ENRON CORP (ENE) kihutab taeva!!!
Log in or create an account to leave a comment
-
Kas t2na hakkab tuhast t6us???
+45%
Bid 0.5700
Ask 0.5700
Bid Size 50
Ask Size 8900
Prev Close 0.4000
High 0.7000
Low 0.4500
52 Wk High 84.8700
52 Wk Low 0.2500 -
Pain of Enron's Bankruptcy to Hurt New York Banks, Small Houston Firms
KRB 12-04 04:35 Chicago Tribune Market Report Column
KRB 12-04 04:25 Natural Gas Prices Mostly Unchanged in Georgia
KRB 12-04 04:22 In Tit for Tat, Dynegy Says It Will Sue Enron for Damage
KRB 12-04 04:20 The Boston Globe Boston Capital Column
KRB 12-04 04:14 Columbus, Ohio-Based Utility May Move to Top Spot Due to Enron Collapse
KRB 12-04 04:02 Some Athens-Clarke County, Ga., Officials Believe Enron Project to Fall Apart
KRB 12-04 03:56 Enron Tries to Resurrect Trading
KRB 12-04 03:52 Chicago Ends Eight-Year Contract with Enron in Light of Bankruptcy Filing
KRB 12-04 03:52 The Philadelphia Inquirer Personal Finance Column -
In New York Monday, U.S. Bankruptcy Court Judge Arthur Gonzalez approved a plan for a group of lenders led by J.P. Morgan Chase & Co. and Citigroup to lend Enron $250 million now, another $250 million by Jan. 7 and, if all goes well, another $1 billion after that.
-
ene $0.80 piiril (+100%)
-
kas saan rahast lagedaks võie ei, opt value on praegu ümargune õu.
ENE 0,79 pealt sisse. -
Soren, ostsin eile @0.28, kusjuures osalt tänu Sinu (nagu näha vägagi moneymaking) hindile Su eilse headline lõpus. Aitäh.
-
Tänane intraday chart on küll fun - osavamad dt-d on vist juba kolm lustsõitu teinud. ;-)
-
Seda kyll kuid ma usun peris kindlalt et asi j22b tt2na kuksile 0.6 - 0.7 vahele pendeldama,, ikka vaikselt mitte kiiresti!!! Ei ole nagu p6hjust peris LAKKE lennata!!!
-
.6-.7 vahel on ostuhuvi liiga suur. Niipalju on siiski vahepeal selgeks saanud, et mõnda aega veel Enroni kestab (at least Jan@2002). Ega ta lakke tõesti lenda - väga suur osa sellest praegu liikuvast rahast on puht-spekulatiivne. A mis tingimustel kreediidiagentuurid stocki on nõus jälle junk staatusest ülespoole tõstma? Palju aastalõputargetiks pakud?
-
3$ jan 2002
-
N2hes pr2egust k2ivet on kyll peris ilus!!! Kuid mina 2002 jan, ei proognoosix eriti 1$ kaugemale, siiski pole veel mingeid suuremaid uudiseid v2lja tulnud, et peax oleme pankrotist p22senud , nii et pikemas perspektiivis on asi ikka suht m6tetu risk!!!
KUID kes ei riski see SAMPUST ei joo nii , et uljaspead kes on v6imelised t2is panga peale minema siis on t6esti v6imalus teenida p2ris korralikke kasumeid!!!
Millegip2rast arvan ,et homme avaneb madalamalt!!! ~ (-20%)??? olen veic pessimistlik pigem
OK ex vaatame ja commime!!! -
asjalood on ilmselt nii, et kui enron-ile juba laenati, siis mitte naljapärast.
-
kas juba laenati või lubati laenata (et haipida)?
-
riskija, käesolevas foorumis ülevalpool on sellest juttu. frankfurtis noteeringud 1,15/1,21 eur.
-
Enroni finantseering on debtor in possession (DiP) finantseerimine, mis annab laenajatele tagatised ja esimese järjekoha vastava laenu tagasisaamisel ning eeldab, et ettevõttel on vabu tagatisi.
Loomulikult on ENE suurimatel kreeditoridel huvi vältida väärtuse kadu, kuid aktsionäridele saab selle pikaajaline tulem olema enam kui tagsihoidlik -
minuarust anti 250 milli kohe, siis jaanuaris veel 250 milli ja kui siis on okei siis veel miljard..
-
Lühiajaline tulem on igal juhul olemas. täna +45%
-
Oh mind jobu-väikeinvestorit, eile in 0.79 out 0.61, närv ei pidanud vastu. Tehingud tulevad vastupidised soovitule.
-
Kuidas Sul eile 0.61 müüa õnnestus? Stock nii madalal kordagi eile ära ei käinudki?!
-
Ah näe siiski - millalgi on korraks ka 0.58 peal käinud.
-
Ilmselt andis riskija stop-loss orderi või tegi seda oma peas. Isiklikult ostsin 200 ETL-i 63.75 pealt suvel. Vahepeal ostsin ja müüsin, kuid need 200 on siiani käes. ETL jõudis päevasiseselt 40 peal ära käia - sel hetkel räige loss. Kuid praegu on juba 70 ringis, niiet olen natsa plussis.
Kes kannatab, see kaua treidib! -
Ja vastupidi kes kaua treidib see ka kannatab... Kuid kui raha on ei h2vi :)))
-
1.23USD
-
Jep, ma sisenesin 1.03 pealt ja 1.16 peal sain rongilt maha eile!
-
mjaa,kes sisenes 1.03 kes 0.28 pealt :PP
-
Eile out @1.02 ja asjaga rahul. Nii suur hulk ülinärvilist raha, mis esimese laksu peale lahkuma on valmis, teeb mindki närviliseks. Kahe päevaga 365% ei anta just iga päev, oleks narr veel paarikümne lisa% pärast edasi vägistada. Pealegi koonerdan ma execution-i arvelt ja võin seetõttu igasugu äkilised "rongid" lihtsalt sisse magada. Uuesti madalamalt siseneda pole ka plaanis.
-
Häh, ma vist polegi nii loll kui teinekord pealt paistab. ;-) ENE hetkel Frankfurdis (ENR.FRA):
Last 0.88 EUR
Change% -31.78% -
Neid Enroni seniseid päevaalguseid vaadates tuleb kole tahtmine natuke DT-ga tegeleda. Kõik ju täiesti selge, mis juhtuma hakkab peale selliseid .85 -> .62 ärakukkumisi.
-
Enron on sarnase saatusega nagu Framfab, mis ka kunagi kaunitel aegadel turnis kõrgustes, täna 0,7 SEK-i ringis. Aga kas tema kihutab taeva, vist mitte.
-
Ahah. Ja sina oskad täpselt põhja ära arvata ja siis õigel ajal välja ka minna? :) Ei osta 72 peal? ega 67? Tead täpselt, et kukkub veel natuke ja siis on põhi? ega siis rakenda stoplossi 62 peal?
Aga tee seda siis ometi, kui kõik nii selge on:) -
Sellistest põrgetest poolgi kätte saada oleks täiesti rahuldav. Seega võiks nagu põhja mitte päris püüda, vaid siseneda siis kui on juba 3-5% tõusnud põhjast. Ja lae püüdmise asemel võtta parem reegel, et 5-10% tõusu on täiesti piisav.
Nagu mainisin, pole mul DT-ks sobivat executionit, teadmisi ega aega - pole päris minu rida.
Hetkel õpin alles kuidas asjad käivad - kui lõpuks pihta hakkan saama, küll siis lammutan ka nii et vähe pole. (Varem olin kangastelgede operaator, nüüd kavatsen....) :-D -
http://biz.yahoo.com/apf/011210/enron_3.html
Midagi võib toimuda!?! -
See ENE kauplemine on huvitav ....
...ENE turuhinna fundamentaalne põhjendus võiks olla lühikeseks minekust tuleneva kulu diskonteeritud väärtus. Ehk palju allesjäänud aktsiaomanikud nõuavad tulusust üle kehtivate lühikeste intresside pankroti protsessi lõpuni, millal ilmselt ENE aktsiatega kauplemine lõpetatakse ja kõigile tehakse "puust-ja-punaseks", et aktsionäridele midagi ei jää ...
... selles mõttes muidugi peaks igasugune uudis selle kohta, et ENE pankriotipesast on mingile varale ostjaid nagu see UBS ja Citibank (võimalik) pakkumine EnronOnline ostmiseks, Enroni hinda ainult alandama, kuna tõenäosus pankrotivarade kiiremaks müügiks (pankroti lõpetamiseks) kasvab ja sama tootluse juures võiks lühemale perioodile diskonteeritud summa seega väheneda ...
... loomulikult juhib tegelikult hinda supply/demand ja antud juhul on see ilus näide sellest kuidas "fundamental doesn't matter" ja daytrader'd on valmis igasugust fundamantaalse väärtuseta s**** ostma kui nende arvates võiksid samasugused "kuid neist rumalamad" investorid selle neilt kallimalt ära osta -
Yhes6naga, kes ei taha riskida ,,, oleks soovitatav v2ljuda kohe kindlasti momendil ENE`st positisoonidelt!
-
Wednesday, December 12, 2001 00:47 ET
JP Morgan Chase seeks 2.1 bln usd from Enron in court move (AFX-EuropeFocus)
LONDON (AFX) - JP Morgan Chase & Co unit JP Morgan Chase Bank, has asked the bankrupcty court for more than 2.1 bln usd in cash and other assets from Enron Corp, the Wall Street Journal reported.
Kas täna näeme uute low-de sündi? -
kui ENE suudab tuhast tõusta, on see üsna suur ime
-
eile taevas, täna põrgus
-
Nu t2na yldse kogu turg "p6rgus"!!! 2kki , riskialdimatele on nyyd j2lle v6imalus teenida selle ENE kese pealt ja alt!!! :)))
-
Riskialdimad vahivad vist juba ammu hoopis Globalstari (GSFR):
eile -73%
täna hetkel -70%
---
Samas mina küll ei julge sellega midagi ette võtta. Erinevalt Enronist ei huvita see stock ega selle päästmine mitte kedagi ning rämps on ta olnud algusest peale.
---
Vana uudis, aga:
Friday, November 16, 2001
11:31 ET Globalstar Close To Chapter 11 Filing (Newsbytes News Network)
NEW YORK, NEW YORK, Nov 15, 2001 (Newsbytes via COMTEX) -- Satellite telecom carrier Globalstar Telecommunications, [NASDAQ:GSTRF] on the verge of filing for Chapter 11 bankruptcy protection, had little chance of success, an analyst said today. -
typo: GSTRF loomulikult