Gambling - üks kasumlik sektor - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Gambling - üks kasumlik sektor

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Lisaks oma ammusele sõbrale ALLY-le komistasin täna veel ühe tehnoloogiat pimeda rahakulutamisega siduva kompanii otsa, kes tundub ilus.

    AGAM - Acres Gaming
    Toodab mänguautomaate oma proprietary Bonusing(TM) tehnoloogiale, mis võimaldab kasiinodel tõsta oma kasumlikkust (mina loen sellest välja, et "lüpsta purjus pensionäre ja tallata sõltlasi sügavamale mutta").

    Pisike firma, $44M market cap, aga seejuures $47M müüki. Aastaga käive kasvanud 125%, selle aastaga keerasid ka kasumisse ($.18) -> $.04. Gross profit kasvas 23% -> 44%. Selleks aastaks lubavad 20-30% kasvu.

    ROA 32%, ROE 2605%. Võlgu pole üldse, $9M cashi.

    P/E on $4.80 (+293% in 52w) hinna juures 13.58

    Kuidas teile tundub?

    sC
  • Joann Acres ja John F Acres on myynud aktsiaid päris paaniliselt. ja nagu ma aru saan hoiavad nad 26% kogu firma aktsiatest. Kuid investeerimisel arvestaks ma siiski 3 viimasel kuul tehtud tehinguid.
    kas gambling on sessoonne ? aastavahetusepaiku vähem ja suvel rohkem?
  • Kui rääkida hasartmängudest mitte aktsiate seisukohast, siis kas keegi tegeleb ka näiteks spordivõistluste tulemuste pealt üsnagi riskivaba tulu lõikamisega?
    Jälgin ise hoolega NBA tulemusi ja toon seepärast näiteid sealt.
    Näide 1) Lakers on see hooaeg üsna võitmatu olnud, 16 - 2 võitude - kaotuste suhtega. Kui nüüd Lakers kohtub liiga alumises otsas oleva meeskonnaga, siis võib väga suure kindlusega oodata Lakersi võitu. Samas aga ennustustes on alati ka neid, kes ennustavad vastasmeeskonna poolt, kas siis lihtsalt fännides seda võistkonda või mõeldes stiilis "kaotada saan nii vähe, kuid võita nii palju" (võrdlus - pennystockide kokkuostjad:). Ehk siis võidetav protsent on suurem, kui kaotuse tõenäosus.
    Näide 2) Lakersil saab viimasel hetkel Bryant vigastada ja O'Neal jääb lennukist maha. Jälgides infot on võimalik selliseid olukordi ära tabada, varasemad ennustajad aga ei olnud kursis võiduvõimaluse nii suure langusega. Seega panused ikkagi Lakersi poole, kuigi tegeliku olukorra järgi ootaks vastupidist.
    Keegi võiks oma kogemustest rääkida, kas sellised skeemid toimivad. Saaks ühendada hobi ja rahateenimisvõimaluse :)

    jim ja uitmõtted, mis tekkisid viimaseid NBA tulemusi vaadates.
  • Rene2 >
    mänguautomaatide tootmine ja oma platvormi litsentseerimine teistele tootjatele ei tohiks olla sessoonne, KUI siis Sinu pakutud tsüklite suhtes pisut nihkes (oletan, et kasiinod uuendavad oma kola enda edukaimale kvartalile järgeva(te)s kvartali(te)s).

    pigem niivõrd-kuivõrd sõltuvuses üldisest majandusolukorrast. nagu võib lugeda ka nende Q1 kommentaaridest >>
  • Kui rääkida hasartmängudest mitte aktsiate seisukohast, siis kas keegi tegeleb ka näiteks spordivõistluste tulemuste pealt üsnagi riskivaba tulu lõikamisega?

    Riskivaba tulu :) (sellist asja ei ole olemas)
    Juhul kui sa oleks kõikidele mängudele panuse teinud, siis oleksid sa arvatavasti isegi miinuses,sest kaks kaotust teevad võidud kohe tasa.Loomulikult kui oleks selgeltnägija võimed, siis saaks rääkida riskivabast tulust.

    Ise teen panuseid jalgpalli peale ja valin väga hoolikalt kuhu raha panen (summa ca 10 000 krooni ja tavaliselt tuleb siis 3000 juurde.)

    Järgmine mäng, kus osalen on Manchester United versus Derby County.
    Ennustan,et Manu võidab, sest kaotusi on juba piisavalt kogutud :)

  • to: martin007
    kas sa seod kah omavahel mängude tulemusi?
  • ei seo, sest risk läheb liialt suureks.
  • Poom ei mängi Derby eest.ManU võimalused kasvavad:)
  • koefitsent aga kordistub ju.
    mul paljud tuttavad mängivad praktiliselt kõikide spordialade peale viimasel ajal aga eriti muidugi jalgpalli peale. a nad panevad tavaliselt mingi panuse ühele meeskonnale ja siis veel mingile 3'sele seotud reale hästi väikse summa.
    nt 3 võistkonda võidukoefitsendid vastavalt 1,2; 1,3; 1,4. Siuksed koefitsendid peaks ilmselt olema päris kindlatel favoriitidel ma arvan. Võidukoefitsendiks sellise rea korral on aga hoopis 2,184.
  • Huvitav teema. Kus te mängite? Megapanuses?
  • ei, ei, ei. mina ise ei mängi aga mu tuttavad mängivad mingil "not official" süsteemis. kellegil selle süsteemi vedajatest on ilmselt account avatud estbetis ja ta lihtsalt korrigeerib natukene kursse nii, et talle mingi tasu jääks. täpselt ei tea - salajane värk ja eriti sellest ei räägita :-)
  • viimaks juttu spordilt tagasi gambling-aktsiatele:
    Another good bet was casino-equipment maker Alliance Gaming (ALLY), which tempted buyers by boosting its profit outlook. It now expects second-quarter earnings of 50 cents a share, nine cents above the consensus forecast. The stock climbed 9%.

    yee-haw! :)
  • Poom võiks ise Manu eest mängida, see Barthez on ju igavene kobakäpp
  • Barthez oli siiski aasta parim väravavaht aga on viimasel ajal tiba nahad tagasi tõmmanud pärast oma hiljutisi "hiilge mänge"
  • Eesti Loto viis lotopiletite (st viking ja keno) müügi Intrentti. Proovisin, päris lihtne. Ainult valitud numbreid ei leidnud peale maksmist üles :).
  • Proovisin siis ka Eesti Loto lehekülge. Enam-vähem. Kuigi kuidagi kiirustatud mulje jätab kohati - andmed puudu, kirjavead jms - ilmselt oli vaja aasta lõpuks "linnuke" kirja saada ;-)

    Ja leidsin ka valitud numbrid üles (kuidagi ei tundunud küll loogiline): Ostukorv/Viking ajalugu/Valitud numbrid.

    Mitte et sealt midagi võita loodaks, aga... ;-D

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon