Ehk konkureerib hoopis EPL Äripäeva välja - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Ehk konkureerib hoopis EPL Äripäeva välja

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Siiani pole Äripäev Online IE probleemide kõrvaldamisega veel kuhugi jõudnud. Klientide kirjadele vastata ei viitsi (samas, tegelikult ei olegi ju klient .. lihtsalt vaene kasutaja), aga 1. oktoobrist raha tahtmise kohta panevad kuumasid uudiseid.

    Mina igatahes vaatasin juba EPL Online sellise pilguga, et ehk peab tulevikus kureuudiseid hoopis sealt lugema. Ei tundunudki nii paha alternatiiv.
  • Kas maksta raha ÄP uudiste eest? Never. Äripäevalt ootaks ikka t6siseid majandusuudiseid, mitte et "dollari kurss on langenud 7 senti", jne.
  • Võib pöörduda ka põhjanaabrite poole - http://www.arvopaperi.fi/
  • Äripäev defineerib:

    Lühikeseks müümine (short selling) on investorite seaduslik võimalus vastu turu liikumist tegutseda.

    :-)
  • mina arvan, et uudiseid loetakse valikuliselt. s.t pole vahet kas epl või äripäev, peaasi, et endale huvitav inf kätte tuleb. pole tähtis kust see tuleb. sama nagu pornolehtedega. ma ei teagi millistel ma olen käinud, kuid see veel ei tähenda, et ma poleks ilusaid pilte näinud:)
    see muidugi ei seleta teemat kumb kumma välja sööb, aga siin võib vabalt olla win-win situation. epl (ma ei ole küll kursis kuidas seal majandust kajastatakse) võidab lugejate juurdevoolus ning Äripäev saab iga "kliki" eest raha
  • Soovitan kõigile lugeda ÄP uudiseid WAP-teenuse vahendusel! Seal on nad endiselt tasuta ja ka ajalehte pole vaja tellida!

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon