Kas 1 tund on sobiv spekuleerimiseks - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Kas 1 tund on sobiv spekuleerimiseks

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • LHV lubab orderi teostada 1 jooksul, mis on spekulandile täiesti vastuvõtmatu. Investeerimiskonto siin sobib vaid pikaajaliseks mahutamiseks, põrgete pealt teenimiseks on pigem vaja kasutada Datekit vm brokerit. Olen ise Dateki kasutaja pikka aega ja otsustasin proovida ka LHV teenust investeerimisel USA börsile... Ja aga tunni ajaga oleks ma ilmselt ammu rahast lage, kui peab tehingut niikaua ootama. Tööriist on siiski hea aga ilmselt ka arenguruumi (kas tõesti ei saa kontot uuendada igal refreshimisel mitte iga 20 mindi pärast, realtime hinnad jne)
    Võrdluseks Dateki tehingute kiirused:

  • lhv suurim puudus on pigem tehingute canceldamine kui tehingute sisetsamine..
    st canceldatakse liiga aeglaselt :) anoh kui trendi tead siis see paarkend minutit ei koti..
  • Niipalju kui mina mäletan pole LHV daytradingut promonud. Investeerimiseks peaks kõlbama kui mitte ideaalselt siis küllaltki lähedal sellele.
  • soodustused hakkavad 20-lt tehingult kalendrikuus, mis teeb 1 tehingu pangapäevas. pika-ajalise investeerimise promomine see vist samuti pole. v6i siiski...? 1 tehing päevas aga hakkab daytradingule lähenema kyll, kui arvestada et 10-minutiliste ja 1h positsioonide v6tjad ei ole enam daytraderid vaid vastavalt minute-traderid v6i hour-traderid.
  • oleks juba aeg leiutada Fiti-sugustele minutispekulantidele uus termin.
  • Spiid, 1 tund on disclaimer e. hoiatus. Tehingule võib kuluda maksimaalselt 1h, enamasti on see aeg tegelikkuses 1-2 min.

    Ma arvan, et LHV ega ükski teine Eesti ettevõte ei suuda eales tehnoloogiliselt konkureerida USA brokeritega, kuid üritame Teile maksimaalselt kasulikku kodumaist alternatiivi pakkuda.

    Edukat kauplemist!
  • Kristjan
    jah, seda ma mõtlengi, et kodumaal mängimiseks on kõik ok. Soren, olen pigem minut-trader, kui day trader:), seetõttu on isegi 2-3 minutit tehingu tegemiseks liiga pikk!
  • Yks ERITI oluline puudus on see, et tehingu tyhistamise kohta vastuse saamine võtab tihtipeale aega OLULISELT kauem, kui 1h (vähemalt optsioonide korral).
    See muudab raskesti teostamatuks antud korralduse muutmise.

    On ka konstruktiivne ettepanek:
    Lisada tehingukorraldustele veel yks variant: muutmine.
    Sel juhul poleks vaja
    a\ tyhistada tehingut;
    b\ oodata 3-4 h sellele vastuse saamist (sel ajal on väärtpaberid ise blokeeritud, mistõttu ei saa asuda punkti c\ juurde);
    c\ sisestada uus, muudetud korraldus.
  • Luuser, esmapilgul tundub mõte hea ja väärib süvenemist
  • ja orderi staatus voiks olla ka "katkestamisel" voi "muutmisel" muidu ei tea mis tegelt toimub kui muudkui sahmid..
  • kui juba läks soovitamisteks, kas saaks äkki m6elda ka sellele, et kui on näiteks 50K ja teed mitu bronni, siis v6iks bronnide summa yletada ka 50K-d, tingimusel, et täidetakse vaid tegeliku rahasumma piirides ajalises järjestuses v6i siis kui on v6imalik. saaks sisestada mitu orderit ja ei peaks kogu aeg ise passima. mis ytled, gr? vahel on m6ni m6istlik order sees, aga vahendite nappuse t6ttu tuleb uueks orderiks vana order katkestada. samas ei tea kunagi, kumb order enne realiseerub...

    Näide: kontol $10K. Turuhinnad ERICY $5.01, PALM $4.01, HAND $4.01, commissionid $0. Sisestad k6ikidele aktsiatele limiidiga ostuorderi, kogused 1000 ja limiithinnad vastavalt 5,4 ha 4 dollarit. Broneering yletab $10K ($13K). Aga, kui hand langeb alla nelja dollari, bron realiseerub, kui palm langeb enne ericy-t piirhinnani, tehing realiseerub. ERICY-t ei saa aga siis osta enne, kui on kontole saadetud additional $3K.
  • Kui kellegil on probleeme orderi tühistamisega või millega muu kauplemisega seotuga, siis kindlasti võtke alati ühendust telefonil 6108408 või e-mailige: kristjan.lepik@lhv.ee

    Luuser, orderi muutmise võimalusele oleme mõelnud ja see peaks lähiajal lisanduma.

    Sören, loodame peatselt võimaldada marginaaltehinguid, siis saab võimalikuks ka Sinu pakutud variant mitme orderi sisestamiseks.
  • Jah, tehingu realiseerimiseks kuluv aeg käib pinda küll.
    See on ainuke asi, mis võib viia LHV teenustest loobumisele.
    RTQ saab vaadata mujalt, uudiseid samuti, teenustasud on norm, rahakanded kerged, aga vot, kui tehingu peale läheb 5 minutit, siis see on natuke jama. Pole küll minute-trader, ega DT, aga meeldib mõnikord mängida volatiilsete pennydega, seepärast ongi tekkinud jamasid :)
  • Minuarust oleks 22rmiselt oluline kui saaks sisestada Stoploss orderit!
    Samas oleks tore, et lhvs olevad hinnad muutux tihedamalt!
    Ja samuti v6ixite pakkuda ka lyhikeseks myymist!!!
    T2nan... Muidu on tore ASI !!!!
  • Keegi võiks väetite investeerijate mure enda kanda võtta.Näiteks tellima endqale RT ja koguma kamba kliente kellele 10 taalane teenus kallis pole + mõni lisa $.Tehinguid saaks sisestada
    peale soovi kääte saamist sekundite jooksul.Milles probleem.Kamba peale saaksid 200-500
    tehingut kuus kokku küll, et $10 komisjoni saada.Eriti soodsaks läheb võrreldes kunagi silma jäänud hindadega siis kui kogused suuremad kui 1000 aktsiat.
  • kas ma saan 6ieti aru, et staatus OOTEL tähendab et maakler pole seda veel usasse saatnud valge pulbrina ja staatus TÖÖTLEMISEL tähendab et order on juba börsil?
  • palun kas keegi vastaks broneeringu kysimusele? (vt. 1 lk-täis yleval pool)
  • Riq, täpselt nii.

    Sören, kas vastus ülalpool polnud piisav?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon