börsipäev 15. oktoober - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

börsipäev 15. oktoober

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Uudis järgmine:HAND: Introduces a family of compact communicators, combining a mobile phone, wireless email, messaging and web browsing, and a Palm OS organizer.

     

     

  • yep, küsimus ainult kuhu ta võib tõusta. praegu on natuke tagasi tõmbunud, kuid tõenäoliselt võib rallida päeva jooksul veelgi
  • Kui ta tuleks kiiremini välja ja toetaks GPRS-i ,siis ostaks aparaadi
  • riq, mõtle ka järgmisele variandile, kui Sul peab mingi pihuarvuti portfellis olema:
    müü hand(uudis väljas, hind täna +25%) ja osta palmi(tõenäoliselt järgmine uudis sealt, hind täna -7%)
  • Huvitav, mis ta võiks küll maksta eestis? 25k?
  • Ja GPRS on eeltingimus, muidu ta ei asenda ju mobiili
  • aga üldiselt paistab turg pessimistlik täna tulevat. eks näis
  • USA-s hakatakse kirju "pastöriseerima" :)
    SURE +9%
  • väga huvitav vaadata kas HAND lendab 4-5 kanti avanedes või hakkab kohe alla tiksuma.
  • kas keegi handiga teenis ka?
    ma m6tlesin palmi aga siis m6tlesin nats kodutööd teha..
  • teenimisega on alati nii, et lõpuks avastad, et müüsid liialt vara. vaata nüüd GX-i
  • aga kui sa ei müü, siis avastad et aktsia on 95% kukkunud.Kumb on parem?
    Kui on ühele poole äärmus on ka teisele poole.Ja kes riskib oodata ja äärmusi püüda, selle
    raha eest kindlapeale mängijad elavad.
    Aktsia võib kukkuda saja pealt $1 ni või 0.1ni, ise valid millal mängu astud.Liiga kaua ootad saad lüpsta ja kiirustades saad jälle lüpsta.
  • ühesõnaga lüpsta saad kogu aeg
    Ka mina saan lüpsta võrreldes sellga mis peale minu müüki toimub tõusurindel.
  • Treo andis Handile väga hea tõuke, aga isiklikult selle edukuses kyll kahtlen. Sellist asja yritab teha iga teine firma. Midagi oluliselt uut siin ei ole. Ise ootan, et keegi paneks mobla ja PDA yle BlueTooth'i käima nii, et mobla kaudu oleks võimalik hea tahtmise korral PDA sisu kammida ja PDA kaudu mobla teenuseid ja läbi mobla netti/WAPi jne kasutada. Milleks peab kaasas kandma mingit all-in-one telliskivi? Kui kõik yhte patta panna siis eraldi võetuna on pakutavad funktsioonid (mobla, PDA, mp3 player jne) pidused ja nuditud. Asi on hea siis kui ta on projekteeritud ja ehitatud konkreetse vajaduse tarvis. Praktiline ja mugav - telefon helistamiseks, PDA .. hm PDA'ks, kaamera filmimiseks jne. Lisaväärtuse annaks see, kui need asjad oskaksid ilma juhtmeta omavahel suhelda ja võimaldaksid kasutada yksteise funktsioone.
    Nii, nagu on näiteks need HAND'i laienduskaardid. Pistad selle telefoni-jublaka laienduspesasse ja klõps - sul on vajalik soft ja funktsionaalsus sellega helisamiseks, SMS-ide saatmiseks jne. Miks ei võik olla nii, et kui mul on telefon kotis, siis piltlikult brausida seadmeid mis on minu ymber, "leida" telefoni ning sellel klõpsates saada tema poolt pakutavad teenused (phone-book, SMS, WAP, DialUP, GPRS, etc).
    Alati ei ole vaja korraga nii PDA'd kui telefoni (plus veel sada vidinat). Veelvähem neid koos tarvitada. Ja kui ongi vaja PDA'd ja telefoni koos kasutada, siis võiks olla hoopis nii, et telefoni raudvara on kotis, PDA käes ja headset peas ..
  • ja siis vel kõigile teada tõde - hoia oma positsioone pulliturul.Milla ja kas 10a jooksul üldse tuleb mingi selline perjood mil indeksid suuremate kui 30% kukkumisteta järjest aastaid kerkiks?
    kes teb kes teab.
    Katselendur küll ei viitsi olla.Sellest, mis higi ja vaevaga tuleb, ei taha kuidagi kergelt ilma jääda.
  • yep, eks ta nii on küll, et tippe üldjuhul ei saa. mõnikord olen ka saanud, aga erand kinnitab reeglit. täna tahtsin GX-i võtta 1,01-ga peale seda kui ta oli juba 1,36 ära käinud. käis vist 1,02 või 03 ära ja lippas nii kiirelt 1.11-neni, et sealt enam ma riski õigustatuks ei pidanud.

    mis puudutab HAND-i kui produkti, siis mina vist ei ostaks seda ükskõik kui palju ludinaid sinna peale istutakse. teisi ka ei ostaks. mul on endal 5110 ja mulle on hakanud see meeldima järjest enam. isegi meeldib juba see, et ta on suurem kui uuemad telefonid. tema funktsioone ma aga eriti ei kasuta. ma ei tea isegi mis mängud seal peal on.
  • GX sain kõva n****,

    hakkasin ostma: 1.33, 1.08, 0.83, 0.57, 0.45
    junn oli juba jahe, siis
    hakkasin müüma
    0.6, 0.83, 0.98, 0.90, 1.3
    õnnelik lõpp, aga teistele ei soovita
  • mul oli enamvahem sama jama qqq oct optsioonidega..
  • Ellison ütles aktsionäride koosolekul kolme asja:


    1)majanduse kosumine on senini oletus
    2)Oracle on küllalt suur, et vastu pidada majandussurutisele
    3)palju konkurente leiab oma lõpu
  • Ellisson on üks suuremaid müügimehi ja valevorste, keda Ameerika oma pinnal kandnud on. Tuletage meelde tema avaldusi aasta-kaks tagasi ja mida ta siis majanduse tõusust või langusest rääkis!
    Aga tema rankiga mees võib seda omale lubada, isegi natu kohustuslik :-)
  • Oracle enda inimesed armastavad ka ise öelda, et Ellison on nende parim müügimees. ;)

    Viimase aja visioonidega pole Ellisonil täkkesse läinud - väitis ta siin mõned aastad tagasi, et tulemas on metsikumat sorti üleminek PC-delt NC-dele (Network Computer). Hakkasid siis mingi hetk Sun-iga kahasse neid asjandusi isegi tegema. Tulemuseks oli mingi imelik PDA funktsionaalsuse ja kohvikannu välimusega kohitsetud PC. Prototüüpideks nad jäidki kuigi esialgse visiooni kohaselt peaks enamus meist juba neid kasutama. Viga oli ilmne - ideele ei tekkinud taha vastavaid Service Provider-eid, kes huvituks vastava service pakkumisest.

    Teiseks kiirelt hääbuvaks ideeks on Oracle-l IFS (internet file system), milles failisüsteemi osa põhineb Oracle andmebaasisüsteemil ja see "internet" osa Oracle rakendusserveri kommunikatsioonivõimalustel. Asi on realisatsioonina isegi olemas, aga praktikas oma aegluse tõttu täiesti kasutamatu.

    Halvimaks pean Oracle kohta aga hoopis seda, et nende suur lüpsilehm - andmebaasimootor, mille ümber keerleb kogu Oracle muu tehnoloogiastuff, hakkab Microsofti SQL Serverile tehnoloogiliselt alla jääma. Kiiruse koha pealt sellest enam vastast pole. Eeliseks on jäänud veel tugev kliendibaas ja lai valik asiseid andmebaasi tugiteenuseid.

    Praeguste majandusraskuste ajastul on just nimelt sellist laadi IT kulutused, nagu Oracle neid näha tahaks (uute andmebaasipõhiste süsteemide ost jms.), esimesed mida kokku tõmmatakse. Niiet isiklikult loen Oraclet kõvaks tegijaks hoopis majanduse kasvufaasides, IT-kulutuste õitsenguperioodidel.
  • Pealik, kuidas sa hindad siis just viimast BNS-i uudist:

    NT-Exchange.com pakub omavalitsustele portaali lahendust

    TALLINN, 15. oktoober, BNS - Infohaldussüsteemiteenuste pakkuja NT-Exchange.com ja äritarkvara tootja Oracle Corporation tőid turule ASP-lahendusena kasutatava internetiportaali kohalikele omavalitsustele.
    NT Exchange.com juhatuse esimehe Lembit Loo sőnul katab lahendus kohalike omavalitsuste infohaldusvajadused. Samuti vőimaldab uus lahendus kindlustada valmisolekut täita avaliku teabe seaduse nőudeid, mille kohaselt peavad riigiasutused alustama seaduse nőuetele vastava veebilehe pidamist mitte hiljem kui 1. märtsil 2002, teatas Loo BNS-ile.
    Oracle Baltics juhataja Ants Urvak lisas, et koostöö tulemusena on nüüd vőimalik Oracle'i lahendusi, mis on siiani olnud kättesaadavad peamiselt suurtele ettevőtetele ning organisatsioonidele, pakkuda ka keskmise suurusega klientidele.
    NT Exchange.com poolt pakutavad teenused sisaldavad majandustarkvara ning portaallahenduste analüüsi, valikut, juurutamist, hooldust ning majutusteenused. Eesti kapitalil pőhineva ettevőtte aktsiakapital on 20 miljoni krooni.
    Oracle Corporation.on maailma suurim infohaldustarkvara tarnija ning suuruselt teine tarkavarafirma aastakäibega 11 miljardit USA dollarit.

  • kas keegi palmi on uurinud. varsti tasuks ehk siseneda. kui turg lendab ja uudised head, siis 3-4 vahel oleks reaalne
  • alles oli palmi kvartalitulemused?
    sel nädalal ka handi omad..
    handile ei saa eriti head straddlet teha :p

    mis häid uudiseid palmilt ootakaksid?
    palm minuteada kerkis kuna hand kerkis..
    fundamentaalselt head pole..

    ja kui nyyd hand kukub siis kukub palm aga vahem kui hand.. st palmi puhul on tee yles lihtsam kui tee alla :) hand seevastu on vaga segane värk!
  • ma ootan imet:) ma otsin ja uurin praegu
  • kui leiad midagi, siis palun kirjuta korralik kokkuv6te ja paste siia.
    share your emotions!

    aga see oleks hea point!
    kvartaliaruannete sisu ennustada..
    ja siis oma tähelepanekuid jagada
  • 66 jah, kuid juba on maha lykatud. ei julgenud hoida ehk saab odavamalt veel. uudis iseenesest on hea.
  • uudis on crap:)
    a mingid friigid liigutavad MFNXi enamvähem konstantselt taoliste asjade peale pärast kella 8t, nice opportunity
  • graafikut vaadates, siis palmi ei julgegi eriti osta praegu. kusagil 2,2 oleks sobiv

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon