REFORMIERAKOND! Olete arreteeritud ... - Investment topic - Forum - LHV financial portal

LHV financial portal

Forum Investment topic

REFORMIERAKOND! Olete arreteeritud ...

Log in or create an account to leave a comment

  • kuna teile on esitatud syydistus: POLIITILINE PROSTITUTSIOON.

    What the hell is going on? Miks ei vyi, siis kunagi olla BALANCE? Yhelpool president Ryytel ning teiselpool praegune koalitsioon. Selleasemel, et reformistid hakkaks vyitlema enda eest, tehes muudatusi juhatuses, tooks vylja uusi ideesi rahva heaolu parandamiseks- lyyakse oma relvavendadele nuga selga ning minnakse yle vaenlase poolele. I can't believe it!

    Lugesin kyll Yripyevast keskmiste peamehe niiyelda artikleid, mis olid iseenesest head. (Tundub, et vend EDGAR on omale hea majandusteadmistega ajakirjaniku palganud!)Ma lihtsalt ei suuda panna reformiste yhe mytsi alla keskmistega. But, who cares!

    Samas ka teine asi. Kavatsetakse EESTI Riigikokku vytta umbkeelseid vylismaalasi. Idee iseenesest pole paha kyigi oma konksudega kuid sellise tehingu eest peaks kysima ka umbkeelsete emakeele maalt ka vastava hinna. Iseenesest me ju riskime oma iseseisvusega. Tegu pole ju tavaliste riigiasutuste mitmekeelsuseks muutmisega vaid EESTIRAHVA heaolu ohtu seadmine! Kahtlemata toob see EESTIRAHVA juhtide sekka vyrsket verd ning muutusi. Samas muudab see ka EESTIRAHVA esinduse rohkem liberaalsemaks.

    Lugesin, et mu vendi EESTI yrimehi ei vyetud vennaste venelaste juures jutulegi. Sellepeale ytleksin ma, et: NO doesn't mean NO, it means NOT YET!

    Ah jaa! Ma kuulsin, et EESTIS pidi olema selline partei nagu TAARA liikumine vyi midagi sellist? Kuidas oleks vyimalik selle kohta infot saada?
  • Kas Taara liikumine ei ole seotud mitte usuliste(maausulised) vaadetega?

    Või pidasid sa silmas pakendite mitmekordse kasutamise protsessi? ;-)
    Seda taara liikumist korraldab Reformierakond(Atonen), nii et sa ei pääse neist üle ega ümber
  • For god sake! No miks peab, siis EESTI vyrske majandusminister oma image kohe yra rikkuma! Vyttes oma esimeseks issue-ks mingi tyhise KELLA MUUTMISE SEADUSE. Nagu oleks EESTI majandusmaailmas vyhe kyesolevaid probleeme: vyikeyrid, noored pered, pyllumehed, tyytud jne. Lisaks kyigele peaks kella seadus kuuluma kultuuri vyi sotsiaalministri portfelli. Aeg on raha! Iga kaotatud tund praegu, tuleb hiljem tasa teha mitmekordse hinnaga.

    President Ryytel alustas minuarvates hysti! Kohtudes tyna Riigikogu rahandus komisjoniga tyi ta esile noorte perede ning yksik emade suurema materiaalse toeatamise. Minu arvates ei tuleks seda kohe mitte teha cashis vaid tuleks luua uus firma ehk krediit kaardi business, mis teostab neid ylekandeid. Hea oleks kui saaks teha igasse linna yhe. Rahva esindajad peavad looma rahva raha eest rahvale uut tyyd. Igaljuhul ei tohiks kasutada lastetoetus ylekanneteks mitte mingil juhul Hansapanka vyi muid kyesolevaid finants institutsioone! Let's great some new business.

    Vend GRAAFIK! Ei ma ei myelnud pakendite mitmekordset kasutamist.He-he. Ma mytlesin just seda sama EESTLASTE ennemuistset TAARA usuliikumist. Kas veebist kusagilt oleks vyimalik sellekohta infi ka saada? Igalyhel on omad head ja vead ning seega ega need reformistid ka need kyige halvemad pole. Vyrreldes keskmistega on nad isegi vyga head.

    Lugesin kusagilt eelmisest foorumist, et sa vend GRAAFIK kirjutasid artikli uuest majandusest? Huvitav kyll kellele vyi millele? Ega ometi ...........?He-he

    Ah jaa! Vennas sa poolitasid mu pealkirja! It's the verbal abuse! ha-ha
  • JOKKERJOSS,

    Värske majandusministri tegemisi tule loe majandusministri foorumi alt! Kuna ei president Rüütel ega värske majandusminister ei kuulu eesti reformierakonda, siis pole mõtet nende tegemisi ka käesolevas foorumis lahata.

    Ühtlasi teen ettepaneku (48h sees ikkagi :-) RE vahi alt vabastada kuriteokoosseisu puudumise tõttu (juristid, peace!)
  • Palve.
    JOKKERJOSS, kas Sa võiks kasutada eesti tähestiku imeilusaid tähti "õäöü" selle "y" asemel. Sinu kommentaaride lugemine võtab palju aega.

    Jaanus
  • Jokkerjoss:

    Kuidas leida infi maausuliste kohta:
    www.google.com
    võtmesõna taara või
    taara liikumine, et otsing oleks korrektne pane sõnad jutumärkide vahele.
  • Palve II
    JOKERJOSS, kas Sa ei võiks inglise keele asemel kasutada imeilusat eesti keelt. Tsiteerides Sind ennast - Iseenesest me ju riskime oma iseseisvusega - ära palun riski meie iseseisvusega.

  • Excacly. Ja kui sa kohe kuidagi ei saa täpitähti kasutada, siis kasuta levinud asendusi, mitte ära asenda kõiki täpitähti y-ga.
    2=ä
    y=ü
    8=ö
    6=õ
  • Kuna teema selle peale läks siis öelge palun milliseid täpitähti tuleb kasutada sõnas "vyikeyrid". Kommentaarid on muidu huvitavad.
  • jokkerjoss, kas sa mõtled neid asju, mida sa siin kirjutad, tõsiselt või põed möla pidamatust? ideed kuuluvad minu meelest rubriiki: "haiguste ravi kontrollitud..."

    jokkerjossi geniaalsused:

    majandusminister peaks tegelema vüikeüridega, noorte peredega, püllumeestega ja tüütutega.

    lastetoetuse maksmiseks luua uus ettevõte, kusjuures kõige olulisem lastetoetuste juures on see et need toimuks elektrooniliste maksevahenditega. kui oleks tegu sularahaga, poleks lastetoetusi vaja.
  • JOKERJOSS - on olemas mõned asjad, mida ei saa raha eest müüa ja osta. Ma tean, et siinsed kontekstis on see ysna harjumatu mõte, aga nii see on.

    Vene(umb!)keelsed parlamendis on minu arvates välistatud variant. OSCE või kellegi teise pärast ei pea eestlased järeleandmisi tegema. Enamus meie parematest kylalistest tahavad saada osakeseks eestlaskonnast. Meil tuleb see neile lihtsaks teha - mitte anda aga uusi võimalusi olla vana moodi edasi.
    Kui mõni vanameelne laiskvorst ei suuda/taha keelt ära õppida, siis võib ta tõlgete eest omast taskust maksta. Tõlkebüroosid on väga palju olemas.

    1991 aastal sooviti kodakondsuse nullvarianti ka? Kas me andsime selle kellelegi? EI andnud! MEIE otsustasime - nii ka sai olema. Ja on juba 10 aastat. Miks peaks siis nyyd järele andma, kui olukord pole yldse halvem, kui siis? Kas me oleme ise nõrgemaks jäänud? Mugavamaks?
    Tuleb lihtsalt mangujatele ja jalgu trampijatele ust näidata ja ongi korras.
  • Ynneks siiski jyudis ka koalitsiooni teinepool toibuda ootamatust seljatagant rynnakust reformistide poolt ning vyttis edukalt sisse kaitse positsioonid. Samas alustasid reformistid kohe uue rynnakuga. Mis, siis peaks ikkagi olema VYYRKEELSETE RIIGIKOGULASTE HIND?

    Vend VELIKIJ! Minuarvates ei ole uue MM otsus siiski hea, mis, siis, et ta su syber on.

    Vennad JAANUSJANTSON, PRIITP, IPILOT, ALARANTS! Kui mul oleks need imeilusad EESTI tyhed , siis ma ka neid kasutaksin kuid mul neid kahjuks pole. Lisaks on see probleem tyhine, minuarvates pole sel mingit tyhtsust. Mina ju ei kaeba selliste tyhiste asjade yle kui myni tyht on kusagilt yra jyynud vyi kui mu nimi on valesti kirjutatud. Sel pole ju mingit tyhtsust.

    Vend PRIITP!...ära palun riski meie iseseisvusega........ kas sa tahad sellega yelda, et ma olen halvem EESTLANE kui sina vyi, et sa pole ise EESTLANE! sa tahad, et ma kyrvale astuksin? No, No bro. I'm IN!

    Vend KAIDOL! Sul on tyesti yigus. Poliitikas ja majanduses pole sellist asja millel pole hinda vyi mida ei saa raha eest myya. kahjuks sa mytled ikkagi teisiti. Fine! Sa lyyd mangujate ja jalgu trampijate eest ukse kinni. Aga, mis sa arvad sellest kui nende mangujate isamaad lyyvad uksed sinu eest kinni? kuidas sulle meeldiks nyiteks selline variant kui nyiteks gaasi toru hakkab kyima kusagilt mujalt lybi vyi tuleb EL poolt mingi sanktsioon, sest sina olid see mees kes lyi ukse inimeste nina ees liiga kyvasti ning jyrsult kinni. Mis sa sellest arvad. Muidugi inimesed elavad edasi kuid kas see hind , mis tuleb selle uksepaugutamise eest maksta on ikka jyrsku liiga soolane? lisaks kyigele arvan, et EESTI VABARIIGIS syndinud vylismaalased peaksid olema automaatselt EESTI kodanikud.

    Vend OSAMA! mina arvasin, et syda saab tyna lybi ja TB kannab BL lyyneliitlastele vylja, aga vyta nypust. Sa ju tead, et ma pooldan lastetoetuse tystmist. Lisaks kyigele on USA Osama pea eest vylja pannud tasu BILLION $$$$$ ! Poisid kes tahab teenida?Ha-ha
  • Jokkerjoss, vaidlen Sulle vastu!

    Suveajale mindi eestimaa pinnal üle juba manalasse varisenud Leonid Iljitši aegadel. Siis kehtis siin küll lisaks suveajale veel ka dekreediaeg (loodetavasti mõned mäletavad, misasi see oli). Elu oli ilus ja kõik toimis normaalselt. Loomulikult vahetus suveaeg talveajaga ka teiselpool Berliini müüri.
    90-ndate lõpus aga juhtus õnnetus. Mõned igavlevad teadlased, kes kahjuks kannatavad ravimatu tõve dementia senilis'e all, avaldasid arvamust, et suveaja võiks kaotada. Nendega liitus koor pätte, päevavargaid, logardeid ja odavat populaarsust otsivaid poliitikuid. Asi kirjutati mõõdukate (Tarand presidendiks, Pärnoja linnapeaks!) eestvõtmisel koalitsioonilepingusse sisse. Üllatav, et selle eest veel 40M mõnele Sposatole nii suurepärase idee eest ei makstud!
    Kogu tsiviliseeritud maailm (kes kõik kasutavad suve- ja talveaega) vaatas meid sügava kahetsustundga, kuid siiski mõistvalt, saame aru, postkommunistlik režiim näitab oma haldussuutmatust jne. Sadade tuhandete inimeste kannatused ei lugenud midagi ning see, kui palju meie ühist rahvuslikku rikkust (s.h. taastumatut!!!) põlevkivi seeläbi lihtsalt täiendavalt korstnasse põletati, pole keegi avalikustanud.
    Ka see häbi jääb raske taagana lasuma Pärnoja hingel. Ja ongi loomulik, et värske mõttetusminister saab hakkama vähemalt paari asjaliku teoga, viies eesti tagasi tsiviliseeritud maailmas kehtivasse ajakorraldusse. Jõudu talle selleks!
  • Kuule jokkerjoss. Ma ju kirjutasin sulle, et kasuta levinud asendusi kui sa tõesti täpitähti kasutada ei saa. Kui sel pole Sinu meelest mingit vahet, siis kirjuta juba kogu tekst y-tega. Ja lõpeta ära see tobe misjonäri tekst. Mina ei ole Sinu vend ega saa selleks ka mitte konagi. Kui Sa kohe kuidagi ei saa, siis ära vähemalt mind enam enda vennaks kutsu. Yyyy yyy yyyyyyyy yyy yyy, yyyyy Yyyyyyyyy yy yyyy!
  • aga mulle tegelikult meeldib see, et kella ei lükata. ma küll ei tunneks, et keegi oleks mingisugust aega mult röövinud. suvel oli hoopis vinge
  • Suvel oli eriliselt vastik, iseäranisti augustis. Tahad näiteks pärast tööd ka midagi teha, aga pea võimatu on vabaõhutegevusi (jätame valgustkartvad teod mängust välja :) peale tööd teha sest pimedaks läheb :-( Oi ma vihastasin!
  • iPilot,

    rohkem sallivust,
    kui sulle ei meeldi kellegi tekst, siis sa viisakalt eira seda teemat,

    foorumis ei ole kohustust vastata igale sõnumile
  • JOKKERJOSS, nein das wusste ich nict sagen. Kannst du bitte Deutch sprechen, ich werstehe deine sprache (ist das English or French?) leider nicht. Welche Problemen hast du mit unserem Riigikogu ?

    Mis puutub, aga kürvale astumisest siis palun....
  • toetan iPilotit selles mõttes, et JJ pikkade tekstide lugemine käib tõesti palju aeglasemalt, aga lugeda on internetis ju nii palju.

    Augustis ja septembris meeldiks mul ka peale tööd veel sporti teha, aga pime...
  • Arvamus 1: pikkadest tekstidest võib vähemolulisema lugemata jätta, säästes nii aega, kui selle järele tarvet olema peaks.

    Arvamus2: Graafik siin räägis kuskil modereerimisest; kui nii, siis võiks ta JOKKERJOSSi 'y'd normaalseteks tähtedeks modereerida, kui ta seda viitsib ja kui JOKKERJOSSil midagi selle vastu ei ole.
  • oma teksti teistele raskestiloetavaks tegemine on ebaviisakas.
    väide et "kui ei talu lugeda siis ära loe" pole ka 6ige, sest miks kirjutada kui ei loeta?
    kas mitte myygimehe ja k6neleja esmane kohustus pole oma s6numit lugejatele arusaadavalt väljendada?

    ise olen jj jutuga harjunud.
    JJ, sa v6id ju sama rida jatkata kuid suhtumine Sinusse paraneks kui Sa natuke teistest ka hooliks, ning teiste aega säästaksid korralikult kirjutades. nii ei saa rallit s6ita!

    NB! typod tulevad sisse enivei ;)
  • Pimeda aja probleem on hetkel selles, et elame aasta läbi talveajas.
    Läheme korra üle suveajale ja jäämegi sinna.

    Hiired terved, kassid söönud...
  • me voiks veelgi radikaalsemad olla: KAKS tundi!
    st et see mis enne oli 6 hommikul kui pidust tulles ei saand tuttu jaada oleks nyyd 8..
    ja siis oleks ohtul kell 22 pidusse minnes veel valge :)
  • rauno, ära arva, et sa oled targem kui kogu Lääne-Euroopa ja ma ei tea kes kõik veel.

    riq, see mulle meeldiks. Vanasti oli meil ju moskva aeg+suveaeg=2 tundi. Päike oli seniidis 14:25. Jõudis ilusasti päivitama. Talvel oli küll 1 tund vahet, aga ikka kannatas õhtul veel suusatama minna :-)
  • ma ei saa enam yldse pihta asja m6ttekusele:

    kui kogu talvesuveaja idee on see et siis kui inimesed magaksid oleks pime ja siis kui inimesed elaksid oleks valge.. sis kas poleks m6ttekam teha nii et alates kella 9 hommikul on valge? ja seda valget siis on niikaua kui jouab.. muidugi talvel on paev nii lyhike et 16 juba pime..

    sel suvel oli ikk n6me kyll kui kell 3 öösel oli sigavalge ja ohtul kell 22 enam midagi ei nainud..
  • priitp, ich glaube dass der JOKKERJOSS hat einfach kein Gehirn und ist kein Mensch sondern eine Pflanze. Also, dass was er schreibt oder nicht shreibt ist unwichtig. Seine Probleme sind auch Scheissdreck. Er ist so minderwertig, dass es kein Grund gibt mit ihm zu unterhalten. Ein bisschen stört er mich auch. hoffentlich hört er auf zu schreiben, da bald verstehen alle dass es Unsinn ist.

    JOKKERJOSS, du bist ein Hosenscheisser
  • riq, see on õige lähenemine. tuleks selgeks teha mis kellast mis kellani on inimesed kõige aktiivsemad, selle ajavahemiku keskpaik määrata ja kell nii sättida, et päike on sel kellaajal kõige kõrgemal. päikese haripunkt ei muutu aastaaegadega koos, nii et mingit kella keeramist pole vaja. on inimeste tegevusaktiivsus kõige suurem. ilmselt ei ole selle aja keskpunkt kell 12.00 päeval, nagu oli vanal heal eesti ajal kui inimesed ärkasid kell 5 ja läksid kell 9 magama. oletan, et aktiivne periood võiks olla kella 7-21, ehk päeva keskpunkt on 14.00. seega peaks kella sättima nii et kella 14.00 ajal on päike kõige kõrgemal, mitte nagu praegu on vööndiaja järgi kell 12.00. samuti on naeruväärne nimetada südaööks kellaaega 00.00, see on kaasajal pigem hiline õhtu. kui kell sättida 2 tundi edasi, oleks ka kõige pmedam aeg kõige tegevusvaesemal ajal ehk öösel kell 2.00.
  • Osama, mida Sa kell 7 ommiku oma "aktiivse perioodiga" peale hakkad? Börss tehakse alles kell kümme lahti. :-)

    Ja mingitel taatidel on pool aastat pime ja teine pool valge - need peaksid siis nagu pooleks aastaks koos karude ja siilidega talveunne keerama?
  • mulle ikkagi see praegune mitte keeramine meeldib. suvel siin ajasin tibidega jutukas juttu ja siis oli aeg nii kaugel, et vaja kokku ka saada. kell oli kaks öösel ja õues oli juba mõnusalt valge. ja mis peamine inimesed kõik magasid. millal muidu inimene saab linnas valgust ja vaikust korraga?
  • PeaLik ja rightsaid, teie ideedest võib tegelikult lõpmatu õigluse välja lugeda. me oleme vabal maal ja vabad inimesed, tõeline vabadus on üksikisiku otsustusvabadus. peaks andma igale inimesele võimaluse kehtestada oma aeg. mis kuradi valitsus ja majandusminister!?
  • Kui ex presidendi kandidaat TULVISTE saab kokku hyvitist 80 000 EEK-i......Minu arvates on selle nimi EBA EFEKTIIVNE MAJANDUS.

    Mina isiklikult tunnitasu ei poolda. Pooldan tyelikult tykityyd. Seda igalpool kus vyhegi vyimalik. Isiklikult arvan, et efektiivse EESTI ekonoomika juures peaks riigikoguliikme vyi volikoguliikme pyhipalk koos hyvitistega olema kusagil 8000 EEK kuus.

    Lisatasu vyiks, siis anda aktiivsuse eest- milliseid seadusi ta loob ning kui palju neist lybi surutakse. Lisaks vyiks olla mingi rahvausaldus ja rahvasuhtlus indeks igakuine. Arvan, et see muudaks asja palju efektiivsemaks.

    I'm pissed off! Mul tunne, et minu ja mu vendade ning ydede raha lihtsalt loobitakse tuulde. Yhesynaga EESTI maksumaksjate raha ei kasutata otstarbekohaselt vaid syna otseses myttes raisatakse. Seda systeemi peaks kindlasti muutma.

    Lypuks ometi IPILOT! Enne seda sa olid juba 3 vyi 4 kurtnud selle yle, et ma sind oma vennaks kutsusin ning mina olin sulle 3 vyi 4 korda vastanud, et kui kellegil on probleeme sellega, siis tuleb lihtsalt suu lahti teha ja yelda. Finally you saw the light! Kusjuures sellega sa ei pahandanud mind yldse. I like it! Tobeda misjonyri teksti lypetamisest....... niipalju, et: You hate, I miss; I miss, you hate.

    Mina ju ei kaeba, et vennad PRIITP ja OSAMA kirjutavad saksakeeles mida ma enam eriti ei myleta kuid arusaan veel. Inimesed kes siin foorumis kirjutavad ja loevad on ju arendanud ennast piisavalt ning ei ole alaarenenud. Seega te ei suuda mulle mittekuidagi seda yra tyestada, et tegemist on ristsyna vyi puzzle lahendamisega. Siin on ju ainult paar varianti kuidas asja vytta. Saksa keel tundub praegu kusjuures naljakana kyll. Ha-ha.

    Samas kui keegi lyheb RAHA KOMPASS-ile, siis vyiks palju pilte teha ning kui kellegil on vyimalik, siis ka linti vytta ja veebi panna.



  • jj, rahaga ei lapi sa inimese sydametunnistust.
    kui hakkad rahaga ausust ja töökust taga ajama.. siis no luck.
    riigikogu seltsimehed on lihtsalt opportnistid ja muidu mulavennad kes on parajas eas
    et kindlustada hilisem hea äraolek. keegi ei vastuta ja kellegil pole sydametunnistust. ok akki kellegil on aga see ei paista valja. mingi jama kaib ja kok teevad "poliitikat" mis seisneb miskis rahva lollitamises. mingeid tulemuspalkasid ei saa anda.

    yleyldse kaib see poliitika ajudele.
    ma just kirjutan alterantiivpartei p6him6tteid.. valmis saab siis pasten lingi :)
    m6mmipartei..

    m6elge kui praeguse jamamise asemele tuleks teotahteline valitsus!
    kas keegi yldse usub et valitsus saab olla okei?
    kas demokraatia pole mitte koige suurem kommunism..
  • riq,

    meenutan kõgepealt, et vanal heal nõukogude ajal oligi erinevus 2 tundi: dekreediaeg (mitte vene aeg) ja suveaeg. Tingituna moskva ajavööndi laiast geograafilisest ulatusest oli meil päike kõige kõrgemal tõesti enne veidi poolt kolme.

    Aga minu meelest on selline vaidlus kasutu, kui kogu tsiviliseeritud maailm läheb suvel üle suveajale ja talvel tagasi, siis kella mittekeeramine on ikka räige häbiplekk kogu eesti riigi mainel :-(((

    to: JOKKERJOSS, kui igavolikogu liige saaks 8000EEK kuus, siis minul oleks selle üle väga hea meel! Aga hr Maspanov pidi mingi eelnõu menetlusse andma...

    riq, veelkord,

    Alternatiivparteid pole väga mõtet teha, see on parempoolse maailmavaatega inimestele Bes Ruklika (või kuidas ta täpselt oligi :), ja ilma maailmavaateta inimestela Siimanni uus ühendus. Võib-olla teed alternatiivi sotsiaaldemokraatiale?

    Aga ainus okei valitsus on teatavasti nukuvalitsus, sest teda keegi ei kritiseeri.

    Poliitilise korrektsuse huvides suur :-))))
  • Ammu EÕM ajal oli kombeks laulda "Põdral maja metsa sees" laulu nii, et kõik täishäälikud asendati ühe kindlaga täishäälikuga , jykkerjyssi y-versioon kõlaks järgmiselt:

    Pydryl myjy mytsy syys,
    vyyksyst yknyst vyljy vyytyb,
    jynys jyyksyb kyygyst vyyst,
    lyvyl syysmy jyyb.

    Kyp-kyp lyhty tyy,
    mytsys kyry jyhymyys.
    Jynys typpy tyly sy,
    ynny kyppy ky.

    Velikij, kas nüüd magame venelastest 2 tundi igal hommikul kauem?
  • mina küll end häbistatuna ei tunne, et me kella ei keera. kui ma viimati soomes käisin, siis ma juhtusin isegi sel teemal ühe soomlasega rääkima ning selgus, et ka nemad tahaksid kella keeramisest loobuda. nii, et... kus on tõde
  • hyhy, gryyfyk, myynytyb kyngysty hyyryglyyfy..

    se "häbi" tundmine on n6me pugemine.
    kui kogu suveaja m6te on ikka valget aega ära kasutada siis me EI PEA tegema nagu euroopa.
    me v6ime olla natuke ratsionaalsemad..

    l6pp vahe: enne tegime nagu moskva, nyyd nagu euroopa.
    oma peaga peaks ka m6tlema eksole..

    teate kui n6me see brysseli byrokraatia on?
    teate et soome munav6i on spets direktiiviga nimetatud munav6iks kuna seal v6id tegelt ei ole piisavalt? kas seda v6tame ka yle? tegelt oleks eriti ylbe kui eesti teeks just midagi eriti lahedat naiteks optimiseeritud valge aeg, demokraatia asendada advanced valitsusvormiga ning riigiaparaat+maksunuds lihtsustada..

    murelikuks teeb kallase avaldus et "savisaar pyyab voimule tulla selleks et katte maksta"
    kusjuures seda nagu voibki oodata.. appi ma ei taha terroristina vangi minna..
    pigem siis poliitvang juba :)

    BNS: misasi on "bes ruklika?"
  • ahjaa, murelikuks teeb see et kallas niimodi ytleb. tuletab meelde jalle bushi ja muid demagooge.. nagu sposato juba..
  • MSM: Selgita täpsemalt, mis poolest see Lääne-Euroopa siis kella keeramise osas must targem on?

    Siin foorumis ja mujal on ka teisi, kes sellist varianti toetavad (vt kasvõi rightsaid 11:04).
  • Aga jokkerjoss, miks sa üldse nii negatiivselt häälestud oled? Ega sa ometi mõni endine reformierakonna liige pole? Kõlab küll tuttavalt...
  • aitab pimeduses istumisest, elagu suveaeg ja jutul lõpp.
  • to: riq

    Nagu ennist ütlesin, ei tulnud mulle selle parteistuva ühenduse nimi täpselt meelde :-) Ei olnud jah Bez Ruklika, oli hoopis Res Publica!

    Aga mis on Brüssel ja Euroopa Liit, ära muretse, ma tean seda päris hästi!

    Poliitilise korrektsuse huvides :-)))
  • Vend GRAAFIK kas sa midagi sellist oled kuulnud:

    Bitch better have my money! Bitch doesn't call me, bitch doesn't have my paper.

    Ei tegelikult! Vend VELIKIJ ja teised oravad mida on, siis nyyd teil oma kaitseks vyimalik yelda! Kuidas sai selline minuarvates halvimatest halvim variant teoks?

    KESKERAKOND + REFORMIERAKOND= VALITSUSLIIT It doesn't match! Discusting!

    Mina vend Savisaare asemel annaks vyimule saades oravatele kinga. Sa ei saa ju ennast pyhendada tyelikult eesrindele kuna pead koguaeg vaatama seljataha , et su kaasvyitlejast vend sulle nuga selga ei lyyks. No, no way!
  • JOKKERJOSS,

    kas sa oled kunagi kuulnud sententsi, et poliitika on kompromisside kunst? Kas sa oled kunagi mõelnud sellele, et iga poliitiline jõud vajab võimu nimelt selleks, et realiseerida oma programmilisi seisukohti? Ning kas sa oled juhtunud RE Tallinna programmist välja lugema lauset: "meie keskiga koalitsiooni ei lähe"?

    Kolm küsimust järelemõtlemiseks, ei muud. Hoia pea külmas ja varbad soojas! :-)
  • reformarid on hullemad kui litsid.
    ma yldse ei saa aru mis kuradi porno seal poliitikas toimub???
    mis n6me ymbergrupperumine? tööd nagu ei olegi aega teha?
    mingi n6me ylbamine ja tylinorimine..
    kedagi ei hoiatata kohe laks lahku ja oma nahka päästma..

    velikij, poliitika on oma aja ära elanud.
    maailm ei saa enam edasi areneda nii n6meda systeemiga.
    demokraatia peab arenema tagasi natuke monarhismi poole.

    ma v6in kirjutada pikema essee miks se ek6ik on nii n6me. kui viicin.
    poliitika EI OLE EESMÄRK. see on vahend. parteid ei tegele mitte oma programmi täideviimisega vaid rahva tahte ja heaolu nimel. see on tyypiline et systeemi arenedes unustab systeem ära milleks ta algselt oli loodud..

    jah, aga demokraatia lähebyha hullemaks. see on nagu cobolis progemine. kunagi oli väga jees ja hea ja voimaldas koike head uut teha aga siis elas oma aja ära. lets move on. vaja on ikkagi mingit ratsionaalsust ja effektiivsust mitte n6medat euroopa byroktraatiat v6i usa silmakirjalikkust.

    yöäk
  • riq,

    käöy!

    Euroopa on sulle bürokraatlik ja USA silmakirjalik. Nii kurb! Ilmselt tuleb sul valida Kolumbia ja Uganda ühiskonnakorralduse mudelite vahel. Huvitav, kumb on parem?

    Parafraseerides vanasõna: kui hunti kardad, ära metsa mine, võid ju hundi ninasarvikuga asendada ja saadki, et "kui Savisaart kardad ära poliitikasse mine"! Ehkki Altosaar just ütles, et võid ju mitte karta, aga metsa minnes hunt kargab ikka kõri kallale...

    poliitilise korrektsuse huvides :-))
  • kamoon! savisaarega vaielda on minu märg unenägu :)
    minu point on ikka see et alati saab asju paremini teha.
    kusjuures paremini tegemine on sama kurnav kui kehvasti tegemine.
    ugandat ei pea ma isegi tähelepanu vääriliseks.
    kyll aga oleks aeg oppida ilsami riikidest - kui palju on seal vargusi??

    selle k6ige yle vaidlemine on aga m6ttetu.
    poliitika on vana teadus teiste ärakasutamisest.
  • Huvitav! Minu jaoks tundus selline asjade käik ülimalt loogiline. Jätaks korraks emotsioonid mängust välja ja vaatame asja lihtsalt pragmaatilise poole pealt.

    a) Kui praeguseid poliitilisi toetustasemeid vaadata, kas praegune koalitsioon suudaks järgmised riigikoguvalimised võita?
    b) Milline erakond loob praegusi poliitilisi suundumusi arvestades kõige tõenäolisemalt järgmise koalitsioonivalitsuse?
    c) Kes võiksid olla tema koalitsiooniparnerid?

    Minu arust oli RE-l üsna viimase otsa aeg ennast IL küljest lahti haakida. Sellega jäetakse kõik uksed lahti.

    Ma ei tea kuidas teile, aga mulle meeldiks ikka jupp maad rohkem KE ja RE -st koosnev koalitsioon kui KE ja RL-st koosnev. (Pealegi pole KE ja RL suhted praegu selle "presidendijama" pärast just kõrgseisus.) Jõudude vahekordi vaadates tuleks RE-l sel juhul muidugi võimaldada KE-l astmeline progresseeruv tulumaks ellu viia, aga ehk õnnestub neil siis seda progressioonigi natuke pehmendada ja küllap võitlevad nad välja õiguse säilitada oma ettevõtete nulltulumaks.

    Litsid mehed või mitte, aga erakonna seisukohalt oleks ikkagi kõige targem üritada oma platvormilisi seisukohti ellu viia või kasvõi seni ellu viidu järjepidevust säilitada, mitte järgmised neli aastat nurgas halada: "Savisaar on paha." ja vaadata kuidas senitehtu ära nullitakse.

    Pealegi on RE hetkel raskes seisus ka seetõttu, et suur osa rahasid, mis eelmisteks valimiseks neile laekusid, kipuvad nüüd sellele "mustale hobusele" - Res Publicale laekuma. (Visake pilk peale - see RP toetajate nimekiri on ju üks-ühele suurtootjate liit). Niiet kui RP-d tõesti üllatavalt suur valimisedu saadab, pole ju mõeldamatu ka RP ja RE koalitsioon.
  • Vend PEALIK! Nyustun sinuga, et KE ja RE koalitsioon on kahtlematult parim kui KE+RL. Samas on nad ju 2 tyesti erinevate vaadetega erakonda. Yks on erakapitali pooldaja ning teine riigikapitali pooldaja. Ma ei saa neid kahte yhte potti mitte kuidagi panna. Minuarvates tuleb sellisest asjast varem vyi hiljem yks suur jama ning, siis ei tea jylle keegi mille peale suurhulk raha on yra kulutatud.

    Vend VELIKIJ! Sul on yigus, et tuleb leida kompromiss. Kuid, mis bid ja mis offeriga. Spread on kahe sellise partei vahel on ju nii suur, mis tyhendab- NOT LIQUID; ILliquidity. Yhesynaga, mis hinda peab kumbki pool maksma, et viia ellu omad plaanid. Vaevalt, et see paljudel kordadel yldse on vyimalik kuna ei saavutata mingit kokkulepet. Lisaks kyigele ei karga hunt su kyri kallale metsas kui tal on kyht tyis.

    Vend RIQ! mIks sa paned jylle seda islami jama siia sisse. Kas sa tahad, et varastel raiutakse kysi yra ning EESTI naised ei tohiks koolis ega tyyl kyia vaid peaks istuma kodus ja ainult lapsi kasvatama. Poliitika ei ole oma aega yra elanud! Poliitika areneb ning peab arenema DEMOKRAATIA suunas, sest see on ainus vyimalus kuidas maailma ei valitse ainult suured ja tugevad vaid on ka vyikstel ja nyrkadel yigus oma syna sekka yelda.

Threads list

Cookies

LHV website uses cookies to provide you with the best user experience. By clicking "I accept", you consent to the use of all cookies. Read more about the principles of using cookies.

pirukas_icon