Jõulukingituseks maksusoodustustsekk 200-400 krooniga - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Jõulukingituseks maksusoodustustsekk 200-400 krooniga

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • JYULUKINGITUS- EESTI juhtivatelt vendadelt ja ydedelt oma tyytavatele EESTI vendadele ja ydedele?

    Arvan, et oleks vyga kena EESTI valitsuse poolt saata tyytavatele EESTI vendadele ja ydedele vyike maksusoodustus tsekk ca 200-400 EEK- inimese kohta. Muidugi vyiks ka lihtsalt mahaarvata lasta maksudest kui ei jyua seda nii ruttu ehk enne jyule lybi suruda.

    Arvan, et see tooks paljudesse tyytavatesse EESTI peredesse kena jyulurahu, piduliku jyuluyhtusyygi ning nii mynigi EESTIlaps saaks omale igatsetud jyulukingi. Olen 100% kindel, et EESTI workingforce- ainuke EESTIT edasiviiv jyud on selle yrateeninud.

    Lisaks tooks see ka natukse suuremat kasumit EESTI kohalikule kaupluste ketile. Samuti teeniks ka praeguse korruptiivse vyljanygemisega EESTI valitssusliit ka myne pluss punkti.
  • Kuidagi väga naljakaks läks see Jokerjossi täpiliste asendamise viis, kui töötavate asemel tyytavad said :)
    Aga igale töötavale inimesele 200 - 400 krooni maksusoodustust tähendaks 120 - 240 miljonit maksude vähenemist (arvestades 600 000 töötavat inimest) ja seega on ebareaalne soov.
  • Seda ma nüüd küll ei usu, et Eestis on 600 000 töötavat inimest, kes makse maksab.
  • Statistikaameti andmetel oli Eestis III kvartalis 626100 tööga hõivatud isikut ja vähemalt midagi maksab igaüks. Aga niisama pole tõesti mõtet raskesti kogutud makse tagasi maksta, kui see juba on kätte saadud, las see läheb siis sinna kes seda enim vajavad.
  • mina oleks kyll delighted!
    riik kirjutab ilusa kirja, eriti emotsioonirohke.. tänab makstud maksude eest ja räägib mis sellega tehti. kui mina kunniks saan siis nii teengi! muidugi miinimumpalga saajatele ei tahaks kyll midagi maksta!!

    eelk6ige peaks riik raha raiskamise lopetama..
    te ikka olete nainud seda ameerika komöödiat kui miski teisik sai presidendiks ja s6ber raamatupidaja aitas riigi raha kokku hoida? meil on vist ka nii..
  • Mulle jätaks see küll mulje, et rahaga ei osata midagi teha. Kõigepealt kogutakse raha kokku, siis hoitakse veidi ja antakse samadele inimestele tagasi. Tore on küll niimoodi inimesi maksukogumisega töös hoida ja tööpuudust vähendada, aga kus on efektiivsus? Kui raha üle jääb, siis alandagu makse. Ja kui rahaga midagi teha ei ole, siis oodaku valimisi ja lasku need etteotsa, kes oskavad sellega midagi ette võtta. Siin kehtib muidugi eeldus, et raha niisama ei raisata, see oleks kolmest muidugi veelgi halvem variant.
  • Maksusoodustuse tsekk on muidugi hea ja tore asi.
    Keskpanga võlakiri veel etem, see Koidula pildi ja Kallase allkirjaga. Ja kui saadetakse võiks neid kohe mitu tükki olla. Palgad võiks ka suuremad olla, nagu näiteks välismaal.
    No ja asjad võiks poes vähem maksta, siis oleks elu hulka parem.
  • Raamatupidaja- vend vyi yde ARDOH:

    Aga igale töötavale inimesele 200 - 400 krooni maksusoodustust tähendaks 120 - 240 miljonit maksude vähenemist (arvestades 600 000 töötavat inimest) ja-------- seega on ebareaalne soov.

    Minuarvates ei peaks sa praegu muretsema saamata jyynud maksude pyrast. Muretse selle pyrast, siis kui need maksud kusagilt puudu on. Lisaks pumbatakse see raha ju tagasi kohalikku majandusse, mis omakorda genereerib makse, tulu, tyyd jne.

    Kahtlemata vyiks seda teha koos kena tynukirjaga, nyiteks presidendi ja teiste valitsusjuhtide jyulusoovidega. Vend RIQ! Arvan, et miinimumpalga saajatele tookski see just kyige rohkem jyuluryymu.

    vend ALO54! lisaks on minuarvates asjal vygagi suur moraalne efektiivsus. EESTI valitsevatel vendadel ja ydedel on vyhemalt kyllaltki suur vyimalus nyidata oma tyytavatele ydedele vendadele, et nad ka natukene hoolivad EESTIRAHVAST.

    Vend PITSAT2! Millist vylismaad sa mytled ning, mis asjad vyiksid poes odavamad olla?

    Lyhidalt. EESTI valitsev juhtkond peaks olema rohkem huvitunud tulevikust, sest nad viidavad enamuse oma ajast seal.

  • minu point oli et miinimumpalga saajad on just maksupetturid enamuses. kuipalju inimesi seda saab? samas oleks ebaeetiline riigil seada miinimumpalk ja siis kohelda neid inimesi kui teisejärgulisi..
  • Jokkerjoss, kõik on ju väga ilus ja õige, kuid tegemist on ju puhtakujulise populismiga? Mis muud sellise tegevuse eesmärgiks saaks nimetada. Sest kuidagi ei saa efektiivseks lugeda maksude kogumist ainult selleks, et see teistpidi jälle tagasi anda inimestele. Ja kui vaadata nii, et siis saavad ju inimesed rohkem kulutada ja riik saab selle tagasi, siis hei, milleks üldse makse koguda? Las olla kõik inimestel käis, saavad rohkem kulutada. Selge on aga see, et ilma maksudeta kah ju ei saa.
    Ühesõnaga, tegemist oleks majanduslikult mõttetu tegevusega, mille ainus eesmärk on hääli võita valimistel.
  • Selliseid kirjatükke lugedes süveneb minus veendumus, et Eestis võidaks järgmised riigikogu valimised erakond, kes lubaks riigieelarve ning stabiliseerimisreservi inimeste vahel "vennalikult" ja "võrdselt" ära jagada. Igale inimesele 25000.-

    Ettevõtlusele ka kasulik - suur hulk sellest rahast liiguks kohe hoobilt Livikosse ja Onistari.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon