalaguse vahel aga tugevat korrelatsiooni ei täheldatud.
Teine tänane uudis XOXO-lt:
62 USA metropolis tuldi välja WDM tehnoloogial põhinevate sidevõrkudega ettevõtetele võimaldades kiirusi 622Mb/s kuni 10Gb/s.
Veel võib lugeda, et XOXO ettevõtetele suunatud müügimeeskond on 1100 liikmeline, st. üpris muljetavaldav. -
Insider-tradingule on pühendatud kohe selline sait - www.insiderscores.com
-
oi-oi-oi scrooge,
ära ainult nüüd ütle, et XOXO on pikaajaliselt hea ost, ma mäletan, mis sa ka TSIX'i kohta ütlesid ja sellisel juhul kardaksin ma küll oma aktsiate pärast :) -
heh, klepik, see on päris lustlik sait.
muuhulgas selgub, et mõned XOXO exec'id suudavad 100% õigel ajal osta. ja veel enam -- müüa. ntx kod Bill Hoglund :) -
Enimkaubeldud aktsiad (5 pangapäeva) TSIXQ ???
-
to hillzo:
TSIXI kohta?
Ma olen ju GX-i partei liige.
TSIX-i kohta ütlesin ilmselt seda, et keegi nad ära ostab. Usun endiselt, et see juhtub - kas tervikuna või tükiti. Oleksin üllatunud kui ostetavat oleks seal sama palju kui EVEA pangas.
Aga mina ei kahtlusta XOXO tegelasi daytraderluses :-) -
Fit palun sina oma sarkastilise meelega, ütle mis sa arvad XOXO-st (ja CLECidest ning teistest telekommidest üldse)? Ma pole veel kuskil näinud sinu arvamusi mingi konkreetse etevõtte/aktsia kohta, ainult teravaid märkusi teiste arvamuste pihta... no offence...
-
to Falcon:
Minu viga on see, et ma ei leia, nagu oleks mu arvamusel kindlate aktsiate kohta piisavalt kaalu, et seda enesekindlalt esitada. Kuna ei oma pikaajalisi positsioone, siis jääksid arvamused tühjaks laminaks anyway. Miks peaks mina,sina,whoever teadma rohkem kui analüütikud, kes nende aktsiatega igapäev mitu tundi tegelevad.
Aga kui soovid, siis palun (meeldivas teravas stiilis)
XOXOga swingtrading, nagu paljud LHV kliendid vist tegelevad, on minu arvates mõttetu tegevus, kus kasumisse jäämise otsustab rohkem õnn, kui mõtestatud tegevus. You have no edge.
Pikas perspektiivis ei tea, ei huvita ka.
Multex.com pakub mingeid analüüse, loe sealt.
Mis teravatesse märkustesse puutub, siis, juyhul kui keegi pole veel aru saanud, nende otstarve on olla kriitiline enesekindlate väidete kohta, pealegi kui need esitajad ei tundu antud teemas just kõige paremini kodus olevat. Kui jutt on asjalik, siis pole ma seda ka kiitmata jätnud või mis. -
Hei, gamblers, valik on teie: kas usaldada morgan stanleyt või mitte?:)
Network Assoc-NETA likely to beat street earning ests after the close-MSDW -
Hei Fit, kuidas ajaga on? võtakse meie vestluse järgmise nädala plaani?
-
Väga kasulik board siin - NETA +7.17% järelturul (beats by 0.04$) :-D
-
Viies, vabalt. Maili mulle oma nr, helistab ja lepib kokku siis.