Ameeriklased projekteerivad uut finantskeskust
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Nii NYC linnapea Giuliani, kui NYC senaator Hillary Clinton on täis otsustavust ehitada kiiresti üles uus finantskeskus, mis oleks loomulikult eelmisest veelgi võimsam.
Siin paar eskiisi:
-
ei tea kas esimesel pildil näppu näidatakse terroristidele:)
-
kui parempoolne pilt valmis saaks, siis pärast sellise müraka ümberkukkumist mänhättenit enam ei oleks.
-
Ühe araabia arhitekti versioon
-
Leia pildil 4 erinevust
-
kolm peegeldust ja suur pilv:))
-
selle võrdluspildi põhjal võib teha järelduse, et bin Ladenit süüdistatakse alusetult. Tegelik süüdlane on Copperfield, kes on NY-s varemgi selliste trikkidega hakkama saand (reeglina on ta küll mõne aja möödudes esialgse olukorra taastanud)
-
Araablastel läheb raskeks-- järgmisel korral on vaja juba viite lennukit!
-
New Yorgis peaks hoopis nii tegema nagu Tallinas Harju tänaval - varemetele traataed ümber ja selgitav silt külge. Ja nii 50ks aastaks. Muide, tänahommikustes Simpsonite osas seikles Homer neis samades WTC tornides ringi...
-
Vale, soren! Aitab ühest lennukist - kõige pikema torni pihta.
-
ameeriklased võiks midagi väga kõrget ehitada, siis oleks mida vaadata telekast, kui järgmine rünnak tuleb. loodame, et suuruse hullustus ei võida.
-
Mina arvan, et see projekt kas jääbki projektiks või toodab pikka aega kahjumit. Juhul, kui tegelased selle ka valmis ehitavad - puhtalt ideoloogilistel kaalutlustel - olgem ausad, neil saab olema raske endale rentnikke leida.
Pealegi, kes tahaks sellises ohtlikus ja kurva mainega kohas oma kontorit pidada?
Ma pakun, et ühegi firma töötajad ei taha sellist (alateadlikku) stressi, kus tööl olles aeg-ajalt tekivad mõtted koha turvalisusest jne..
Arvan, et businessid hakkavad edaspidi eelistama kontoreid madaltihedates piirkondades.
Teine variant - betoonist pyramiidikujulised varjend-tyypi pilvelõhkujad, mis ka tuumarynnaku välja kannatavad ;) -
Teisest variandist on ehitusinsenerid juba ammu rääkinud. Seda võisid endale ainult vaaraod lubada, arvestades kulla devalveerumist viimase 5000 aastaga on selle tasuvusaeg liiga pikk :-(
-
Muide püramiidikujulisi kõrgehitisi on palju näha olnud ulmefilmides. Arvan, et nende ehitamist võidakse sundolukorras kaaluda.
-
yks selline pyramiid (3korruseline k6rghoone) on pärnumaal, väidetavalt metanooliärimehel..
seega kui surm ei v6ta v6tab maksuamet.. -
USA valitsusele tuleb saata arutamiseks eeln6u: k6rghoonetes töötajatele langevari kohustuslikuks!
-
Pyramiidi asi on päris huvitav: Cheopsi pyramiidi k6rgus on 145,75m ja kylgede pikkused 229m each. 415m pikkuse pyramiidi kylg oleks sama kalde juures 652m. Sihukest myrakat annab Big Apple'i mahutada. Ja arvestades, et uus WTC tuleb k6rgem, tuleb ilmselt Manhattanit laiendada.
-
ma siiski olen veendunud, et need uued ehitised on väliselt vanade koopiad. sest pidage meeles, need kaks venda olid siiski new yorki sümbolid. ma arvan, et seda tahetakse säilitada
-
jajahh ... muidu ei kuku need kokku ja CNN on sunnitud palju inimesi mõne aja pärast vallandama. ega keegi tea selle väärtuse kokkuarvutamisest miskit mida telekanalid loovad/on sel raskel ajal loonud?
-
ma arvan kah, et tulevad küllaltki vanade sarnased. On ju öeldud, et vundament ja joonised teevad taastamise odavamaks. Kindlustus maksab ka ainult vana taastamise. Kui tahad teisiti teha, siis maksad selle osa, mille võrra kallimaks läheb, ise kinni.
Muidugi, ega ennast korrata ei meeldi ühelgi kunstnikul/arhitektil. -
augud võiksid ikka igas suunas olla- nii või naa seal keegi tööd teha ei taha.
-
hulk t6sisemaid projekte
http://www.cnn.com/SPECIALS/2002/wtc.ideas/designs/page.49/