NB! Optsioonihinnad reaalajas
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Lisaks aktsiahindadele näitab Scottrade Streamer ka optsioonihindu reaalajas. Sisestada tuleb vaid portfelli aktsia sümboli asemel optioonisümbol.
Vaadake www.scottradestreamer.com -
Ta nõuab ju registreerimist? ...ja ainult US aadressiga :-(
-
US aadressi saab panna suvalise. Oluline on see, et märgitud e-mail oleks .com lõpuga, vastasel juhul võidakse account sulgeda.
-
MA regasin üldse mingi suvalise un-ga a la Bill Gross (mühahaa, mitte päriselt aga hea dzhõuk olex siiski) ja panin ainult iimeili aadressi õige. Dotcomlõpulise, kuid siiski eesti oma.
-
Selle streameri ainuke viga on jälgitavate sümbolite vähesus, 10 ainult.Ehk teab keegi veel midagi soovitada?
-
Sõbralik soovitus: maksa raha, siis saad ka parema streameri.
-
To Fit:Selge asi, mis siis parim on?
-
proovi www.pcquote.com
-
Jah Fit, ütle mida siis raha eest saab ja mis seal paremat on? Või ainult niisama pillud siin oma sõbralikke soovitusi.
-
2rge uskuge Fit-i:) Palju raha maksta...see on lihtsama vastupanu teed minek !
Kui tahate head RTQ-d ja ka muud contenti tasuta on yx lihtne sp2mmarite nipp ennast online brokeri juures kliendiks regida (annab enamasti kohe juurdep22su enamusele brokeri pakutavast contentist).. seej2rel v6ite siis paar kuud tasuta infot nautida..mingil ajal muidugi account expireb, kui te seal mingit actionit ei tee.
LHV foorumite arhiivi yle vaadates leidsin t6esti hea saidi endale sobiva online brokeri valikuks
http://www.sonic.net/donaldj/options.html
Igayx saab vastavalt oma tehingumahtudele leida optimaalse brokeri..minu hinnangul on optimaalne lahendus optsioonidega treidimiseks http://www.optionsxpress.com/ -
Paar aastat tagasi sain siit kellegi soovitusel reaalajas USA optsiooni hindasid jälgida. Väga ebamugav esitus oli, kuid siiski onlines. Enne vist oli tarvilik mingi proge jupp alla laadida. Mul on uus arvuti ja pole enam programmi.
Ei leia enam, kust foorumist viidet uuesti otsida? -
www.wallstreetcity.com oli yks koht.
-
www.optionsxpress.com ,pead registreeruma
-
Regisin scottradesse nädala alguses .hot mailiga sisse ja praegu igatahes toimib!
-
seal kuradi scottrades ei näita korralikult vahel tuleb portfelli muuta siis tulevad õiged hinnad ette