Chicago-s - FUTURES & OPTIONS EXPO 2001( 28-30 November) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Chicago-s - FUTURES & OPTIONS EXPO 2001( 28-30 November)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Check it out: www.futuresindustry.org/expo
    Kas keegi EESTI vendadest,ydedest plaanib ka tulla? Seal peaks pyris palju huvitavat nygema ja kuulma. Samuti oleks see ka asjaette puhkus! Lisaks kyigele peaks lennata ju saama praegu pyris odavalt.
  • Oh ei hakka vist tulema. Meil just äsja lõppes oma Rahakompass.
  • Rahakompass oli tõesti "väääga" hää üritus. Registreerusin minagi optsioonijuttu kuulama - kohalejõudes jäi selgusetuks milleks seda registreerumist vaja oli!
    Oli seal siis mingi tegelane kes näitas mingit kortsunud paberit ja ütles, et näete see on Lääne-Eesti Panga aktsia jne. Kuna lärm oli tohutu siis jäigi selgusetuks milles point. (tegelikult tahtis lektor vist seda öelda, et oleks omal ajal olnud võimalik optsioone osta oleks võinud oma aktsiat ostes riske maandada jne). Igal juhul 15 min. sellest segadusest mulle piisas ja tulin tulema - oli tore raisatud päev.
    Igal juhul jõudu Teile selliste seminaride korraldamisel - äkki järgmine kord õnnestub paremini.
  • Jurmala,
    Alguse venitus oli tingitud tehnilistest probleemidest, sest oli lootus kadunud internetiühendus taastada.
  • ...mida l6ppkokkuv6ttes polnudki. Ilmselt RR-i WLAN-i pystipanemise rahad kasutati mingiks absurdseks otstarbeks, näiteks osteti väga vanade raamatute uuesti kokku kleepimiseks spetsiaalset liimi kogu järgmiseks sajandiks.
  • mis neil väga vanadel raamatutel siis nüüd äkki viga on....:-) tihti need räägivad meist endist, kes me oleme, kust tuleme ja kuhu teel oleme...
  • RR's on nii paksud seinad, et seal tuleks igasse ruumi eraldi tugijaam panna... ;o)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon