EBAY
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
ma olen uurinud natuke seda ebay tausta ja mõtlen, et plaanin teha lähiajal oma elu esimesed optsioonid ning osta putte. aasta perspektiivis
-
arvuta riskid ja optionsxpress.com saidist peale regimist saad kreeklased..
arvuta arvuta arvuta -
ja osta paar calli ka kaitseks.. ja jälle arvuta arvuta..
-
EBAY puts - sound like a good idea to me:)
Samas...AMZN ja YHOO on ju ka endiselt lootusetult ülehinnatud by any characteristics...aga ei ole pennystocks... -
Viskasin ka EBAYle pilgu peale ja ... Wow. Tõesti. Miks on selline ettevõte väärt 18,7 miljardit USD? Lihtsalt võrdluseks, et Fiti arvates samuti "lootusetult ülehinnatud" AMZN ja YHOO market cap on vastavalt 4,2 ja 8,9 miljardit USD.
Nojah, EBAY on kasumis, kuid price/sales 20,6 tundub ikka üle mõistuse... Kas keegi asjaga rohkem kursis olev inimene selgitaks, miks on see ettevõte niimoodi hinnatud ja milles seisneb see perspektiiv? -
Priit, vaata veel NVDA, GNSS.
igaljuhul, kui võtta optsioon, siis võimalikult pikaajaline, sest miks peaks just täna langema hakkama?? -
Kas on teada, miks EBAY tegevjuht tagasi astus?
-
"...Mr. Swette has sold stock valued at more than $90 million that he received through lucrative option grants..."
Enough of a reason? :) -
palju OSTA väärt oleks sama hinna/käibe suhtega?
-
Mnjah, rightsaidi ideest innustust saanuna ja ise asja uurinuna tegin paar nädalat tagasi pikaajalise puti, mis praegu on plussis. Endiselt olen seisukohal, et EBAY turuväärtus on midagi arusaamatut.
Tegevjuht müüs aktsiaid? Ise müüks ka sellise hinna juures. -
aga ongi ju hea opportunity putte osta :)
-
07:09 ET eBay (EBAY) 63.59: Seen by one money manager as one of the few companies that can sustain speedy growth even in a sluggish environment, according to Business Week. The money manager thinks EBAY deserves to trade at a multiple of 2.5x its growth rate, implying a price target of $100.
-
07:33 ET eBay (EBAY) 63.59: -- Update -- Merrill Lynch expects eBay to significantly exceed published guidance and consensus for Q4, but believes this is largely in the stk. Firm raises Q4 est from $0.14 to a Street high $0.15 (consensus $0.12). Although issue looks expensive at 75x 2002 earnings, firm notes that stk usually remains strong through mid-Q1. Looking out to 2002, believes stk will experience multiple compression as co disappoints some investors who are expecting EBAY to earn $1.00 or more for FY02 (consensus $0.75).
-
Müüsin oma EBAY optsiooni ikkagi maha. Kas keegi oskab veel nimetada selliseid häid totralt hinnatud firmasid, mida tasuks analüüsida putide tegemise seisukohalt. -
Screen'isin üle 10 mrd turuväärtusega ja price/sales suhtega üle 10 firmasid. EBAY tundus ikkagi kõige parem kandidaat puti jaoks. Tähelepanu pälvivad veel rida biotehnoloogiafirmasid (Immunex, Amgen, Medimmune).
-
biotech firmade puhul ei mängi see erilist rolli, pigem vaadatakse PEG'i ja pipeline'i.
-
Vägisi tahaks EBAY osas lühikese positsiooni võtta taas. Market cap 24 miljardit usd. Kaua võib?
-
EBay puhul pean tunnistama hakka või uskuma tehnilist analüüsi. Et tõusutrendis ja tugevad vastupanutasemed murtud ja tee üles valla. Loomulikult mõttetult kallis aktsia ja kasum minimaalne ja väärsammu mõju ettevõttele katastroofiline, aga.... Ei saa trendile vastu, kui inimesed usuvad ettevõttesse ja näit eilset liikumist vaadates on usk tugev (üldindeksid miinuses, aktsia plussis), siis lühikeseks minna küll ei julgeks.
-
Kas siis ei leidu oluliselt hägusema ärimudeliga e-kommertsi ettevõtteid, mida shortida? Kuigi jah..kõrgele on eBay küll tõusnud. Iseasi, kas sellest ainuüksi piisab, et lühikeseks müüa.
sB -
Minu jaoks on EBAY fundamentaalselt hea short, täielikult usul põhinev aktsia. Tehniliselt siiski head sisenemiskohta pole ammu olnud, aktsia on pidevalt tõusutrendis. Kui ettevõtte on fundamentaalselt nii ülehinnatud, siis on raske sisenemispunkti leida - usul põhineva aktsia puhul suurt vahet pole kas see maksab $80 või $100. Minu enda jaoks loogiline hinnatase võiks olla $50 kandis.
Üritan siia foorumisse ka posituse panna kui minu arvates tehniliselt hea sisenemispunkt tuleb. -
Tänane küsimus - kas eBay on turuväärtuselt suurem või väiksem järgmistest firmadest :Nike (NKE) ja Lehman Brothers (LEH). Mitu korda?