Kutse: Tulge Pühapäeval kell 17:00 Wall Streeti - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Kutse: Tulge Pühapäeval kell 17:00 Wall Streeti

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kõik on kutsutud! Saab juttu puhuda! Palun andke märku, kes on tulemas!
  • alvar, ära lase end nimest petta! WS on yks halvimaid pubisid tallinnas. soovitan valida mingi parem variant. mis muidu teoksil?
  • teeks ülejärgmine nädal (15.12) kui teistele ka sobib. wall street on minu meelest fine. odav ja suur. muu pole minu meelest antud hetkel kuigi oluline.
  • wellington, kahe pilvelõhkuja(EYP, Radisson) vahel
  • Täpsustus: Asja tuum oli selles, et võiks kokku saada teatav grupp inimesi, kellel on kogunenud ajusoppi ideid, mida võiks rakendada ettevõtluses. Ühelt poolt need, kes soovivad investeerida raha ja teiselt poolt need, kes soovivad investeerida intellektuaalset kapitali ehk huvitavaid ideid või mõlemat. Mõte on selles, et kindlasti on paljud huvitavad ideed jäänud kas laiskuse või raha taha pidama, kes teab, äkki sünnib mõnele ideele lahendus.

    Tõepoolest, nii tavaliselt asju ei aeta. Kuid siiski oleks paslik meelde tuletada, et paljud uued mõtted sünnivad kogemata või äpardumise tulemusena, võib-olla sünnib mõni lahendus ka kogemata.

    Jah, ma tean ise omast käest, et huvitavaid ideid ei taha niisama laiali loopida. Reaalsus siiski on näidanud, et mitte arutledes ja jagades ideid ei vii sa neist ühtki suure tõenäosusega ellu. Ma toon päevavalgele ühe mõtte. Igaühe oma otsustada kas idee on pask või normaalne:
    Nimelt mänguasjapoodides ringi käies, pole ma silmanud eriti ruumilist mõtlemist arendavaid vidinaid. Näiteks on võimalik lõigata kuup niimoodi osadeks, et kõiki osasid kasutades saaks neist moodustada tetraeedri + nelinurkse püramiidi (nelinurkse püramiidi ruumala on 2/3 kuubi omast ja tetraeedri ruumala on 1/3 kuubi omast). Arvan, et päris huvitava mänguasja saaks.

    Pole mõtet alguses koormata ka ennast eelarvamustega: nagunii pole kellelgi häid ideid või investeerimisvõimalusi või on IQ liiga madal. Siiski võiks määrata sihtgrupi: mingis eluvaldkonnas fanaatikud ja muidu aktiivsed inimesed, kel soov ettevõtlusega nina kokku pista, kas siis investeerimisega või ideedega. Loomulikult peaks igaüks niivõrd aus enda vastu olema, et tal pole plaani kedagi üle küüru tõmmata.

    Juhul kui asjast midagi välja ei tule räägime niisama naistest ja elust ning naudime õlut või mahla. Andke siis märku eilsed chattijad, mida arvate?
  • Ma olen kohal nagu 5-kopikat!

    Seoses firmaga on mul veel palju küsimusi, millele kindlasti leiab vastuseid. Nimelt maksustamise ja asjaajamise pool. Esialgu plaanin osta OÜ aktsiatehinguteks, kaugemas tulevikus tahaks välja anda mõne börsiõpiku sarnase raamatu (algajatele).

    Arvata on, et varem või hiljem hakkame naistest rääkima, eriti veel siis, kui keegi silma jääb.

    Kas koht jääb samaks - Wall Street? Minu jaoks pole koht eriti oluline ja alati võib ju teise kohta üle kolida. Muideks, millises pubis on kõige ilusamad naised?
  • mind kyll ei häiri kui keegi minu eest asju teeb :)
    kyll mul uued ideed tulevad..
    minul on kaks ideed:

    1)riistvara sekvenser - live muusikutele ja inspiratsiooni capturemiseks. hands on interface!

    2)friigid technoriided made in estonia - lahedate värvide ja teguviisidega huvitavad ja machod riided. yldiselt on eesti poodides ainult igavad ipopriided ja muid n6medusi.

    3)mobiilide lego - ericsoni juppidest teha sellised legotaolised jupid millest saab teha mobiillahendusi. no lisaks voivad sinna juurde panna lcd'd jms. yhesonaga elektroonika lego! pohirohk mobiilsidel. kes iganes on progenud robotite makette teab kui m6nus.. aga kui customer focus sinna kaasa panna.. p6hir6hk designil ja funktionaalsusel

    4)kama, seljanka, hapukapsa ning toorelt praetud praekartulite kiirsöögikett. joogiks kali :)

    5)m6nus industriaaliklubi, kus on inudstrialmusa, saun, basseinid ja kuhu sisse pääseb bikiinides :)

    6)CAD joonistamine - tehaste&protsesside kaardistamine (soomes oli kunagi popp)

    7)realtime projektijuhtimise tarkvara

    8)*salajane shadow vesseli projekt*


    (nagu ikka on algul kaks ja kui ettevaatlik ei ole tuleb ka kolmas ka, ästi pisike :)
    PS: muideks, mul yks tuttav ajab peris kenakest pappi mänguasjade tegemisega kokku..
    rohkem kui mina nasdaqil :p
    NB! ma ise kahjuks ei saa laupäeval osaleda. a)mul on synnipaev s6beril b)memento on ka kell 1900 minge seda vaatama! kas pyhap poleks parem päev? =) siis koigil pohm ja rahulikud, ei kisa :)
  • M6te on v2ga aus! Kuid kus siis l6pux asi toimub?

  • riq, sellel kiirsöögikohal oleks potensiaali kyll - obinitsas :p
  • Tegelt võiks ju ka aega sportlikult veeta. Näiteks paneks mõnes spordisaalis aja kinni. Palju teist keegi spordiga tegeleb, ise olen tõsisemalt jalgratast sõitnud. Kui vahepeal poleks katki jätnud, siis võibolla oleks midagi saavutanud. Praegu olen rahvaspordi tasemel. Üks parimaid võistlusi oli Tartu Rattaralli 1996, olin siis 16 aastane - 112km - aeg 3:13.15,8, koht 27.
  • rattaralli tallinn>tartu, vahepeal puhutakse investeerimis- ja ettev6tlusjuttu:)

  • Naljavennad. Külanõukogu tüüpi koosolekutega rühmatööd tegema vä? Ei tule välja. Äriplaani laterdama laiale ilmale? Kindel tee keskpäraselt p.... kukkuda. Ma jääks huviga ootama, kuidas jaotatakse osade suurused võimaliku idee reaalsel rakendamisel. Või tuleb mingi kolhoosi-tüüpi ettevõtmine, et nii umbes 20 - 50 osanikku? Siis võiks näiteks Läti ära osta.
  • Tegelesin keskmaa jooksuga, suusatamisega ( 8 korda la"binud Tartu Mareatoni ). Praeguseks
    lemmikuks on lumelaud - lumelaud ruulib. Kutsun ko"iki u"les proovima. See ei olegi nii raske kui arvata.
  • Käin ka enda salaunistusidee välja.

    Mobiilne messaging keskkond. Klientideks PocketPC/Palm/JavaMobile/PC. Spets server peaks ka olema. Ning haldamise soft PC jaoks. Side käiks üle GPRSi/Bluetoothi/Interneti. Nii hea oleks suvel metsas olles asjadega kursis olla. Oluline kogu selle asja juures on see ,et saadetakse ainult andmeid, mitte andmeid ja lisaks kujundust (nagu hetkel veebilehitsejad). See tõmbaks ikka trafficu hästi väikeseks. JA GPRS hind muutuks täiesti talutavaks. Hetkel näiteks saaks 40 krooni eest tõmmata 5 lehekülge Delfit (1 MB), kuid ainult andmeid transportides, elaks 1MB-ga päris kaua. Keskkond ise koosneks kolmest osast:

    1) Feedreaderi sarnane content client, mis imeks väikese aja tagant sisse contenti, mida kasutaja on tellinud. Peaks olema võimeline lugema avalike kanaleid (äripäev, lhv,...) kui ka salasõnadega kaitstud privaatkanaleid (firmasisesed näiteks).

    2) Instant messaging. Nagu MSN, ICQ,... Siia alla käib ka Push meetodiga saadetav materjal (st. võib ka faile saata), ning public konverentsid (chat). Aitab SMSist. Hetkel SMS sõnum 3 krooni (no umbes), mille eest saab 160 tähte. Üle GRPSi saaks selle raha eest saata sõnumeid 75000 tähe ulatuses.

    3) Kindlaks määratud päringud. Valuutakursid, aktsiad, ilm, ... Midagi SMS-INFO sarnast. Jällegi oluline väike andmemaht

    Krt. Jäin kauaks lobisema.

    Tervit
    Toomas
  • Ma võiksin ideesid kritiseerima tulla ja naistest oskan ma ka hullult palju rääkida
  • Tule jah, meelitad rohkem mehi kohale! Saame naiste saladused teada.
  • Keegi kontaktisik oma telefoni ka viskab või peab lihtsalt pubis rahvast silmitsema ja mõtlema, kes need investorid seal on?
  • teeme k6ik nii, et paneme 100-dollarilise taskusse nagu taskurätiku (niimoodi kolmnurkselt)
  • Ja Warren, Fit ja gecko esitavad koos luuletusi
  • on kellelgi mõnda 100 dollarilist arvutis, ma trükiks endale ka
  • ja kinks teeb strippi!
    (optsioonidega loomulikult)
  • Mis te mehed jamate, avame parem yhise konto ja n2dalal6puni kanname sinna igayx pisut Casji ja teeme oma LHV PUB`i olex asi palju lahedam.. mingisuguste jalgpalli ja korvi m2ngude asemel jooxeb meie PUB`is teleekraanil korralik aktsia inff ja uudised! Kes tahab lykkab oma lauataga l2ppari taha ja teeb ka paar korralikku tehingut 2ra..
    Suuremad SAKU aktsion2rid saaxid meile 6lut sponsoritena pakkuda jne...
    Oleks ikka ka pisut majanduslikku kasu juba alguses sees!!!
  • Muidu peame mingitele LUFTIVENDADE PUB`ile hakkama CASHI sisse loopima, iga 6lle eest 25-45 ..
    Siis topime papi kohe oma tasku,,,
    Astud sisse millal, tahad, baaritaam on Tiina Hansen ja Kokteile segab Kristjan Lepik (vahepeal annab ka hyva n6u investeerimis alast).
    Kolmap2eviti korraldaksime avatud uste p2evi ja n2ex muu rahfas ka kui tavalised on eesti investorid!
    Saaxime korraldada igap2eva siseselt m6ne "Noorpension2ride m2ngu" kes v6idab saad 10x Kannu 6lle!!! ... mida iganes pakkuge ise v2lja!!
  • Kas investorid peavad raha sulas kaasa võtma?
  • Võiks kaaluda ka Lõhmuse rahalist toetamist ja koguneda Pegasuses? Äkki saab õlut pere hinnaga? ;-)
  • loen, et see pealkiri on ka delfisse sattunud lhv uudiste alla. edu teile siis seal:)
  • eee.... kas naistest hakkate rääkima kohe alguses või siis pärastpoole? Ma tuleks siis, kui te veel ei ole alustanud või juba lõpetanud olete (mulle ei paku see teema eriti huvi:)). Aga jah, võiks küll sajadollarilise rinnataskusse pista, et kõiki ära tunneks :P
  • Kas Pegasuses saab õlut?,
    kui minu jalavaeva tahaksite vähendada, siis sobib kahe pilvelõhkuja vahel asuv hubane Wellingtoni-pubi
  • nojah.
    muhamedid jooksevad (torni)mäe poole..
  • hmmm... millest eelarvamus, et investeerimisega ainult mehed tegelevad?
  • Tuleks ju küll, aga mitte kuidagi ei taha see laupäevane päev sobida. Pühapäeval ilmselt tuleks küll.
  • Minugi poolest pühapäeval! Graafik, muuda siis pealkiri ära!
  • Kuna asi on natukene (=palju) kontrolli alt välja läinud, tuleb kohtumine ümberorganiseerida. Mainin, et esialgne mõte ei olnud kutsuda tegelikult kõiki, vaid neid inimesi, kel huvitavaid äriideid või soov investeerida ettevõtlusesse ja plaan tõstatada huvitavaid arutelusid. Siiski ennemalt kordaksin sihtgrupi üle: mingis eluvaldkonnas fanaatikud ja muidu aktiivsed inimesed, kel soov ettevõtlusega nina kokku pista, kas siis investeerimisega või ideedega.

    Seetõttu on vaja muuta kohtumispaika ja mingite reeglite järgi piirata, et kokku ei tuleks liialt rahvast. Pakun üheks kriteeriumiks välja selle, et eelistatud on need inimesed, kes kuulsid sellest chatis. Teiseks on eelistatud need, kes fanatismi, huvitavate mõtetega ning "haritud" inimese kombel aruteludest osa võtavad.

    Niisiis, kel soov laupäevasest üritusest osa võtta, meilige palun aadressil ideameeting@hot.ee ja toimige järgnevalt:
    1) Jätke oma meiliaadress või telefon
    2) Vastake, kas kuupäev ja kellaaeg sobivad
    3) Kirjutage meili ka oma lhv kasutajanimi, et teada, kes on kes
    Organiseeriksime siis asja kokku ja paneks paika max osalejate arvu. Kui nende mõtete kohta on pretensioone, andke teada. Kui keegi arvab, et kogu asi võiks olla piiramatu ja kõik võiksid place`i teada, andku märku.
    Tõenäosus, et midagi asjalikku välja kukub, pole just suur, kuid siiski võimalik. Vähemalt õdus olemine tuleb vast ikka...

    P.S Netist uurides paistis Wellington huvitav koht, kuigi pole ise käinud.
  • Pakuti välja selline variant, et laupäeval saab kokku rahvas, kes tahab diskuteerida huvitavate ideede üle ning pühapäeval toimub niisama õdus olemine.
    Kel tekib veel huvi laupäevase variandi vastu siis meilige aadressil ideameeting@hot.ee
    Pühapäevane variant on igale ühele ja kokkuleppe küsimus...
  • Tähendab tõsteti latti. Kel ikka raha pole ja ainult lollid ideed, ärge tulge. Pealegi vaba päev ja hakka külmaga välja tulema.
    Mul ka ettepanek: kes tahavad naistest rääkida saame Börsi Baaris kokku. Seal vist striptiis kah :-)
  • Viimati sai kokku lepitud Wellingtonis. Seega paluks teema nimes järjekordne muudatus teha. Kordan, et minu nr on 056 457 653. Kui on probleeme, siis helistage. Tundemärgid ka igaks juhuks, veidi üle 180 cm pikk, tumepunane pintsak, mustad püksid, heleda pealine, sinised silmad, valged hambad jne. Ega külma ilmaga karastav jalutuskäik paha ei tee! (kui keegi valesse kohta tuleb).
  • Nõnna,

    tänane üritus õnnestus väga hästi. 5 tundi väga asjalikku juttu. Jään homset ootama!
  • Millest, siis ka ryygiti seal. Vend ALVAR! Kuidas pidu juba 10 lybi sai. Kui keegi viitsib, siis vyiks myne synaga kirjutada, mis teemad yles vyeti!
  • Arutasime erinevaid äriideid ja selle realiseerimist. Olime neljakesi, tekkis meeldiv vestlus. Üks käis idee välja, teised hakkasid viimase üle arutlema. Vestluse käigus selgusid äriidee head ja vead. Lisaks rääkisime ka veidi endast, millega tegeleme (raha teenime) ja mida tuleviik tuua võiks. Kokkuvõttes jäid kõik rahule ja ütlesid, et sellest üritusest oli palju kasu. Olime 4 andekat noort inimest, kes võiks üht-teist ära teha. Samas leidsime, et Eestis on veel palju tühju kohti või mingi idee on realiseeritud poolikuna (kehvasti teostatud). Niiet pange pead tööle!

    Vend Jokkerjoss, sinu Reformierakonna teema, eriti lause OLETE ARRETEERITUD!!! on väga asjakohane. Võin omalt poolt garanteerida, et asjad liiguvad paremuse poole. Ma ei taha öelda seda, et Reformierakonnas oleks kõige enam kantpäid. Kuid Maffiat kui organisatsiooni tabab peagi katastroof! Ma ei söanda rohkem kommenteerida.
  • Kes teid seal oli laupäeval siis, 4 musketäri? :)
    kahju et pyhap ei toimunud midagi..
  • Sry, et kirjutasin vales järjekorras, aga kõik on ju ...
  • need kes sääl käisid... saatke mulle e-mail plun ;)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon