GaryBsmith - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

GaryBsmith

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Any idea, mis vormis see Gary B. Smithi free trial tahab seal telefoninumbrit saada Ykskõik kui palju numbreid panna, ikka ytleb "phone number is incorrect." Kui keegi suudab täita selle ankeedi ilma et hiljem ytleks "phone number is incorrect", siis oleks väga abiks, kui siin teada annaks.

    https://subs.thestreet.com/cgi-bin/TM/XGBS/GBS-login_S961?Distributor=XGBS&code=%2FNL%2FXGBS%2FS961&creative=login_S961&do_purchase=yes&effortId=&ep=%2Fcgi-bin%2FK%2FWorkshop%2Fpayment.pl&hoster=XGBS&page=order_test&purbranch=Newsletters&purpub=XGBS&purtype=S961&site=GBS&subcode=S961
  • Huh, just sain korda. Kui kellelgi peaks olema sama jama, siis seal on neli kastikest telefoninumbri juures.
    Esimesse pange 3 numbrit, teise ka 3, kolmandasse 4 ja neljandasse kirjutage 1
    siis on korras.
    vähemalt minul oli.

    Suht kasulik asi on, tasub kaks nädalat jälgida kyll seda.
  • Fit, kas see newsletter on sind ka aidanud, kas tasub tellida?
  • Hee, ma ykskord proovisin ja arvasin 3st chardist, mis ta pakkus, 2 ära, pool tundi võttis aega kandidaatide läbikäimine. Viitsinuks viis minutit veel vaadata, arvanuks kolmanda ka.
    Maksta selle eest 100 taala kuus ei tasu, aga niisama huvitav jälgida on küll.
  • JAh, ei midagi uutlisaks sellele, mida ta iga päev RealMoney.com-is avaldab. Need peavad olema naljamehed, kes tema 100usdi kuus maksva newsletteri lisaks tellivad.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon