Fantast mäng sulle - Salt Lake 2002 - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Fantast mäng sulle - Salt Lake 2002

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kes meist ei teaks kui üllas moment on kui eestlased toovad mõnelt MM-lt või OM-lt medali. Veelgi ülevam on see tunne kui medal on kuldne.
    Mõne aja pärast on ees Salt Lake City taliolümpia, millelt eestlased loodavad medaleid rohkem kui kunagi varem. Võiks isegi öelda rahvuslik ootuskõdin on meis sees. Medal sisaldab sportlase tohutut tööd ja ka õnne ning andekust. Oleks tore kui Eesti murdmaasuusatajad näitaksid oma parimat tippvormi neil mängudel.
    Tore kui kasvaksid ka praegustele tippsportlastele veelgi paremad järglased. Andekate otsimine ja treenimine nõuab suuri summasid, mis omakorda eeldab rahva seas ala populaarsuse tõstmist. Sportlase tipus hoidmine pole ka kerge ja vähe raha nõudev.

    Aga aitaks äkki siinne foorumi rahvas murdmaasuusatamise arengule kaasa. Kuidas? Nimelt idee seisneks selles, et mida rohkem meie suusatajad Salt Lake Cityst medaleid toovad, seda rohkem ka Suusaliitu toetataks. Meie tunneme aga iga medali eest Eesti ja eestlaste üle uhkust.
    Missiooni tarbeks võiks LHV teha suusaliidule eraldi kasvukonto, kuhu mängijad kannaksid iga medali eest ise raha või võtaks LHV kontolt vajaliku raha. Kõikide osavõtjate vahel võiks loosida välja ka mõned auhinnad, näiteks Potimehe või Äripäeva mõne kuu tasuta tellimused (LHV mõni tasuta tehing).
    Iga mehe panus võiks olla iga medali saamise puhul järgmine:
    Kuld - 100 krooni
    Hõbe - 50 krooni
    Pronks - 30 krooni
    Kui saadakse kokku 1 kuld 1 hõbe ja 2 pronksi, oleks toetussummaks 210 krooni. Näiteks meeskonna pronks aga lisaks 4*30 krooni= 120 krooni.
    Kui on 100 mängust osavõtjat ja mõni kuld olümpialt, oleks toetussumma juba arvestatav, mis võiks ju kasvukonto arvel veelgi kasvada ja järgmiste MM-de või olümpiatega veelgi.

    Mis kasu asjast LHV-le? Saaks teha huvitava PR kampaania, millesse võiks teisigi firmasid kaasa haarata.
    Mis kasu asjast mängijale? No üks OM kuld annab küll suurema kaifi kui 100 krooni eest õlli juua (õlu+kuld on omaette kategooria). Ja kas me ei taha saada seda kaifi edaspidigi ! Veelgi enam tunnete rõõmu Eesti ja Eesti spordi arengu kaasaaitamisele.

    Mõni kõvem firma võiks ju mängu panna 100 korda suuremad summad kui tal on raha ette nähtud sponsorluseks - kuld 10K, hõbe 5K ja pronks 3K krooni. Rahad laekuksid Eesti Suusaliidule kas rahas või ostaks LHV saadud raha eest kasvukontosse aktsiaid.

    Huvitav oleks teada mida arvab ideest LHV ja foorumlased...?!
  • Suurvõistluste vaatamine on viimase 5 aasta jooksul oluliselt huvitavamaks läinud. Oleks see ka edaspidi nii. Vähemalt ei piirdu eestlastele kaasaelamine enam küsimusega, kas tuleb keegi seekord 20 parema hulka. Mina kui televaataja tunnen igatahes, et tänasel päeval saan riigi poolt makstavate ülekannete eest märksa rohkem kui aastaid tagasi. Pooldan igati püüdlusi, mis selles suunas liikuda aitavad. Motivatsioon on peab olema 100-50-30 EEK on igati OK, kuigi tõenäoliselt ma annaks omalt poolt 100 EEK ka sellele sportlasele, kes näiteks 100m jooksus OM-il või MM-il finaali jõuaks.
  • tee p6rgusse on sillutatud heade ideedega..

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon