Hansakom - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Hansakom

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kes pakub millal saab hakata mobiiltelefoni vahendusel pangatehinguid tegema (no eks ta sinna nö. 3G rakendumise aega langeb, aga millal see võiks olla) ja kas on sel ajal oodata ka finantssektori ja telekomiettevõtete lähenemist?
    Ja kes oskab veel välja pakkuda, milliseid uudseid ja KASULIKKE lahendusi on veel oodata seoses mobiilkommunikatsiooni tõusuga uuele tasemele?
  • prefiks, vast selgitad oma küsimust täpsemalt. Sest.
    WAP-pangad töötavad vähemasti emt võrgus nii hansal kui ühisel. WAP on küll hirmsasti out, aga midagi on ikkagi olemas.
    Tänavu CEBIT'il nätas Deutsche Bank ja mõni teine ka küllaltki lihtsat moodust, kuidas mobla vahendusel börsil treidida saab. Paraku nõudsid kõik need lahendused WAP-tuge, seega ei midagi revolutsioonilist.
    3G-d selleks oodata vaja ei ole, GPRS ajab asja juba üsna ilusti ja nobedalt ära.
    Aga eestis sõltub lahenduste teke peamiselt sellest kuipalju hanza pidurdab tehnoloogia arengut :-( s.t. ise ei tee ja teistel ka ei lase teha.
  • Velikij, milliste lahenduste teket siis hanza sinu meelest pidurdab?
  • Eks nad ise tea paremini.

    Aga poliitilise korrektsuse huvides lõppu ikka :-)
  • Velikij:
    sinu vastus on küsimusest kõrvale hiiliv. Oma karmi väite esitasid sa niisuguse kindlusega, mis nõuab täpsustust, kuidas nad tehnoloogia arengut pidurdavad (ja mida siis konkreetselt).
  • Velikij, tegelikult ootaks meeleldi sinu mõtteid aadressile sven.tressum@hansa.ee :)
  • Hmm, teine ettepanek on tunduvalt parem.

    ...ja minu vastus on küsimusest kõrvale hiiliv, õige! Seda teadlikult.

    On selge, et Hansapank ei pidurda ega edenda tehnoloogia arengut maailmas, seda pole ma tahtnud kunagi väita. Rõhusin panga kliendikesksetele lahendustele või nende puudumisele.

    Tegelikult oli tegu siiski väikese ärritamisega, ei eriti palju enamat. Poliitilise korrektsuse huvides lisan juurde :-) ja kui keegi tundis end solvatuna, olen nõus vabandama ja sõnad tagasi võtma.

    Kahjuks siis lõpeb ka diskussioon ära :-(
    Aga seda ma ei tahaks.

    Kindlasti mul polnud plaanis kedagi solvata ja Svent, kindlasti mitte sind, me pole kunagi ilmselt kohtunudki, seega puudub pisimgi põhjus.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon