börsipäev 23. oktoober
Log in or create an account to leave a comment
-
nii. päev paistab tulevat üsna närviline. hetkel kindel suund tundub puuduvat. seega tuleb tähelepanelik olla. ADSX-i on üles pushitud. uudis. kauaks?
-
Täna kõige olulisemad ja kuumemad aktsiad, millega on võimalik KOHE KIIRESTI JA PALJU pappi teenida!
ADSX CLHB KANA BVSN !!!!!!!!!!!!
irw... -
Nojah siberi katk ruulib endiselt ja firmade aktsiad(CLHB,CPHD), mis on seotud selle haiguse testimise või profülaktikaga on jätkuvalt kuumad.
Cramer juhib tähelepanu, et printeritootja Lexmark demontreerib nõrku tulemusi(suu laoseis) ometi räägib turuosa kasvatamisest s.t. nr. 1 printeritootja HP tulemused peaksid olema veelgi nõrgemad. HPW-ga on läbi ühinemisdiili omakorda lingitud Compaq(CPQ)
PALM on eelturul NY Timesi artikli mõjul allamüüdud -
10:06 ET Cyclopss Corp (OZON) 0.35 +0.11 (+45.8%): Bulletin board traded stock being picked up by traders after OZON announces it has installed its first Ster-O-Zone Biological Decontamination Chamber in an FDA-certified biological testing lab. The steel chamber uses a proprietary ozone gas process to kill biological pathogens on carts and equipment used in the lab in order to prevent biological cross contamination between sterility studies... volume 1.08 mln.
-
adsx on tubli
-
OZON oli prnewswires 8.07
-
nüüd ootaks ühte müügilainet kogu turul
-
oot kus sa kiirustad..
-
leidsin ühe penny, millele loodaksin lähiajal paari miljonilist käivet ja tõusu vähemalt 100%. kui kätte saan oma pandud hinnaga, siis ütlen mis aktsia on.
-
kui adsx 0.45-48, siis lähen püüan uuesti
-
let me guess 0.63-ga said välja? :)
-
miks Sa 0.64 ei pakkunud?:)
-
see oleks juba liiga kalamehejutt:)
-
0.57 oli. jäin liiga kaua toppama
-
Rightsaid kuidas sa omale aktsiaid välja vaatad? Kui see info muidugi avaldamisele kuulub.
-
mina müüsin 63ga ostsin alles 54 pealt
-
mis tasemel sisse ostsid siis yldse?
-
ma screenin neid erinevate parameetrite järgi välja ja loen uudiseid siis nende kohta. üldiselt ma tahaks mingisuguseid häid uudiste saite juurde. võiks olla mingi alarm kui midagi rõkatavat on:)
-
to fit: 0.5
-
Spets, kas proovid adsx-ga uuesti? see praegune pind on islandi järgi üsna kergeks jäänud
-
vaatab 45 kandist
-
ta peaks pildi järgi üle 1 minema lähiajal
niietniiet -
see on ikka väga julge prognoos
-
aga ma olen muidu juba uuesti sees
-
100000 50 pealt keskm sees
käive on hea vaatb mis saab -
ma mõtlen 58 välja
-
aitab küll
kui kukub mängib jälle -
spets kle täna pärast turgu on sul aeg yks õlle võtta?
-
ok, eile oli ikkagi 22. oktoober, kuid real 23 - paistab, et up
-
adsx 66-ga sees
-
Tundub, et SPETSI selle aasta tipphetk on tulemas (adsx) või mis?
-
oo ma myysin eile 6 yhikut QQQ calle.. 18 yhikut jäi järgi.
myysin fifo-kahjumiga..
avastasin et jumala m6nus: kui kahjumeid välja v6tta siis kui taala päevakurss on k6rge,
ja kasumeid siis kui taala kurss on väike, saab täitsa seaduslikult makse vähendada :)
vahe on pisike muidugi, kuid suuremate summade puhul piisav.. -
ega ma siis $1 ootama jää
kust ühed ostavad seal teised müüvad ja siis jälle vastupidi -
SPETS, mida Sa SNRA graafikult loed?
-
posit.kaalub negat.üles;
+:
DCX,AWE(tulemused)
CSCO(Salomoni posit. kommentaarid)
C(Merrill kergitas aktsia fookusesse),
-:
XOM(tulemused),
SBC(Salomon daungreidis)
Õhtul tulemused:AMZN,CPQ,T -
pole olnud käivet ega jõulisi tõuse(täna ehk esimene üle pika aja)
mille järgi otsustada.
Mängida tuleks ainult kindate märkide järgi.
eile oli juba käivet tegelt
ja otsustada ja otsust muuta tuleb ikka samm sammult -
nii! mis toimub?
scottraderi streamer ei tööta..
keegi chati viicib tulla? -
56 oli küll hea õngitsus
-
kahju, et nii vähe anti
-
hommikul hindasin rallit yle.
nyyd tulin madalamale.
panin astipalju calle myyki astipisikeste erinevate hindadega.
samuti proovin pute kätte saada
ootan viimasel tunnil rallit.
tundub et antud hetkel on straddled enivei kasulikumad!
suva et terve straddle kasumisse ei lahe,
kord yks pool siis teine pool kasumis.
selle k6ikumise pealt saabki sööki osta.. -
oleks siis korralik kõikumine, aga praegu on tunne, et kõik tiksub hästi vaikselt alla
-
rightsaid kas sa eile langemisele mangisid?
ma homme proovin straddlet.. täna 6htul alustan ostmist :) -
kõigepealt langusele, siis tõusule
-
ma mangin juba mitu päeva t6usule :)
homme hommikul rallib ta yles.. (rallib ta jee)
miski vedru on taskus...
kardan et kordub eelmine kolmap skenario.
kui epsid kehvad ei tule, on suund yles (jälle)
ja siis paanika alla!
ma ei suuda moista et kui koik loevad tech charte ja mangivad langusele,
ja samas koik kardavad t6usust ilma jaada.. on vaja ainult yks otsus teha: kes jääb peale.. -
Vaatasin täna QQQ LEAPS-e. Silma hakkas OZCAO (call, jan 2003, strike 15). OZCAO sai osta hinnaga 18.2. Vaadates QQQ enda väärtust 34.63 tekib mul mõte seda LEAPS-i osta ja siis kohe realiseerida või hoida. Minu arvutuste kohaselt on investor juba kasumis 34.63 - 18.2 - 15 = 1.43. Põhimõtteliselt võiks seda LEAPS-i osta ja kohe realiseerida, teenides 143 USD per LEAPS, miinus kulud. Kas nii lihtne ongi raha teenida? Kas siin on mingi konks (näiteks on see Euroopa tüüpi). Kas sellist skeemi on võimalik teostada LHV kaudu (ilma aktsiaid ostmata)?
-
mina vaatan et jan03call15 on OZCAN.. see OZCAO peaks olema 16call..
c/p=20.3/20.6... 34.51-15=19.51..
kust sa siin teenid?
ma arvan et sul oli miski eri delayed quoted qqq ja selle calli vahel..
aga vaadates nende leapide hindu..
ma t6esti m6tlen et peaks akki keskenudma.. perspektiivikas oleks LRIAN..
ma pole isea leape jalginud,
aga ma ei usu elueal (kui ma elan yle 300 eluaasta) et 2004 calliga kahjumis oleks..
voi nagu yks häker optsiooniseminaril ytles "mee sotsis leape ja hiljem vaatas et ohoh, olen miljonär"
krt,
optsioonid on seda m6nusamad mida purjum oled :) -
Ma vaatsin LEAPS-i hinda nasdaq.com`st. See kasumi arvutus 34.63 (QQQ väärtus) - 18.2 (optsiooni hind) - 15 (strike)= 1.43 (kasum peale realiseerimist) näitab palju teeniks, kui optsioon realiseerida. No ju siis on hinnad kõvasti ajast maas, või on riq liiga purjus. Aga OZCAN peaks juba väikese tõusu korral ära tasuma. Küsimus endiselt: kas LEAPS-id on Ameerika või Euroopa tüüpi pikaajalised optsioonid?