Börsipäev 8.oktoober
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Täna on Kolumbuse päev, pangad ja võlakirjaturg kinni.
Võib juhtuda, et see raha mis tavaliselt võlakirjadesse peaks minema läheb aktsiatesse -
praegu üritatakse alla müüa, kuid mina usun küll, et õhtuks kisub üles
-
LOODAME siis et Colombus p22stab USA aktisaturud h2vingust!!! V2hemalt financ sektori!!!
-
Ma üldse ei imesta kui täna lõpetab Nasdaq plussis ning Euroopa turud, mis ootasid terve päeva USA reageeringut homme taastuvad.
-
ei tea miks peaks plussis lõpetama, kas 4 päeva tõusu on vähe, et tõuseks 10 päeva jutti, küll oleks tore, momendil on nasdq juba praktiliselt sama, mis enne 11,09.
-
Jah, loogiline oleks. Ma ei näe neil ühtki põhjust mitte taastuda.
-
kas lootus on selle, et miljonid töötuks jäänu panevad rahad börsile, et rikaks saada?
-
Karuturu rallid on üsna kontrollimatud, tuletaks meelde, et kevadel tõusis NASDAQ kahe nädalaga ligikaudu 600 punkti.
Kui ilmnevad märgid, et 2002 keskel siiski majandus suuna üles võtab, siis ka tõusuruumi küll. Kui ilmneb, et seda tõusu ka siis ei tule, jätkub müük. FEDi sammude valguses tundub praegu küll pikaajaliseks investeeringuks hea aeg olevat. -
Äkki keegi annab vihjeid ennustusvõistluse 4. küsimuse (USA 10 a võlakirja intress) tarvis. Ma pole kunagi seda jälginud ja ei tea kust vaadata kah.
-
kella 18 paiku peaks uus pommitamine algama,
-
MSM:
10 a. võlakirja intress on küsimustikus, kuna tavaliselt kasutatakse just seda nn. riskivaba intressina ettevõtete(aktsia) väärtuse määramisel. Intressimuutus mõjutab otseselt aktsiate "õiget" hinda. Infot saad näiteks www.bloomberg.com -
Kas 10. aastaste võlakirjade intressi all mõeldakse yield-i?