Lindilugemine - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Lindilugemine

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Lühiajalise daytrader'i jaoks raamatutarkuse järgi oluline lindilugemisoskus on vist üks peamisi eduka börsil tegutsemise eeldusi. Võiks öelda, et kohe on näha, mis teoksil. Tallinna börsil isegi võib sellest kasu olla, kui vaadata mis suuruse ja hinnaga tehingud üksteise järel ilmuvad. Tuleb ainult klikkida börsileheküljel tehingute arvu peal.

    Kas on ideid, kuidas sellist infot paremini kasutada? TVB-l on lisaks tore vaadata ostu- ja müügitellimuste arvu ja/või mahu vahekorda. Järeldusi võite ise teha.

    Kas USA börsidelt ka sellist inffi lihtsamalt kätte saab?
  • http://invest-faq.com/articles/exch-ticker.html
    lindilugemise termineid...
  • Neid termineid isegi Eesti ülikoolides õpetatakse. Käemärkidest rääkimata.
  • Lindi pealt tulevat infot kasutatakse tänapäeval nii, et sellest joonistatakse erinevaid graafikuid, mis aitavad otsuseid langetada. nimetatakse tehniliseks analüüsiks.
  • Jah muidugi. Aga joonistamine on veidi kunstlik. Kuigi see aitab hinnaliikumisi veidi paremini tunnetada, läheb osa ikka kaotsi. On vahe, kas vaatad tehingute rida või graafikut. Graafikul on teatud lihtsustused tehtud. Aeg on mõnikord moonutatud (kokku surutud), käive pole nii selge. Tehingute tüübid ei tule välja.
  • Sellise infi jälgimiseks on brokeritel olemas teenus nimega Time & Sales

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon