Börsipäev 26.detsember - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 26.detsember

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Nikkei 10 335 -0,95
    EUR/USD 0.888 (0.898)
    Kuld 278.15 (277.25)
    Nafta 18.68 (18.45)

    Jõululaupäeval olid turgu mõjutavateks faktoriteks lõhkainet täis kingadega terrorist ja OPEC'i eelseisev kohtumine: lennufirmad(LUV AMR DAL NWAC CAL ALK ACAI MAIR SKYW U AWA UAL) kukkusid, turvaseadmeid tootev sektor(INVN VISG VSNX OSIS) tõusis, tõusid ka naftafirmad, sest naftaekspordi piiramine alates uuest aastast on enam kui kindel.

    Viimased poliitilised uudised:
    Osama võib surnud olla,
    pinged India ja Pakistani vahel kasvavad

    Uudistevaesus tingib loiu kauplemise, kuid volatiilsed hinnad

    Eelturul on süstinud üles e-äri firmad(AMZN), sest Yahoo(YHOO) raporteeris 86% suuremast jõulumüügist võrreldes eelmise aastaga.

    Teine tõusev sektor on seotud satelliitsidega(XMSR GILTF SPOT SIRI GMH DISH ).WSJ andmetel investeerib Echostar miljard dollarit interneti satelliitsidesse.
  • Kuskohta kyik teised foorumlased kadunud on? Jyulupuhkus? Yekdakse, et kui sa enam ei suuda teha mida sa teed, siis sa vytad puhkust!

    Anyway: Heating Oil hyppas ylesse kusagil 465 US senti. Bensiin-Gas hyppas kusagil 160 US senti.

    Kui keegi viitsib, siis vyiks vaadata bensiini ja yli kompaniisid, sest kui nyyd midagi tysist peaks juhtuma middle eastis nyiteks kui Araablased keeravad kinni naftakraanid vyi midagi muud, siis tyhendab see mitte vyikseid kasumeid ylikompaniidele, sest bensiin hakkab siis arvatavasti maksma USA-s kusagil $4 Gallon.

    samuti vyiks uurida kullaga tegelevaid firmasid, sest kui peaks juhtuma eelpool mainitu, siis tyhendab see GREAT DEPRESSIONIT, ning vend VIIENDAST ja RIQ-ist OLEKS saanud pyevadega virtuaal $$$$$$$miljonyrid kui nad oleks nimetanud mitu contracti nad US dollarit shordivad. Kahjuks tyhendab MITTEMIDAGI TEGEMINE 100% LOSSI!!!!!!
  • Jokkerjoss, aga su yyyyy'sid on lihtsalt liiga väsitav lugeda, niiet no offence aga sinu postitused siin teadetetahvleil jäävad küll lugemata...
  • Jokkerjoss, USA valitsuse samm lasta bensiini hind sinu poolt mainitud tasemetele tähendax vastavale valitsusele absoluutset, totaalset poliitilist enesetappu, kuna kogu USA sisetransport baseerub autotransal, mis omakorda elab doteeritud bensiinil. Totaalne krahh olex käes. Seega seda ei juhtu, igal juhul. Seega, on võimalus, et araabia riigid surutaxe nii maad ligi, et nad avavad oma kraanid uuesti. 1kõik, mis vahenditega. Sest selline asi, et kodanikke rahulolematux teha, ei pela. Kohe kindlalt.
  • Vend RAUNO yra nuta! Turud jyyvad ka ilma minu vyi sinuta avatuks.

    Vend PREFIKS! Turud ytlevad poliitikutele mida vyi kuidas teha, mitte poliitikud ei ytle turule mida teha. Tingimata ei pea kinnikeerama vyi yhkulaskma naftakraane, Araablased vyivad ka oma naftat hakata myyma teises valuutas nagu nad seda tegid mitmeid kymneid aastaid tagasi.
    Muidugi on ka veel mitmeid optioneid.

    muidugi olen sinuga nyus, et bensiin vyib hakata maksma 2 vyi 3 usd ennustatud 4 dollari asemel.

    Have a GREAT new year mu vennad ja yed.
  • Mida ma tahan öelda - ühendriikide valitsus laseb tuhat korda ennem miljon araablast vastu taevast kui et jätab miljon oma kodanikku tööta.
  • kui usa hakkab laksama sis venemaa kisab ja saab pappi.
    enivei usa kaotab
  • Vend PREFIKS! See mida sa ytlesid on minuarvates absoluutselt VYIMATU! Genereerides tyyd ei pea sa mitte kedagi vyi midagi yhku laskma ega hyvitama. Hyvitades miljon Araablast assitad sa ylejyynud 200 miljonit enda vastu. Kellest vyibolla 10 000 on hullunud islami fanaatikud.

    Lisaks kyigele sa hyvitad yra otsese businessi Araabia maade vahel kuna sinu riigi yrimehed ei julge ega taha oma eluga riskida lennates Araabia maadesse businessi tegema. Impossible!

    Vennad RIQ, OSAMA ja VIIES! Jah teie vyitsite USA! Palju ynne teile kyigile. Tegite endale kena jyulukingituse. Yksasi veel, mis mind huvitab! Mida te nyyd, siis selle vyidetud USA-ga peale hakkate? Kui teil raske pole vahest mainite myne synaga! he-he

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon